• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı kızlar sıra sıra hayırlı haberleri paylaşırız bu ay inşallah :) benim günüm de 27sinde ama gecikir sanırım bu ay olursa da geç döllenme olur sanırım

Canim benim çok sağol benim de hep aklımda dualarımdasın rabbim tüm isteyenlere hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah. Valla ilaca başlamadan önce kafam rahattı da şimdi bi gerildim büyüdümü büyümedi mi çatladı mi tuttu mu falan yani.. bu ay da hasta oluyum da sonrasında doktorumu değiştirecem pek memnun kalamadm sanki. Belki bu aydan sonra iğneye geçer diye düşünüyorm
Bencede degistir doktorunu benimde eylule kadar tutmazsa ekimde baslicam igneye. Bugun 21. Gunun bakalim haftaya gelicek mi.

Bencede degistir doktorunu benimde eylule kadar tutmazsa ekimde baslicam igneye. Bugun 21. Gunun bakalim haftaya gelicek mi.
Ayy valla küçük bi şehirde yaşıyorum Özel hastaneye gidiyorum devlette uğraşmayım diye bulunduğum yerde biraz araştırdım doktorumu çok övüyolar galiba devam etcem bu doktorla. Bakalım biraz daha deneyelim ne olacak bi kaç ay ara verirsem belki kafam rahatlayınca kendiliğinden olur biraz da kilo verirsem oh miss:)

of kızlar yaaa olmadı.gecenin köründe başladı bari 8 gibi başlayaydı.tüp bebek doktorunu arar yarın randevu ister iznimi ayarlardım bi dondurulmuş embriyolarım kaldı.karın ağrım yok şükür.

kizlar benimde ignemin 9.gunh sag tarafta hala agri giriyor arada sizde agrilar kac gun surdu

T tugsem_10 tüm bebek tedavisine mi başlayacaksın?

Hayırlısı olsun inşallah sıkmayın canınızı:( inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlere ulaşırız Hsura006 Hsura006 belki daha erkendir ondan tek çizgi çıkmıştır kanda daha çabuk belli olur. hemen ümidini yitirme

kizlar benimde ignemin 9.gunh sag tarafta hala agri giriyor arada sizde agrilar kac gun surdu
Bünyeden bünyeye değişir sanırım ya ben bir defa çatlatma iğnesi oldum ama adet olana kadar ara ara ağrılarım olmuştu bazen sağ tarafta bazen sol taraftaydı. Son iki ayda yumurtalarım büyümediği için iğne olamadım.

Bünyeden bünyeye değişir sanırım ya ben bir defa çatlatma iğnesi oldum ama adet olana kadar ara ara ağrılarım olmuştu bazen sağ tarafta bazen sol taraftaydı. Son iki ayda yumurtalarım büyümediği için iğne olamadım.
tesekkur ederim canim hayirlisiyla bebegine kavuşursun insallah

kizlar kimse hamile degilmj durumlar ne benim buvun ignenin15. gunj dun silik cikti bugun cikmadi bata 5 gun var :(

kizlar kimse hamile degilmj durumlar ne benim buvun ignenin15. gunj dun silik cikti bugun cikmadi bata 5 gun var :KK43:
Bende merak ediyorum hamile kalan var mı diye :( bi kaç gün sonra tekrarla bakalım testi belki iğnenin etkisiyle silik olarak çıkmıştır kan vermek en doğrusu sanırım..
C Certo88 canim sende nasıl durumlar ?
Benim günüm 3gün geçti ama zaten yumurtam geç olgunlaşmıştı klomenle, test yapmaya cesaret edemiyorum bi 10gün falan beklemeyi düşünüyorum..

Bende merak ediyorum hamile kalan var mı diye :KK43: bi kaç gün sonra tekrarla bakalım testi belki iğnenin etkisiyle silik olarak çıkmıştır kan vermek en doğrusu sanırım..
C Certo88 canim sende nasıl durumlar ?
Benim günüm 3gün geçti ama zaten yumurtam geç olgunlaşmıştı klomenle, test yapmaya cesaret edemiyorum bi 10gün falan beklemeyi düşünüyorum..
ne kadar sabirlisin ben bata 7 gun varken ignenin 12. gune basladim testte nasil duruyorsun gunun de geçmiş yarin test yap bize soyleee yaa sende catlama ignesi olmusmuydun canim bende bu sabah cikmadi dun silik.cikinca sevinmistim :(

Back