Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah evime geldim test alacağım.dualarımız seninle canım benimde son 3 günüm kaldı inşallah bu ay genişlerimiz bizimle olurr
Bencede degistir doktorunu benimde eylule kadar tutmazsa ekimde baslicam igneye. Bugun 21. Gunun bakalim haftaya gelicek mi.Canim benim çok sağol benim de hep aklımda dualarımdasın rabbim tüm isteyenlere hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah. Valla ilaca başlamadan önce kafam rahattı da şimdi bi gerildim büyüdümü büyümedi mi çatladı mi tuttu mu falan yani.. bu ay da hasta oluyum da sonrasında doktorumu değiştirecem pek memnun kalamadm sanki. Belki bu aydan sonra iğneye geçer diye düşünüyorm
Insallah hamilesindir canim. Haber vermeyi unutmainşallah evime geldim test alacağım.
iş çıkışı yapacağım haber vereceğim.testi de paylaşırım inşallahInsallah hamilesindir canim. Haber vermeyi unutma
Ayy valla küçük bi şehirde yaşıyorum Özel hastaneye gidiyorum devlette uğraşmayım diye bulunduğum yerde biraz araştırdım doktorumu çok övüyolar galiba devam etcem bu doktorla. Bakalım biraz daha deneyelim ne olacak bi kaç ay ara verirsem belki kafam rahatlayınca kendiliğinden olur biraz da kilo verirsem oh miss:)Bencede degistir doktorunu benimde eylule kadar tutmazsa ekimde baslicam igneye. Bugun 21. Gunun bakalim haftaya gelicek mi.
Yaptın mı canim testi hayırlı haberlerin vardır inşallahiş çıkışı yapacağım haber vereceğim.testi de paylaşırım inşallah
yok canim çıkmadı bu akşam da adet basladimYaptın mı canim testi hayırlı haberlerin vardır inşallah
off yaa benimde son 2 günüm kaldı test yaptım ama tek çizgi bu ayda olmadi moralim acaip bozuldu sanki bütün ümidimi yitirmiş gibiyimmyok canim çıkmadı bu akşam da adet basladim
canim adetin gecince dene birde insallah tutmusturoff yaa benimde son 2 günüm kaldı test yaptım ama tek çizgi bu ayda olmadi moralim acaip bozuldu sanki bütün ümidimi yitirmiş gibiyimm
Bünyeden bünyeye değişir sanırım ya ben bir defa çatlatma iğnesi oldum ama adet olana kadar ara ara ağrılarım olmuştu bazen sağ tarafta bazen sol taraftaydı. Son iki ayda yumurtalarım büyümediği için iğne olamadım.kizlar benimde ignemin 9.gunh sag tarafta hala agri giriyor arada sizde agrilar kac gun surdu
tesekkur ederim canim hayirlisiyla bebegine kavuşursun insallahBünyeden bünyeye değişir sanırım ya ben bir defa çatlatma iğnesi oldum ama adet olana kadar ara ara ağrılarım olmuştu bazen sağ tarafta bazen sol taraftaydı. Son iki ayda yumurtalarım büyümediği için iğne olamadım.
İnşallah canim tüm isteyenler de kavuşur inşallahtesekkur ederim canim hayirlisiyla bebegine kavuşursun insallah
Bende merak ediyorum hamile kalan var mı diye bi kaç gün sonra tekrarla bakalım testi belki iğnenin etkisiyle silik olarak çıkmıştır kan vermek en doğrusu sanırım..kizlar kimse hamile degilmj durumlar ne benim buvun ignenin15. gunj dun silik cikti bugun cikmadi bata 5 gun var
ne kadar sabirlisin ben bata 7 gun varken ignenin 12. gune basladim testte nasil duruyorsun gunun de geçmiş yarin test yap bize soyleee yaa sende catlama ignesi olmusmuydun canim bende bu sabah cikmadi dun silik.cikinca sevinmistimBende merak ediyorum hamile kalan var mı diye bi kaç gün sonra tekrarla bakalım testi belki iğnenin etkisiyle silik olarak çıkmıştır kan vermek en doğrusu sanırım..
C Certo88 canim sende nasıl durumlar ?
Benim günüm 3gün geçti ama zaten yumurtam geç olgunlaşmıştı klomenle, test yapmaya cesaret edemiyorum bi 10gün falan beklemeyi düşünüyorum..