• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ayni 1 senelik evliyim ayni seyleri yasiyoruz resmen. Bende rahim filmi cektiricem ama ekimde. Yazin ugrasmak istemiyorum. Sikildim artik takipte olmaktan.bugun insallah buyumustur yumurtan canim benim. Haberini bekliyorum
Aynen valla aynı şeyleri yaşıyoruz. Bugün gittim ama yine büyümemiş klomene devam ettiriyor doktorum günde 1 tane iç 5gün boyunca dedi. Bununla beraber 15 gün klomen kullanmış olacak ya psikolojim çok bozuldu gerçekten sürekli ağlamaklı bi haldeyim hiç keyfim Yok :(bende çok sıkıldım yeminle ilaç kullanmadan önce bu kadar kafaya takmıyordum... acaba doktorum mu yanlış bi tedavi uyguluyor kı bişey de demiyo :(

En iyisini yapmışsın canım hayırlısı ne ise o olsun. Hsg çekildimi sana. Bende pazartesi gidicem çatlatma iğnesi falan işte bende de bir problem yok eşimdede yok dediler eşim testi tekrarlıyxak sonra hsg çekilecek sanırım. Durum bu bende git gel oldu mu olmadımı sürekli eşime bugün olması lazım vs demekten usandım. Bu yüzden kavga bile ediyoruz. O yüzden Biraz mola artık olursa olur olmazsa olmaz. Bunu da veren rabbimin vardır bir bildiği. O yüzden çok şükür diyorum...
Aynen oyle halimize sukur. Aslinda biz kendimize yapiyoruz. Bilincli olmak iyi ama zararda verio herseyi bilmek. Hsg ekimde cektiricem o zamana olmazsa. Bende esimle defalarca kavga ettim. Kışın yok midesi agrir yok grio yok baska sey usandim. Simdi nr oyle hesap yapiom gun asiri die ne pesinde kosuyorum emin ol huzurluyum. Annemle konusuyorum biz ne yumurta takibi bildik ne hap dio. Annemin 9 ay sonra olmus. Zamani var demekki. Emin olun takibi birakin kafanizi dinleyin

kızlar bende çatlatma iğnemi oldum aç karnına çörekotu yağı kullandım 2 .ay kaşığı üstüne bi bardak su içtim klomenı adetin 5. günü başladım günde 1 kere 2 tablet yumurtam 22 mm oldu.

Aynen valla aynı şeyleri yaşıyoruz. Bugün gittim ama yine büyümemiş klomene devam ettiriyor doktorum günde 1 tane iç 5gün boyunca dedi. Bununla beraber 15 gün klomen kullanmış olacak ya psikolojim çok bozuldu gerçekten sürekli ağlamaklı bi haldeyim hiç keyfim Yok :KK43:bende çok sıkıldım yeminle ilaç kullanmadan önce bu kadar kafaya takmıyordum... acaba doktorum mu yanlış bi tedavi uyguluyor kı bişey de demiyo :KK43:
Eger firsatin varsa 2 doktora git ben oyle yaptim ikiside ayni seyi soyluyodu. Ben gunde 4 klomen iciyodum 5 gun boyunca oluyodu senin 1 tane az gibi sanki. Bilemedim. Bak ben kocamin pesini biraktim gun asiri yapalim derdim 4 5 gunde 1 oldu artik. Olursa zaten Allah vriri gerisi bos

Eger firsatin varsa 2 doktora git ben oyle yaptim ikiside ayni seyi soyluyodu. Ben gunde 4 klomen iciyodum 5 gun boyunca oluyodu senin 1 tane az gibi sanki. Bilemedim. Bak ben kocamin pesini biraktim gun asiri yapalim derdim 4 5 gunde 1 oldu artik. Olursa zaten Allah vriri gerisi bos
İşte klomeni adetten sonra 7gün boyunca günde 3 tane içtim büyümeyince bi 3 gün daha kullandım günde 2 tane, bugün de devam et büyümemiş dedi 14 mm de kalmış. Valla çok şükür ki ilişki konusunda sadece bebek odaklı değiliz peşinde koşmuyorum hiç gün aşırı oluyo her halükülarda.. valla bu ay da dahil filmi çekilsin de bende bırakırım ilacı falan kilo veremedim bu ilaçlar yüzünden hiç yemiyorum içmiyorum ama yok yok :(

kızlar bende çatlatma iğnemi oldum aç karnına çörekotu yağı kullandım 2 .ay kaşığı üstüne bi bardak su içtim klomenı adetin 5. günü başladım günde 1 kere 2 tablet yumurtam 22 mm oldu.
Çörek otu yağıyla klomeni bir mi aldınız. Ben çok da yüklenmek istemiyorum ters bi etki yapar diye

İşte klomeni adetten sonra 7gün boyunca günde 3 tane içtim büyümeyince bi 3 gün daha kullandım günde 2 tane, bugün de devam et büyümemiş dedi 14 mm de kalmış. Valla çok şükür ki ilişki konusunda sadece bebek odaklı değiliz peşinde koşmuyorum hiç gün aşırı oluyo her halükülarda.. valla bu ay da dahil filmi çekilsin de bende bırakırım ilacı falan kilo veremedim bu ilaçlar yüzünden hiç yemiyorum içmiyorum ama yok yok :KK43:
Kiloyu ben simdi vermeye basladim. 3 kilo verdim 10 gunde yuruyus yapiyorum. 7 kilo aldim klomenle. Igrenc bi ilac ya

Aynen oyle halimize sukur. Aslinda biz kendimize yapiyoruz. Bilincli olmak iyi ama zararda verio herseyi bilmek. Hsg ekimde cektiricem o zamana olmazsa. Bende esimle defalarca kavga ettim. Kışın yok midesi agrir yok grio yok baska sey usandim. Simdi nr oyle hesap yapiom gun asiri die ne pesinde kosuyorum emin ol huzurluyum. Annemle konusuyorum biz ne yumurta takibi bildik ne hap dio. Annemin 9 ay sonra olmus. Zamani var demekki. Emin olun takibi birakin kafanizi dinleyin
Ben 6 ay sonra olmuşum. İnsan vücudu ne zaman hazır hissederse kendini ozaman hamile kalınırmış. Rabbim vereceği zamanı biliyor . Yeterli istesin bir kereden bile olur

kızlar lütfen merak ediyorum.bana 5 gün arka arkaya ilişki olur dedi.dr çatlatma iğnesinden sonra.gün aşırı da bir gün var bir gün yok şeklinde yapanlar var mı?

kızlar lütfen merak ediyorum.bana 5 gün arka arkaya ilişki olur dedi.dr çatlatma iğnesinden sonra.gün aşırı da bir gün var bir gün yok şeklinde yapanlar var mı?
Çatlatma iğnesini vurduğunda bana gün aşırı yanı bi gün yap bi gün yapma demişti. Genelde öyle diyolar spermler daha sağlıklı oluyormuş öyle. Ama yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesinden sonra hergün yapacam ben öyle de yapanlar oluyomuş... bi büyüseydi hayırlısıyla...

Kızlar merhaba bende bu ay günde bir tane klomen kullandım yaninda da hergun sabah öğle aksam ac karnına 2. Ci günden itibaren incir suyu kullandım 12. Ci günde 16 mm 15. Ci günde 19 mm tek yumurtam oluştu iğnemin 2 ci günündeyim aşırı kaşık ağrısı ve çok fazla akıntı var normal mi ilkkez klomen ve catlatma iğnesi kullandım buay

Kızlar merhaba bende bu ay günde bir tane klomen kullandım yaninda da hergun sabah öğle aksam ac karnına 2. Ci günden itibaren incir suyu kullandım 12. Ci günde 16 mm 15. Ci günde 19 mm tek yumurtam oluştu iğnemin 2 ci günündeyim aşırı kaşık ağrısı ve çok fazla akıntı var normal mi ilkkez klomen ve catlatma iğnesi kullandım buay
Normal canim çatmadığının belirtilerini yaşıyosun

Merhaba kızlar iyi akşamlar ben de bu ay klomen kullandım dün doktora gittim iki yumurtam vardı biri 18mm biri 20mm iğneyi yarın vurdur dedi doktor ama dün akşam bi damla kırmızı akıntı oldu bu gün sabah gittim iğneyi vuruldum şimdi de baya ara kanama gibi kanama oldu yani adet kadar koyu değil akıntı kadar açık da değil yumurta çatladığı için mi böyle oldu acaba

Cevabın için tsk ederim canım Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah♡

Çatlatma iğnesini vurduğunda bana gün aşırı yanı bi gün yap bi gün yapma demişti. Genelde öyle diyolar spermler daha sağlıklı oluyormuş öyle. Ama yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesinden sonra hergün yapacam ben öyle de yapanlar oluyomuş... bi büyüseydi hayırlısıyla...
bende cuma günü bitirdim artık çalışmayı.cumartesi de yordum kendimi. artık beklemedeyim test günüm 22 temmuz adet günüm 23 temmuz.o günleri sahilde geçireceğim.

kızlar merhaba uzun zamandır burda konuları inceliyorum ama dayanamayıp bende yazıyım dedim. Hepinize selam

Şimdi benim bi sorum var; bende pko var her ay adet oluyorum 35-40gün de bir. Son 6aydır 25-30güne düşmüştü. Neyse doktora gittik klomen verdi günde 3 tane içtim sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13. Günü çatlatma iğnesinin. İdrar testi yaptım negatif çıktı bir haftadır kasıklarımda çok ağrı vardı ve son 2 gündür de göğüslerim acayip hassaslaştı. Ucu belirginleşti öyle hiç olmuyordu. Acaba test için erken mi davrandım böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan var mı. Adetime 6 gün var bu arada..
Merhaba temtem, bende pko luyum. Klomen tedavisi oluyorum. Fakat doktorum bir iğneden bahsetmedi bana bebiş için bu iğne olmamız şartmı bir bilginiz var mı bu konuda?

Merhaba temtem, bende pko luyum. Klomen tedavisi oluyorum. Fakat doktorum bir iğneden bahsetmedi bana bebiş için bu iğne olmamız şartmı bir bilginiz var mı bu konuda?
Yumurtalar büyüdüğünde çatlaması için vuruyor büyümediyse vurmuyor iğneyi. Pko da yumurtlama ve çatlama sorunu olduğu için bu iğneyi vuruyor eğer yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa iğne vurması gerekmez

bende cuma günü bitirdim artık çalışmayı.cumartesi de yordum kendimi. artık beklemedeyim test günüm 22 temmuz adet günüm 23 temmuz.o günleri sahilde geçireceğim.
Bende beklemedeyim yumurtam büyüdü mü çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum benim umudum yok bu aydan..

Yumurtalar büyüdüğünde çatlaması için vuruyor büyümediyse vurmuyor iğneyi. Pko da yumurtlama ve çatlama sorunu olduğu için bu iğneyi vuruyor eğer yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa iğne vurması gerekmez
Yumurtalarıma bakmak için çağırmadı beni, klomen kullan 10 gün sonra tarlusal kullan hastalanmazsan hamilesin hastalanırsan hamile değilsin dedi :(

Back