• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalarıma bakmak için çağırmadı beni, klomen kullan 10 gün sonra tarlusal kullan hastalanmazsan hamilesin hastalanırsan hamile değilsin dedi :KK43:
Klomen kullanınca yumurta büyüyor genelde sana klomen tedavisi uygulayıp nasıl tarlusal kullandırıyor anlayamadım benim bildiğim tarlusal adet olabilmek için kullanılıyo adetinin gelmesi için yanı.

Klomen kullanınca yumurta büyüyor genelde sana klomen tedavisi uygulayıp nasıl tarlusal kullandırıyor anlayamadım benim bildiğim tarlusal adet olabilmek için kullanılıyo adetinin gelmesi için yanı.
Bende öyle biliyordum hep bu zamana kadar olabilmek için kullandım ama temastan sonra tutunabilmesi içinde kullanılıyormuş benimde kafamı karıştıran o maalesef ki :(

Bende öyle biliyordum hep bu zamana kadar olabilmek için kullandım ama temastan sonra tutunabilmesi içinde kullanılıyormuş benimde kafamı karıştıran o maalesef ki :KK43:
Başka bi doktora da mı gitsen ki acaba klomenden sonra yumurtana da bakması lazım normalde

adetime 5 gün kaldı.test yapsam hala çıkar mı? iğneden dolayı bir çizgi.karnım açken hafif bulantı var.zaten klomendir çatlatma iğnesidir.kullanmaktan burnum av köpeğine döndü yakında insanların kokusundan duygusal tahmin yapıcam galiba:KK70:

Evet bende ilk gidip muayene olup eğer bakmazsa doktorumu değiştiricem canım
Aynen bencede değiştirmelisin.. inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım

adetime 5 gün kaldı.test yapsam hala çıkar mı? iğneden dolayı bir çizgi.karnım açken hafif bulantı var.zaten klomendir çatlatma iğnesidir.kullanmaktan burnum av köpeğine döndü yakında insanların kokusundan duygusal tahmin yapıcam galiba:KK70:
Bence biraz daha bekle umut olmasın iğnenin etkisiyle iki çizgi çıkar falan.. inşallah belirtilerin hamileliktendir canim:KK15:

İgnenin 15.gunune kadar testlerim pozitifti kizlar 16.gun adet oldum.zaten erken yapmayin

İgnenin 15.gunune kadar testlerim pozitifti kizlar 16.gun adet oldum.zaten erken yapmayin
BENİM
Benim bildiğim kadarıyla iğnede beta hcg hormonu var. Bu yüzden iğneden sonra genelde çift çizgi çıkıyo kan verince değerler yüksek çıkıyo. Gebelik yoksa iğnenin etkisi geçince normale düşüyo

BENİM

Benim bildiğim kadarıyla iğnede beta hcg hormonu var. Bu yüzden iğneden sonra genelde çift çizgi çıkıyo kan verince değerler yüksek çıkıyo. Gebelik yoksa iğnenin etkisi geçince normale düşüyo

Hayir canim igne etkisi kimyasal degil aynen ignede betahcg var ondan cikti zaten cift cizgiler

Ayy ne güzel ya darısı başıma inşallah.
Temtemm dun annemi doktora goturdum ve benm gittigim hastaneydi bende bi kontrole gireyim dedim yumurta varmi ki diye. 3 ay klomen kulanmistim ve bu ay birakmistim. Dun adetimjn 16. Gunuydu 2 yumurtam olmus ve biri 15. Gecesi catlamis digeride catlar yarin dedi. Birliktelik catladigi gece olmustu ve bilincsizdi. Klomen kullandigim ay 2 yumirtam olmustu zaten bu ayda 2 oldu. Inofolic combinin faydasi diye dusunuyorum. Doktkrda onayladi. 2 hastasi bunjnla hamile kalmis yeni. Bence klomendense bunu kullan. Haber vereyim dedim sana

Temtemm dun annemi doktora goturdum ve benm gittigim hastaneydi bende bi kontrole gireyim dedim yumurta varmi ki diye. 3 ay klomen kulanmistim ve bu ay birakmistim. Dun adetimjn 16. Gunuydu 2 yumurtam olmus ve biri 15. Gecesi catlamis digeride catlar yarin dedi. Birliktelik catladigi gece olmustu ve bilincsizdi. Klomen kullandigim ay 2 yumirtam olmustu zaten bu ayda 2 oldu. Inofolic combinin faydasi diye dusunuyorum. Doktkrda onayladi. 2 hastasi bunjnla hamile kalmis yeni. Bence klomendense bunu kullan. Haber vereyim dedim sana
Ayy hadi inşallah canım ya valla çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay senden. Ben zaten 3-4 aydır kullanıyorum inofolici. Baya faydası var diye biliyorum inofolicle hamile kalan çok oluyo da bana klomen bile yumurtama fayda etmedi de inofolic tek başına fayda etmez sanırım :(

Ayy hadi inşallah canım ya valla çok sevindim inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay senden. Ben zaten 3-4 aydır kullanıyorum inofolici. Baya faydası var diye biliyorum inofolicle hamile kalan çok oluyo da bana klomen bile yumurtama fayda etmedi de inofolic tek başına fayda etmez sanırım :KK43:
Valla seni tanimiyorum ama aklima geliyosun haber vermek istiyorum :) duada ediyorum insallah hamilr kaliriz. O duyguyu yasariz. Ama sana bisey diyimmi insanin kafasi rahat olucak. Klomen iyi gelmiyosa ignege gecsene devlet karsiliyor doktor yazinca bi sor doktoruna

Valla seni tanimiyorum ama aklima geliyosun haber vermek istiyorum :) duada ediyorum insallah hamilr kaliriz. O duyguyu yasariz. Ama sana bisey diyimmi insanin kafasi rahat olucak. Klomen iyi gelmiyosa ignege gecsene devlet karsiliyor doktor yazinca bi sor doktoruna
Canim benim çok sağol benim de hep aklımda dualarımdasın rabbim tüm isteyenlere hamile kalabilmeyi nasip etsin inşallah. Valla ilaca başlamadan önce kafam rahattı da şimdi bi gerildim büyüdümü büyümedi mi çatladı mi tuttu mu falan yani.. bu ay da hasta oluyum da sonrasında doktorumu değiştirecem pek memnun kalamadm sanki. Belki bu aydan sonra iğneye geçer diye düşünüyorm

Back