• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar sabirlisin ben bata 7 gun varken ignenin 12. gune basladim testte nasil duruyorsun gunun de geçmiş yarin test yap bize soyleee yaa sende catlama ignesi olmusmuydun canim bende bu sabah cikmadi dun silik.cikinca sevinmistim :KK43:
Sabırdan değil de kaç aydır bi umut bekliyorum bir sürü test yaptım hep negatif çıkınca moralim bozuluyo :( ben klomen kullandım 2 kutu bittiğinde yumurtam 14mm olmuştu en büyüğü sonra tekrar devam ettim klomene çatlatma iğnesi vurmadı doktor kendi çatlasın dedi. Yumurtam geç olgunlaştığı için geç adet olacam muhtemelen o yüzden ümitlenmek istemiyorum

Sabırdan değil de kaç aydır bi umut bekliyorum bir sürü test yaptım hep negatif çıkınca moralim bozuluyo :KK43: ben klomen kullandım 2 kutu bittiğinde yumurtam 14mm olmuştu en büyüğü sonra tekrar devam ettim klomene çatlatma iğnesi vurmadı doktor kendi çatlasın dedi. Yumurtam geç olgunlaştığı için geç adet olacam muhtemelen o yüzden ümitlenmek istemiyorum
anladim.canim bende 4 gunde 7 test kullanmisim ikisi silik digerleri bos adetti beklicem

anladim.canim bende 4 gunde 7 test kullanmisim ikisi silik digerleri bos adetti beklicem
Aynen canım bi kaç gün daha bekle sonra kan ver onda daha net çıkar
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bizede haber ver mutlaka

Kızlar merhaba iğneden sonraki 17. Günüm hala gelen giden yok iki gün önce test yaptım negatif silik çizgi bilee yok kaçıncı gün hasta olmam gerekiyor 14. Günü regl gunume denk geliyordu

Kızlar merhaba iğneden sonraki 17. Günüm hala gelen giden yok iki gün önce test yaptım negatif silik çizgi bilee yok kaçıncı gün hasta olmam gerekiyor 14. Günü regl gunume denk geliyordu
benimde dun 2. tesste silik cikmisti bugun 15.gun cikmadi adete 5 gun kaldi bekliyorum sen testi tekrar yap canim ayy insallah vardir

benimde dun 2. tesste silik cikmisti bugun 15.gun cikmadi adete 5 gun kaldi bekliyorum sen testi tekrar yap canim ayy insallah vardir
inşallah canım yarin sabah kan testi yaptiricm inşallah vardır doktorum 14. Gün kan testi yaptırabilirsin demişti sende yaptır istersen varsa belli olur

Bencede kızlar kan testi yaptırın evdeki testlerin yanılma payı çok yüksek. Belirti falan yaşayan var mı peki?

Hmm benim de göğüslerimde dolgunluk var bide sol kasığıma sürekli ağrı giriyo ve sanki pıt pıt atıyo gibi :KK43:
Benim bugun 27. Gunum sali adet olmam gerek bata gore ama insallah olmam. Bekliyorum valla test falan yapmam. Hic uzulemem. Zaten gelirse uzulucem. Kizlar bide hepimiz bu ay hamile oluyomusuz
Türbeye doner burasi :)) saka bi yana cumaya kadar beklicem insallah hamis olurum. Bu arada sana bisi dicem annem 3 cocugunada hamile kaldiginda kasigindaki seyirmeden anlamis insallah anneminki gibi olur sendede :)))

Kizlar telefonunuza womanlog programini indirin. Iliskiyi adet gunlerinizi kaydedip doktorun soylediklerini yazabiliyosunuz

Benim bugun 27. Gunum sali adet olmam gerek bata gore ama insallah olmam. Bekliyorum valla test falan yapmam. Hic uzulemem. Zaten gelirse uzulucem. Kizlar bide hepimiz bu ay hamile oluyomusuz
Türbeye doner burasi :)) saka bi yana cumaya kadar beklicem insallah hamis olurum. Bu arada sana bisi dicem annem 3 cocugunada hamile kaldiginda kasigindaki seyirmeden anlamis insallah anneminki gibi olur sendede :)))

Ayy ne güzel şeyler söyledin yaa inşallah annenin olduğu gibi olur bende de :) keşke hepimiz müjdeli haberi paylaşsak burdan ya ayni dönemlerde bekliyoruz valla:KK19:
Valla bu ay bende pek ümitlenmedim kendi haline bıraktım ama adet günü gelince insan ister istemez bekliyo düşünüyo:)

Kizlar telefonunuza womanlog programini indirin. Iliskiyi adet gunlerinizi kaydedip doktorun soylediklerini yazabiliyosunuz
Bende "Maybe baby" diye bi programı kullanıyordum sadece ilişki ve adet günlerini girebiliyoruz yumurtlamayı gösteriyo bebek olma ihtimali olan günleri gösteriyo ama bende pko olduğu için yumurtlama dönemini takip edemedim adet günlerimi kaydediyordum doktora söyleyebilmek için. Bu dediğin proğramı da indircem daha geniş kapsamlı sanırım oz

Ayy ne güzel şeyler söyledin yaa inşallah annenin olduğu gibi olur bende de :) keşke hepimiz müjdeli haberi paylaşsak burdan ya ayni dönemlerde bekliyoruz valla:KK19:
Valla bu ay bende pek ümitlenmedim kendi haline bıraktım ama adet günü gelince insan ister istemez bekliyo düşünüyo:)
Ben iliski zamanlarini hic hesaplamadim bu ay biliyosun klomenide icmedim 3 ay ictim cunku. Hastaneye annemi goturunce doktora ugrayim dedim ve 2 yumurta olmjs dedi inofolicle :) insallah tutmustur. Bende umitlenmedim bu sayfa haric hic bisi okumadim. Kafam rahat bu ay:) olursa dogumgunu hediyesi olur valla hepimiz anne olsak en kisa zamanda insallah

Bende "Maybe baby" diye bi programı kullanıyordum sadece ilişki ve adet günlerini girebiliyoruz yumurtlamayı gösteriyo bebek olma ihtimali olan günleri gösteriyo ama bende pko olduğu için yumurtlama dönemini takip edemedim adet günlerimi kaydediyordum doktora söyleyebilmek için. Bu dediğin proğramı da indircem daha geniş kapsamlı sanırım oz
Bunda adetin kac gun suruyor, baslangici bitisi gelecek aylarda, iliski gunleri, not alma , ovukasyon gunu vs ben memnunum ondan bi dene bence :)

Bunda adetin kac gun suruyor, baslangici bitisi gelecek aylarda, iliski gunleri, not alma , ovukasyon gunu vs ben memnunum ondan bi dene bence :)
İndirdik şimdi canim teşekkür ederim:)
Ben iliski zamanlarini hic hesaplamadim bu ay biliyosun klomenide icmedim 3 ay ictim cunku. Hastaneye annemi goturunce doktora ugrayim dedim ve 2 yumurta olmjs dedi inofolicle :) insallah tutmustur. Bende umitlenmedim bu sayfa haric hic bisi okumadim. Kafam rahat bu ay:) olursa dogumgunu hediyesi olur valla hepimiz anne olsak en kisa zamanda insallah
Aynen canım biliyorum inşallah tutmuştur insanın kafası rahatken daha çok olumlu sonuç alıyo bu ay da olmazsa bende ilaca ara vermek istiyorum zaten biraz kılo vermeye de başladım belki kendiliğinden oluşur sana Doğum günü hediyesi bize de sevgili olma günü hediyesi olur bebişler :)

Kızlar bugün kan tahlili verdim gelince kırmızı kartı gördüm :( yani 18. Günde regl oldum moralim acaip bozukkk
Rabbim yardımcımız olsun :((

Kızlar bugün kan tahlili verdim gelince kırmızı kartı gördüm :KK43: yani 18. Günde regl oldum moralim acaip bozukkk
Rabbim yardımcımız olsun :KK43:(
benimde bugun 16.gunum test yaptim cikmadi yine bende 2 gune kadar oluruum belli napalim kismet maddi manevi sarsinti belim hala ariyor 20 gundur canimin rahati yok bir klomen daha kullanip birakicam sonrada igneye gecerim ignee tedavi daha tesirli diger cocugum klomenler olmadi.igneyle oldu

Back