9 gün mü oluyorSevgili arkadaşlar herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim . Ben direk konuya girmek gerekirse 26 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Bu 2. Iğne vuruluşum . Busefer kaşık ağrılarım öncekine göre çok daha fazla ve sık idrara çıkıyorum akintim da var . Sizden ricam böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan yada kalmayan varmi cevap verirseniz çok sevinirim . Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim.
Evet canim şuan 9 gün oldu 10 a gircek9 gün mü oluyor
Yaaa canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah. Ben 5 yıllık evliyim bu 2. Klomen ve çatlatma iğnem. Bekliycem bakalım 5 gün falan . Sonra test yapicam ozaman haber veririm. Peki belirtilerin neler biraz anlatirmisinBenim bugün 12.gün. Akşam üzeri kahverengimsi akıntı geldi hemen gittik kan verdik 67 çıktı. 9. günden itibaren test yaptım bakEki Görüntüle 2203110
Kasık ve bel ağrım çok fazla. Göğüslerim çok acıyor. Zaten göğüs ağrım anormal olunca test yaptım. Hamile olduğumu biliyordum ama sağlıklı mı benimle kalacak mı onu bilemiyorum hayırlısı. Seninde hayırlı haberini alırız inşalahYaaa canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah. Ben 5 yıllık evliyim bu 2. Klomen ve çatlatma iğnem. Bekliycem bakalım 5 gün falan . Sonra test yapicam ozaman haber veririm. Peki belirtilerin neler biraz anlatirmisin
Benim göğüs ağrım yok galiba . Kasık ve bel ağrım çok. Tuvalete çok çıkıyorum beyaz akintim var . . Ayrıca dua et korkma Allah minicik ellerini tutmayı nasib etsin bebeğinin çok heyecanlı bi duygu olsa gerek .Kasık ve bel ağrım çok fazla. Göğüslerim çok acıyor. Zaten göğüs ağrım anormal olunca test yaptım. Hamile olduğumu biliyordum ama sağlıklı mı benimle kalacak mı onu bilemiyorum hayırlısı. Seninde hayırlı haberini alırız inşalah
Evet canım akşamdan beri acaba düşük mü yaşıyorum diye hastane dolaşıyorum :)) 9 ay boyunca bu heyecanla geçecekse vay halimeBenim göğüs ağrım yok galiba . Kasık ve bel ağrım çok. Tuvalete çok çıkıyorum beyaz akintim var . . Ayrıca dua et korkma Allah minicik ellerini tutmayı nasib etsin bebeğinin çok heyecanlı bi duygu olsa gerek .
En güzel duygular :) inşallah bende yaşarım. Bugün 12. Günüm bekliyorum bakalım şimdi test yapsam çıkarmı acabaEvet canım akşamdan beri acaba düşük mü yaşıyorum diye hastane dolaşıyorum :)) 9 ay boyunca bu heyecanla geçecekse vay halime
İğneden sonra 12. gün mü?? Ohoo çok net çıkar. Benim 10.gün bişi yok gibiydi 11-12 de buradayız diye bağırıyorlardı resmen. 12.gün kanda 68 çıktı 14.gün 150 çıktıEn güzel duygular :) inşallah bende yaşarım. Bugün 12. Günüm bekliyorum bakalım şimdi test yapsam çıkarmı acaba
Canim malesef şimdi idrar testi yaptım negatif ciktiİğneden
İğneden sonra 12. gün mü?? Ohoo çok net çıkar. Benim 10.gün bişi yok gibiydi 11-12 de buradayız diye bağırıyorlardı resmen. 12.gün kanda 68 çıktı 14.gün 150 çıktı
Merhaba canım ne durumdasın var mı bebiş venmde ikinci iğnem ve aynı sorunlar var bugün 6. Günüm ama sanki tubalaete yetişemiycem gibi oluyo o derece sanırım ilacın etkisi hiç var mı bebişSevgili arkadaşlar herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim . Ben direk konuya girmek gerekirse 26 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Bu 2. Iğne vuruluşum . Busefer kaşık ağrılarım öncekine göre çok daha fazla ve sık idrara çıkıyorum akintim da var . Sizden ricam böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan yada kalmayan varmi cevap verirseniz çok sevinirim . Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim.
Bugün ıgneden sonra 15. Gün canim 12. Günden sonra test yapmadım. Ne oldu hiç bilmiyom :) bu çatlatma iğnesi beni çok yıpratıyor sanki bunu vurulunca hemen tutcak gibi . Salıya kadar adet olmazsam doktora gidicemMerhaba canım ne durumdasın var mı bebiş venmde ikinci iğnem ve aynı sorunlar var bugün 6. Günüm ama sanki tubalaete yetişemiycem gibi oluyo o derece sanırım ilacın etkisi hiç var mı bebiş
Ee gecikti mi adetin evde yapsaydın bi test keşke ne zor beklemek yaBugün ıgneden sonra 15. Gün canim 12. Günden sonra test yapmadım. Ne oldu hiç bilmiyom :) bu çatlatma iğnesi beni çok yıpratıyor sanki bunu vurulunca hemen tutcak gibi . Salıya kadar adet olmazsam doktora gidicem
Canim adetime 3 gün var iğneninse 15. Günü yani heran adet olabilirim . 4 yıldır hep negatifi görünce insanın test yapası gelmiyor inanEe gecikti mi adetin evde yapsaydın bi test keşke ne zor beklemek ya
İnşallah bu ay yüzün gülsün benmde 2 yıl oldu Allah yardım etsin hepimizeCanim adetime 3 gün var iğneninse 15. Günü yani heran adet olabilirim . 4 yıldır hep negatifi görünce insanın test yapası gelmiyor inan
Canim sanırım adet oluyorum kahverengi akintim arttı önceki catlatmadada böyle olmuştu. Önce akıntı sonra adetİnşallah bu ay yüzün gülsün benmde 2 yıl oldu Allah yardım etsin hepimize
Yaa tühh belki yerleşmedir kahverengi olunca öyle diyorlar yaCanim sanırım adet oluyorum kahverengi akintim arttı önceki catlatmadada böyle olmuştu. Önce akıntı sonra adet
Hiç sanmıyorum neyse canim ya artık bu ay bakıcaz. Insallah sen hmilesindirYaa tühh belki yerleşmedir kahverengi olunca öyle diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?