- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
Bende değilim canım karnım ağrımaya başladı bile 5 6 günüm var adete sen napıcalsın bundan sonra adetin gelirse Yani tedaviye devam mıHiç sanmıyorum neyse canim ya artık bu ay bakıcaz. Insallah sen hmilesindir
Ben doktorumla konusmustum eğer tutmazsa femara basliycam yine olmazsa aşılamaya gecicez canimBende değilim canım karnım ağrımaya başladı bile 5 6 günüm var adete sen napıcalsın bundan sonra adetin gelirse Yani tedaviye devam mı
Femeranın ne farkı var canım hiç bilgim yokBen doktorumla konusmustum eğer tutmazsa femara basliycam yine olmazsa aşılamaya gecicez canim
Femara rahmi temizliyormuş daha iyi hazirliyormus hamilelige çok daha etkili bir ilacmisFemeranın ne farkı var canım hiç bilgim yok
Anladım canım hayırlısı olsun Allah yüzümüzü güldürsün inşallahFemara rahmi temizliyormuş daha iyi hazirliyormus hamilelige çok daha etkili bir ilacmis
Canım bende 2 kasımda 2.iğnemi oldum bende şuan çok sık lavaboya gdiyorm ama baksa belirtm yokSevgili arkadaşlar herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim . Ben direk konuya girmek gerekirse 26 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Bu 2. Iğne vuruluşum . Busefer kaşık ağrılarım öncekine göre çok daha fazla ve sık idrara çıkıyorum akintim da var . Sizden ricam böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan yada kalmayan varmi cevap verirseniz çok sevinirim . Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim.
Bende çok sık çıkıyordum ama bugün Adet oldum inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olurCanım bende 2 kasımda 2.iğnemi oldum bende şuan çok sık lavaboya gdiyorm ama baksa belirtm yok
Evet gerçekten psikolojikBende oyle sık cikmayla alakasi yok demkki
Kuzm ben de çatlatma iğnesi oldmmm ilişkin seninin nasıl olduBenim bugün 12.gün. Akşam üzeri kahverengimsi akıntı geldi hemen gittik kan verdik 67 çıktı. 9. günden itibaren test yaptım bakEki Görüntüle 2203110
LütfenMerhaba bu 9.gün falan bahsetmişsiniz ne oluyor bu ve klomen ve çatlatma iğneleri ne zaman kullanıyorsunuz adet zamanımı yumurtlama ovulasyon zamanımı cevap verir misiniz?
Bana sormamışsın ama ben cevap vereyim.Merhaba bu 9.gün falan bahsetmişsiniz ne oluyor bu ve klomen ve çatlatma iğneleri ne zaman kullanıyorsunuz adet zamanımı yumurtlama ovulasyon zamanımı cevap verir misiniz?
9.gün olayı da şu. Döllenme gerçekleşmişse genelde iğneden 14gün sonra yapılan testte çıkıyor sonuç. Buradaki arkadaşımız şanslıymış 9.günden itibaren teste yansımış gebelik.Merhaba bu 9.gün falan bahsetmişsiniz ne oluyor bu ve klomen ve çatlatma iğneleri ne zaman kullanıyorsunuz adet zamanımı yumurtlama ovulasyon zamanımı cevap verir misiniz?
10.Gün bile bişi çıkmadı. 11.gün çıktı.
Canım rabbim inşallah hayırlısını versin . İğneden sonra yanma batma olabilir ama sen yinede doktoruna sor bı . Ozamanlari tam hatırlamıyorum :)Merhaba ben çatlatma iğnesi vuruldum. 4 gün oluyor ve idrarımda yanma batma oluyor. Sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum. Ayrıca yoğun ilaç kokusu gibi kokuda var bu normal mi böyle olan var mı?