- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 37
- Konu Sahibi crystal_01
Merhaba kızlar bende yarın vurulcam iğneyi, coook heyecanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım negatif seninİnşallah bitanem benim kesin haber ver bana dua edicem senin için ❤
Hayırlısı olur ins kuzumMerhaba kızlar bende yarın vurulcam iğneyi, coook heyecanliyim
Yaa erken yaptığın içindir bitanem sakın üzülme adetinden sonra tekrarlarsin umutsuzluğa kapılma ben daha yapmadım testi alınca sana haber vericem ❤Günaydın canım negatif senin
Kaçincı günde yaptın kuzumGünaydın canım negatif senin
13. KuzumKaçincı günde yaptın kuzum
Pek umudum kalmadı kuzum ins sen güzel haberler verirsn banaYaa erken yaptığın içindir bitanem sakın üzülme adetinden sonra tekrarlarsin umutsuzluğa kapılma ben daha yapmadım testi alınca sana haber vericem ❤
Ah be Ne olcak bizim bu halimiz çok üzülüyorum. Çevremde insanları görünce hele daha çok. İşe gelmek istemiyorum artık resmen her şeyden soğudum13. Kuzum
Sen ne durumdasınAh be Ne olcak bizim bu halimiz çok üzülüyorum. Çevremde insanları görünce hele daha çok. İşe gelmek istemiyorum artık resmen her şeyden soğudum
Ben de adet oldum kuzum bugün daha bitti adetim işte . Kayınvalideme geldim işten çıkınca ne zaman bebek düşünüyorsunuz niye yapmıyorsunuz sorularıyla oturuyorum öylece ...Sen ne durumdasın
Canım 14.gun yaptım ilk beş dakika içinde böyle çıktı sence var miGünaydın canım negatif senin
Ayyy varr tabiki kuzummm saglıkla tutunsun yarın kan verr hemenn bide belirtin varmı devam eden bende regl olmadım hala yaCanım 14.gun yaptım ilk beş dakika içinde böyle çıktı sence var mi
Ayy aşkım belirti mide bulantısı halsizlik kasık ağrısı var adetim geçsin öyle kan vercem sen yaptın mı test?Ayyy varr tabiki kuzummm saglıkla tutunsun yarın kan verr hemenn bide belirtin varmı devam eden bende regl olmadım hala ya
Kuzum işte yapmıstım negatifti İki gün daha beklicem 16. Günüm bugün olmazsam regli tekrarlarım taze hamiş duanı alırımAyy aşkım belirti mide bulantısı halsizlik kasık ağrısı var adetim geçsin öyle kan vercem sen yaptın mı test?
Dualarım seninle kuzum benim Rabbım kucağını boş birakmasin ❤Kuzum işte yapmıstım negatifti İki gün daha beklicem 16. Günüm bugün olmazsam regli tekrarlarım taze hamiş duanı alırım
Kuzu bu erken gebelik testi miCanım 14.gun yaptım ilk beş dakika içinde böyle çıktı sence var mi
Evet erken gebelik testi 2 kere yaptım 5 dakika içinde anında böyle olduKuzu bu erken gebelik testi mi
Ben de geçen ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne vuruldum. Normalde akıntım vardı ama o ilaçlardan sonra kurudum resmen. Ve reglim 1 hafta geçti testler negatifti. Kontrole gittiğimde kist oluşmuştu. Umarım sizinki işe yararKızlar 11.04 saat 18.00 de çatlatma iğnesi vuruldum. Oncesinde femara kullanmıştım. Solda 16 sağda 18 mm oluşmuş. Ama iğneden sonra ne bi ağrı var ne bi sızı. Akıntımda yok denecek kadar az.
Bu normal mi ?
Ay işe yaramadı mı acaba ya :,(