- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin yapicam sizce varmidirsabah ilk idrarla yapmalısın.eğer varsa artık cıkar. 12.günden sonra etkisi geçer iğnenin
Bu dün akşam yaptığım test sabah bakınca böyle olmuş aksamkini de atiyim yani ilk görünen ince çizgiyi siz gorurmusunuz bilmiyorumBen gördüm çizgiyi. İnşallah hamilesindir ❤
Bu akşam yaptığım şekli sabah attigim sabah gördüğüm sekliBu dün akşam yaptığım test sabah bakınca böyle olmuş aksamkini de atiyim yani ilk görünen ince çizgiyi siz gorurmusunuz bilmiyorum
Canim bende de aynı ama çok tatlı bi ağrısı var şiddetli ağrım yok adet günün ne zamanmeraba bende catlatma ignesinin 15. gunundeym iki uc gunduz sirt bel.ve kasiklarmda agri var hatta geceleri bacaklarmdada oluyor adetm glcek.gbi agri oluyor birde sık sık idrara cikiyorum adetim bugunde gelmezse umut varmi sizce
Bende çok sık idrara çıkıyorum çok su içen bi insanda değilim yani test varsa yapsanaameraba bende catlatma ignesinin 15. gunundeym iki uc gunduz sirt bel.ve kasiklarmda agri var hatta geceleri bacaklarmdada oluyor adetm glcek.gbi agri oluyor birde sık sık idrara cikiyorum adetim bugunde gelmezse umut varmi sizce
Zarzor gözüküyor ama canım daha koyu olması gerekiyor. Umudunu kırmış gibi olmayayım hep bu şekilde çizgi görüp adet oldum ben. İnşallah sen olmazsın hamilesindir. Ama çok umutlandırma kendini sonra hayal kırıklığın da büyük oluyor. Bizzat yaşadımBu dün akşam yaptığım test sabah bakınca böyle olmuş aksamkini de atiyim yani ilk görünen ince çizgiyi siz gorurmusunuz bilmiyorum
Inşallah hamileyimdir canim ocakta düşük yaşadım bu bana ilaç gibi gelir varsaZarzor gözüküyor ama canım daha koyu olması gerekiyor. Umudunu kırmış gibi olmayayım hep bu şekilde çizgi görüp adet oldum ben. İnşallah sen olmazsın hamilesindir. Ama çok umutlandırma kendini sonra hayal kırıklığın da büyük oluyor. Bizzat yaşadım
Inşallah canim sende varmı gebelikİnşallah ilacın gelmiştir![]()
Çizgiyi görüyorum bende ama böyle ince çizgi olunca negatif oluyor genelde. İnşallah hamilesindir amaArkadaslar merhaba catlatma ignemin 14.günümdeyim akşam test yaptım çok ince bi çizgi çıkmıştı ama flasda bakılınca gözüken bi cizgiydi dünkü testime bugün baktım o çizgi daha da kalınlaşmış daha belirgindi bat 6 nisan
Inşallah canimÇizgiyi görüyorum bende ama böyle ince çizgi olunca negatif oluyor genelde. İnşallah hamilesindir ama![]()
Canim yarın yapıyım dedim testi kan vermek icin hastaneye gitmem lazimn gidemiyorum bu virustenİnşallah hamilesindirbugünde yapsaydın keşke test yada direkt kan ver
![]()
Eldiven maske tak hemen ver gel 5 dk sürüyor zatenCanim yarın yapıyım dedim testi kan vermek icin hastaneye gitmem lazimn gidemiyorum bu virusten
Haklisin canimEldiven maske tak hemen ver gel 5 dk sürüyor zaten ✔ en kesin sonuç kanda. İdrarda netleşincede mecbur gitmen gerekecek nasılsa![]()