- 29 Ekim 2017
- 80
- 9
- 37
Klomene baslamismiydin canim yoksa sali gunumu baslayacaksin dr onerirseGittim canim daha yeni hareketlenmeye baslamis yumurtaliklarin sali gunu tekrar gel dedi yumurtalara bakicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomene baslamismiydin canim yoksa sali gunumu baslayacaksin dr onerirseGittim canim daha yeni hareketlenmeye baslamis yumurtaliklarin sali gunu tekrar gel dedi yumurtalara bakicak
Klomene basladim adetin 5.gunu cuma gunu bitti ilac ben cuma gunu cok agrim vardi ondan gittim kasiklarimdan duramiyodum yumurtaliklarin hareketlenmeye yeni baslamis dedi ondanmis agrim sali gunu gel tekrar bakalim dediKlomene baslamismiydin canim yoksa sali gunumu baslayacaksin dr onerirse
Anladım ilişki önderdimi veya igne yaptimiKlomene basladim adetin 5.gunu cuma gunu bitti ilac ben cuma gunu cok agrim vardi ondan gittim kasiklarimdan duramiyodum yumurtaliklarin hareketlenmeye yeni baslamis dedi ondanmis agrim sali gunu gel tekrar bakalim dedi
Yok canim iste onun icin sali gunu bakicak duruma gore catlatma ignesi vericekAnladım ilişki önderdimi veya igne yaptimi
Bu hafta çatlama olmAnladım ilişki önderdimi veya igne yaptimi
Ben adetin 3 günü gittiğinde 5.gunu klomene başladım klomen biter bitmez kontrole gittim kendiliğinden çatlamış yumurta varmış üstüne çatlama iğnesi oldum o gün hemen ilişki dedi yanlis anlamadıysam senin klomen bitti ve aradan 4 gunmu gectiYok canim iste onun icin sali gunu bakicak duruma gore catlatma ignesi vericek
Hayir canim daha cuma gunu bitti aksam sonuncuyu ictim. Zaten cuma gunu gitmistim kontrole daha yeni hareketlenme var yumurtaliklarinda sali gunu bakalim dedi sali gidecem bakicakBu hafta çatlama olm
Ben adetin 3 günü gittiğinde 5.gunu klomene başladım klomen biter bitmez kontrole gittim kendiliğinden çatlamış yumurta varmış üstüne çatlama iğnesi oldum o gün hemen ilişki dedi yanlis anlamadıysam senin klomen bitti ve aradan 4 gunmu gecti
Tamam anladım canım bu durumda sen 1 hafta benden öndesin ınşallah ilk senin güzel haberlerini alırız bu ayHayir canim daha cuma gunu bitti aksam sonuncuyu ictim. Zaten cuma gunu gitmistim kontrole daha yeni hareketlenme var yumurtaliklarinda sali gunu bakalim dedi sali gidecem bakicak
Insallah canim amin yazarim zaten sali gunuTamam anladım canım bu durumda sen 1 hafta benden öndesin ınşallah ilk senin güzel haberlerini alırız bu ay
Ver mutlaka canim yaz yarin banada kist genelde adetle gidiyor sende gitmedimiCanım çok sevindim senin adına bende yarın gideceğim bakalım ne önerecek bu ay benim sag yumurtaligimda kist var ordakiler pek büyümüyor genelde...yarinn gideyimde haber veririm
Yok gitmedi doğum kontrol hapını bırakınca büyüdü hattâ 2 ay önce dr önerisiyle d.kontrol hapı kullandım ama aynı boyda degismediVer mutlaka canim yaz yarin banada kist genelde adetle gidiyor sende gitmedimi
Seneler once bendede vardi bi ay kullandim diane35 ti sanirim dkontrol hapi onunla erismisti. Onceki ayda vardi adetimle gitti. Cokmu buyukmuski canimYok gitmedi doğum kontrol hapını bırakınca büyüdü hattâ 2 ay önce dr önerisiyle d.kontrol hapı kullandım ama aynı boyda degismedi
Anladim canim bazilari hamile kalmaya engel degil diyorlar ama senin adetini duzensizlestiren omu acaba agrinda oluyor demi3cm boyunda hapı bıraktığımda 2cmdi 8ay önce
Adetinde düzensizlik yok 1 2 gün geçer en fazla ama adet kanamam az gelir 4gunde biter bilemiyorum nasıl olur ama oğlum doğduğunda 7cmlik kistim vardı dr bi ilaç verdi ismini hatırlayamıyorum 1 ayda 3cm düşmüştüAnladim canim bazilari hamile kalmaya engel degil diyorlar ama senin adetini duzensizlestiren omu acaba agrinda oluyor demi
Hangi sehirdeydin canim doktorunu degissene ya. Bak ben bu ay degistim kafam rahatladi inan cok fark var yaniAdetinde düzensizlik yok 1 2 gün geçer en fazla ama adet kanamam az gelir 4gunde biter bilemiyorum nasıl olur ama oğlum doğduğunda 7cmlik kistim vardı dr bi ilaç verdi ismini hatırlayamıyorum 1 ayda 3cm düşmüştü
Benim de öyleydi 4 -5 gün soğan suyu içtim doktor da farktti nasıl böyle küçüldü dedi 10 gün yapmak gerekiyor ama ben ancak içtim kontrolüm yakındı çok şükür bitti3cm boyunda hapı bıraktığımda 2cmdi 8ay önce
Bu ay denerim bende insallah faydasini görürümHangi sehirdeydin canim doktorunu degissene ya. Bak ben bu ay degistim kafam rahatladi inan cok fark var yani
Hangi sehirdeydin canim doktorunu degissene ya. Bak ben bu ay degistim kafam rahatladi inan cok fark var yani
Bende 3 ay önce değiştiririm doktorumuHangi sehirdeydin canim doktorunu degissene ya. Bak ben bu ay degistim kafam rahatladi inan cok fark var yani