- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
İğne gününü saymicaksın canım ya..
9. gündesin..
Ben 11. gün negatif görmüştüm..
Biraz daha sabır..
ben ve sabretmek :) en baştan iğne gününü saydım ben hep hata etmişim o zaman
o halde bugün 10. gün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne gününü saymicaksın canım ya..
9. gündesin..
Ben 11. gün negatif görmüştüm..
Biraz daha sabır..
canım adet günün değişti ki senin iğneden sonraki 15. gün gebelik yoksa kanama geliyor doktorun test günü vermedimi genelde 12. güne test günü veriyor doktorlar hamile olma olasılığın yüksek değilsede bugün yarın adet olabilirsin hayırlısı olsun hakkında ben iğne olduğumda hep 15. gün adet oldum 3 ay tedavi oldum bu şekildeSelam arkadaşlar öncelikle hepimize şifalar ve hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Bende çatlatma iğnesi serüvenini bu ay ilk defa yaşadım. 20 haziran akşamı iğne oldum. Bugün 15.günüm test yapmadım yapamıyorum aslında tek çizgiyi görürüm diye 10 temmuzu bekliyorum 9 temmuzda hasta olmam lazım 1 gün gecikirim inşallah da hevesli hevesli test yapabilirim. Ama bugün karın ağrım biraz arttı ve göğüslerim çok hassas inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum ve size hayırlı haber verebilirim
canım adet günün değişti ki senin iğneden sonraki 15. gün gebelik yoksa kanama geliyor doktorun test günü vermedimi genelde 12. güne test günü veriyor doktorlar hamile olma olasılığın yüksek değilsede bugün yarın adet olabilirsin hayırlısı olsun hakkında ben iğne olduğumda hep 15. gün adet oldum 3 ay tedavi oldum bu şekilde
Çok teşekkür ederim. Test günü için bişey demedi. Hasta olursan 1 ay ara vericez dedi sadece. yapsam mı acaba test bilemedim bide hafif bi nefes darlığı çekiyorum baktım biraz sanırım bir çok arkadaşta iğneden dolayı oluyor.
canım 15. gün belli olur artık test yapabilirsin
Yapmak istiyorum ama çok korkuyorum
korkularımız sonucu değiştirmiyor tatlım :)
rahat ol
Haklısın yarın sabah yapayım o zaman tabi bu ağrılarım artmaz ve hasta olmazsam. Sizin aşamanız nasıl gidiyor inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
canım ben kan verdim 3.2 çıktı yarın bakıcaz yükselmişmi düşmüşmü
Hadi hayırlısı inşallah yükselir tez zamanda yavrunu alırsın kucağına senin adına çok sevindim. Çok ilginç birbirimizi hiç tanımıyoruz ama güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum, kötü lerinde ise çok üzülüyorum
canımsın yaa
sence nasıl?
Bunu ben hiç kullanmadım Canım hcg yimi ölçüyor bu
evet gebelik testi canım
Anladım daha önce bunun gibi görmemiştim ondan garipsedim bende şimdi gebelik testi almaya gidiyorum akşam hemen yapsam olmaz dimi
Kizzz sen sen hamilesinnnnnnn yerim seni kardesmi geliyor pasacana optummmmm cok saglikla gelsinHayırlı olsun canım, ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir gün önceki teste bakıp 20-30 arası demiştim, ertesi gün kan sonucun 43 çıktı, demek ki tutturmuşum rakamı, dün verseydin 20-30 arası çıkardı Bu kulüpte lisansımı alıyorum
Hafif cizgi var 14 gun gectimi igne etkisi degilse gabelik testini tekrarla saglikla gelsincanımsın yaa
sence nasıl?