- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Canım ben 1, 5 yıllık evliyim yani ilk dediğin tedaviden yararlanamam klomen ile en son bu ay 3 yumurtam olmuştu belki aşılamayı tekrar onun ile yaparlar o zaman 100 tl ilaç ce iğne tutar sperm yıkama ve operasyon ücretde ile 1000 tl tutsa demekki ortalama 1100 tl ye bu işlemi bana yapabilirler değil mi?? Sen kaç yıllık evlisin?? Aşılama ile ilgili doktorun ne kadar şans veriyo yani normal yolla hamile kalmaktan daha mı fazla??? Eşimin sperm analizi en sonyi çıkmıştı bende de yumurta oluşuyor ama hamile kalamıyorum bizim ki sebepsiz bi durumdu..merhaba canım hepımıze hayırlı kandıller tabıkı evlat sahıbı olmak ısteyen her anne her gece dualarımda.
bende üni hastanesıonde yaptım aşılamamı şimdi prosedur şöyle eğer iğneli tedavi uygulanacaksa
devlet in şartları var canım 3 yıllık evlı olman gerekıyor senın ve eşinin geriye dönuk 5 yıllık toplamda 900 gun sıgortanız varsa eğer hastaneden rapor çıkartıyorsunuz ve ılaçlarınızın buyuk bır kısmını devlet karşılıyor
yok şartları sağlayamıyoprsan mesela ben puregon iğne kullandım 230 lıra ve bu iğneden 3 şişe kullandım bırı nerdeyse dolu sayılır ama almak zorunda kaldım 2.şişe yetmeyınce yanı ıgneye tomlamda 690 lıra verdım 80 tl de çatlatma iğnesi 770 lıra ilaçlara ödedim benım dr um prof.tu buyuzden 120 lıra dr parası + 650 lıra sperm yıkama ve aşılama için ücret ödedim
yok iğneleme değilde klomenle+çatlatma iğnesi ile yapılacaksa klomen zatenn 10 12 liralık bir ilaç iğnede yine 80 lira
size 205 dedıklerıne göre rapor çıkartabılıyorsunuz anladığım kadarıyla