- 4 Ocak 2016
- 611
- 297
Evet senden ya bak görürsün dualarım seninle :)Benden mi guzel haberler alacaksın :) ay inşallah hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet senden ya bak görürsün dualarım seninle :)Benden mi guzel haberler alacaksın :) ay inşallah hayirlisi
Pek umudum kalmadı ama..hayırlısı Allahtan..canim eger igneden olsaydi pozitif cikardi idrar.
ben gebeligi ogreneli 4 gun oldu hala idrarda gorunmuyo idrara gec karisiyomus bazilari erken gorebiliyo tabi ama bende cikmadi daha oyuzden onemli olan kan sonucu insallah vardir
Allah razı olsun..benden de sana duam var..Allah hayırlısını versin hepimizeEvet senden ya bak görürsün dualarım seninle :)
catlamak uzere olan yumurtaya neden catlatma ignesi yaptirdi acaba zaten catlamak uzere oldugunu soylemis gun asiri iliskiye girin diyebilirdi catlamama ihtimalinimi dusundu acaba sizin probleminiz ne pko falanmi var neden tedavi goruyosunuzİğneyle oldu canım. Asılama olmadı. Muayene sırasında çatlamak üzere dedi doktorum.ertesi güne iğne vuruldum. Belkide erken yaptım. Belkide bişi yok adet olucagim
10 aylık evliyim ve gebelik hiç olmadi.yumurtam oluşmuyormuş. Sanırım kisté dönmesinden çekindiğı için garantiye soktu işi.bursada bu konuda uzman diye gittim zaten bende ona. Sence bu test normalmi mürekkebi dağıldı yapar yapmaz..ortaya gelmeden durdu kuruducatlamak uzere olan yumurtaya neden catlatma ignesi yaptirdi acaba zaten catlamak uzere oldugunu soylemis gun asiri iliskiye girin diyebilirdi catlamama ihtimalinimi dusundu acaba sizin probleminiz ne pko falanmi var neden tedavi goruyosunuz
merhaba canım hepımıze hayırlı kandıller tabıkı evlat sahıbı olmak ısteyen her anne her gece dualarımda.chamallows canım merhaba öncelikle hayırlı kandiller.. Lütfen dualarında benide unutma :)bende bu ay adetimde aşılama olmayı düşünüyorum bunun belirli bir prosedürü vat mı? Üniversite hastanesinde olmak istiyorum 205 tl işlem parası istiyorlar ama ilaç fiyatlarını bilmiyorum sen hangi ilaçları kullandın ve ne kadar tuttu canım??? Beni biraz bilgilendirir misin???
canım bu testler genelde fazla ıdrar damlatılınca boyle olur boyle bişey olabılırmı yada azmı damlattın eğer ıkısınıde yapmadıysan tekrar test yap ama iğneden 14 gün sonra yap yoktan yere pozitif görebilirsin10 aylık evliyim ve gebelik hiç olmadi.yumurtam oluşmuyormuş. Sanırım kisté dönmesinden çekindiğı için garantiye soktu işi.bursada bu konuda uzman diye gittim zaten bende ona. Sence bu test normalmi mürekkebi dağıldı yapar yapmaz..ortaya gelmeden durdu kurudu Eki Görüntüle 1975097
öyle deme ınan hiç beklemediğin anda çıkıyorPek umudum kalmadı ama..hayırlısı Allahtan..
29.10 çıktı değerim. Doktor güzel görünüyor dedi.. cumartesi bir daha olcturecwgim bundan Sora değer artmalimiymis biraz canım sıkıldı az gibi geldi değer senin 47öyle deme ınan hiç beklemediğin anda çıkıyor
canim 3.hafta icerisinde 10 ile 50 arasinda bir deger olur zaten herkeste 40 cikacak diye bir sey yok 2 gun sonra tekrar kan ver bende verdim 179 olmus deger onsallah yukselecek gonlunu ferah tut sen29.10 çıktı değerim. Doktor güzel görünüyor dedi.. cumartesi bir daha olcturecwgim bundan Sora değer artmalimiymis biraz canım sıkıldı az gibi geldi değer senin 47
Doktorumda öyle dedi.cumartesi tekrar vericem sonucu ona ileticem..inşallah degerim olması gerektiği gibi artar..canim 3.hafta icerisinde 10 ile 50 arasinda bir deger olur zaten herkeste 40 cikacak diye bir sey yok 2 gun sonra tekrar kan ver
catlatma ignesinden yuksek deger yukselipte 20 kusur cikan hic duymadim ben icini ferah tut ceviz ye sut ic bol bol su icDoktorumda öyle dedi.cumartesi tekrar vericem sonucu ona ileticem..inşallah degerim olması gerektiği gibi artar..
sen niye bukadar umutsuzsun bende ilk ogrendigimde senin gibiydim 2 kere kan verdim hatta senin niye bukadar moralin bozuldu ki ?Doktorumda öyle dedi.cumartesi tekrar vericem sonucu ona ileticem..inşallah degerim olması gerektiği gibi artar..
Bir arkadaşım senin 4 yada 5 hafta dedi Son adetiné göre çok yüksek cikmasi lqzimdi ama dedi sonra vardır farklı bişi dedi. Ben simdi kaç haftalık dusunmeliyim doktor olumsuz olsaydı dermiydi telefonda acaba? Demedi güzel şimdilik dedi.sen niye bukadar umutsuzsun bende ilk ogrendigimde senin gibiydim 2 kere kan verdim hatta senin niye bukadar moralin bozuldu ki ?
canim sen catlatma ignesi vurundun mu ?Bir arkadaşım senin 4 yada 5 hafta dedi Son adetiné göre çok yüksek cikmasi lqzimdi ama dedi sonra vardır farklı bişi dedi. Ben simdi kaç haftalık dusunmeliyim doktor olumsuz olsaydı dermiydi telefonda acaba? Demedi güzel şimdilik dedi.
Son adet 27 Şubat başladı 2 mart bitti.14 mart iğne..sonra bu değer işte.evet yapacağım dediklerinicatlatma ignesinden yuksek deger yukselipte 20 kusur cikan hic duymadim ben icini ferah tut ceviz ye sut ic bol bol su ic
Evet canım 14 martta vurndumcanim sen catlatma ignesi vurundun mu ?
sen 14 marta kadar yumurtlamamissan bu senin o zaman kadar hamile olmadigini gosterir yani sen 14 marttan sonra hamile kaldin ve 4 5 haftalik hamile olmazsin bu sartlar altinda bu tibbende imkansiz senin durumunda biri icin degilmi? dr lar gebelik hesabi yaparken evet son adet tarihini baz alip 5 haftalik 4 haftalik derler ama sen daha maksimum 2.5 haftalik gebesin ve bu degerin boyle cikmasi gayet normal yani gebeysen bile senin degerin 700 800 cikamazdiEvet canım 14 martta vurndum
Sağol canım içimi rahatlattın..strese girmiştim..mantıklı konuşuyorsun. İnşallah hersey yolunda gider canım... sağol yardımın icinsen 14 marta kadar yumurtlamamissan bu senin o zaman kadar hamile olmadigini gosterir yani sen 14 marttan sonra hamile kaldin ve 4 5 haftalik hamile olmazsin bu sartlar altinda bu tibbende imkansiz senin durumunda biri icin degilmi dr lar gebelik hesabi yaparken evet son adet tarihini baz alip 5 haftalik 4 haftalik derler ama sen daha makaimum 2.5 haftalik gebesin ve bu degerin boyle cikmasi gayet normal 5