- 14 Ocak 2017
- 72
- 21
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim insallah. Bende dayanamadim dun 23.00 da bhcg yaptirmistim bugun 16.00 da tekrar yaptirdim sonucu bekliyorum.Bismillah deyip İkinci tur klomene başladık cumayada çat. İğnesi. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah hayırlı haberler verirsinHayirlisi olsun canim insallah. Bende dayanamadim dun 23.00 da bhcg yaptirmistim bugun 16.00 da tekrar yaptirdim sonucu bekliyorum.
dun 23.00da test yaptirmistim bugun dayanamadim 16.00da tekrar yaptirdim sonucu bekliyorumBismillah deyip İkinci tur klomene başladık cumayada çat. İğnesi. Hakkımızda hayırlısı olsun
Cikmadi hala cildiricimAyşegül noldu sonuç belli oldumu merak ettim
24,87 ciktiAyşegül noldu sonuç belli oldumu merak ettim
Cikmadi hala cildiricim
yani yükselmiş24,87 cikti
Evet canim 14.89dan 24.87ye yukselmisyani yükselmiş
umarım bundan sonraki haberin hamileyim olurEvet canim 14.89dan 24.87ye yukselmis
inşallah canım ben çok umutluyum. eğer iğnenin etkisi olsaydı değerin düşmesi gerekirdi çünkü adetim yaklaşıyor. iğnenin etkisi olmadığını gördüm. ve bu değere ancak hamile olan sahip olur diye düşünüyorum. Umarım yanılmamumarım bundan sonraki haberin hamileyim olur
Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.umarım bundan sonraki haberin hamileyim olur
Canım eski yorumları okurken gördüm seninkini. Hamile kaldın mı merak ettim. Ben de hiç bir sorun olmamasına rağmen kalamıyorumKizlar merhaba evliligimizin 5.yilina girmis bulunmaktayiz evlendigimizden beri korunmadik diyebilirim ilk yıllar cok ustune dusmedik ama 2.yilin sonunda olmamasini anlayamadik doktora gittik ne esimde ne bende bariz herhangi bir sorun olmadigi beklememiz gerektigi soylendi biz 1 yil daha bekledik ama yine olmadi sonra asilamaya karar verdik emseyde asilama yaptirdik ama sonuc negatif sonra tupbebege karar verdik piyasadaki en iyi olan bahceciye gittik hem para hem zman kaybettik sonuc negatifti beni en cok dellendiren sorun olmadigi halde herturlu denenmemize ragmen gebe kalamamak 4aydan sonra ekimde arkadasim bi doktor tavsiye etti akif alkan suan onunla yumurta takibiyle devam ediyorum pazar günü catlatma ignemi oldum sabah 11de pazartesi 11de iliski önerdi sonrasindada hergun yapilabilir dedi ben işten izin aldim esimde ayni durumda evde degerlendirmeye calisiyoruz zoraki yapmak ne zor işmiş dun gece yarisi tuvalete kalktim midem oyle bir kaziniyoduki bide cok fena bulaniyodu bgnde kasiklarda batma ve ağrı var 18inde test yapmami soyledi ozmana kadar bekliycem bakalim herseyden once hayirlisini istiyorum tabi ama okadar yoruldumki aciklanamayan infertilite denilmesinden