Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Dr unu aradinmi hemen telaş yapma ama mutlaka Dr a gorun vakit kaybetmeLoveali bende kahve rengi akıntı tam geçti bugun hiç gelmiyor derken wc de kırmızı bir damla geldi.. Benim bebeğim gidiyor galiba
Canım bariz belli hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mıcalamityjane canım bugün 14. Gunu iğnenin ve sabah gebelik testi yaptım yükledim fotoları buraya bi bakar mısın sende sana zahmet
Ayy cidden mi canım iğnenin etkisi olmaz diyorsun yani???Canım bariz belli hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı
Aradım yarın beta Hcg tekrarla beni ara dedi.. Bugun hiç kahve rengi gelmemişti. Bi anda bir az da olsa kırmızı gelince korktumCanım Dr unu aradinmi hemen telaş yapma ama mutlaka Dr a gorun vakit kaybetme
Hmm hayırlısı bakalım dinlenmekten başka yapabilecegin bisey yok tatlım şuan inş korktuğumuz gibi olmazAradım yarın beta Hcg tekrarla beni ara dedi.. Bugun hiç kahve rengi gelmemişti. Bi anda bir az da olsa kırmızı gelince korktum
İnşallah sende boyle birşey olmuş muydu ?!? Şimdi wc ye gittim yine kahve rengi, bir de ayaklarım üşüyor çorap giydimHmm hayırlısı bakalım dinlenmekten başka yapabilecegin bisey yok tatlım şuan inş korktuğumuz gibi olmaz
Canım dedim ya benim 6-7. Haftamda lekelenme oldu kalp atışını duydum ertesi gün lekem geldi progestan başlamadı Dr bayram sonrası da dışarda fln bisey yoktu kontrole gittim içerde kanama vardı senin haftalarında bariz bi kanama olmadi ama olan hastanelik olup hatta yatış yapan bile oldu bizim grubumuzda inş hayırlısı olur dua edelimİnşallah sende boyle birşey olmuş muydu ?!? Şimdi wc ye gittim yine kahve rengi, bir de ayaklarım üşüyor çorap giydim
Günde 1-2 mm kadar büyüyor canım tabi folik asit alımına falan dikkat ediyorsanKızlar benim de adetin 9. günü sağda 12 solda 14 mm iki yumurta var doktor geç cevap veriyor dedi cuma tekrar çağırdı iğne olacak kadar büyür mü cumaya kadar
Inofolic alıyorum hergün inşallah büyüsünlerGünde 1-2 mm kadar büyüyor canım tabi folik asit alımına falan dikkat ediyorsan
İnfolic bende içiyorum daha bu ay başladım ama kesinlikle faydası var büyümeyeInofolic alıyorum hergün inşallah büyüsünler
Corekotu koyuyorum yoğurda yiyorum akşamları umarım onun da faydasını görürümİnfolic bende içiyorum daha bu ay başladım ama kesinlikle faydası var büyümeye
Çörekotu bal tarçın karışımı kür var canım oda yumurta geliştiriciymiş. Ama hem infolic hem o ağır gelebikirmiş ben yapmadım onun için kür. Sen tedavi oluyo musunCorekotu koyuyorum yoğurda yiyorum akşamları umarım onun da faydasını görürüm
Klomen kullandım canım bu ikinci kez olacak başka bi tedavim yokÇörekotu bal tarçın karışımı kür var canım oda yumurta geliştiriciymiş. Ama hem infolic hem o ağır gelebikirmiş ben yapmadım onun için kür. Sen tedavi oluyo musun
Bende serophene diye bi ilaç kullanıyorum klomen tarzı bi ilaç oda. Bu da ikinci ayım tedavide bakalım hayırlısıKlomen kullandım canım bu ikinci kez olacak başka bi tedavim yok
Hadi hayırlı olsun canım yumurta takibi oldu mu yada iğne oldun mu?Bende serophene diye bi ilaç kullanıyorum klomen tarzı bi ilaç oda. Bu da ikinci ayım tedavide bakalım hayırlısı
Evet canım 12. Gununde oldu 13. Gununde iğne oldum yarın iğnenin 15. Gunu kan vermeyi düşünüyorum bakalım. Bugün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı ama iğnenin etkisi diye aldırış etme meye çalışıyorumHadi hayırlı olsun canım yumurta takibi oldu mu yada iğne oldun mu?