- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
Tamam canım benim çok teşekkür ederim :)Yok ben ona hiç dikkat etmedim tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim çok teşekkür ederim :)Yok ben ona hiç dikkat etmedim tatlım
Rica ederim canım şifa olsun inş vesile olsun da hayırlısıyla güzel haberler ver :)Tamam canım benim çok teşekkür ederim :)
İnş inş canım :)Rica ederim canım şifa olsun inş vesile olsun da hayırlısıyla güzel haberler ver :)
Çatlatma iğnesi mi yaptırdınız siz de??Regl olan varmi kizlar
Evet canim 16 gun oldu yaptirali bat 10nunda sen ne zaman yaptirdinÇatlatma iğnesi mi yaptırdınız siz de??
ben 24 temmuzda yaptırdım sabah göğüs ağrısı acısı var 2 gündür ama adet yok hala normalde geçen ay 13 temmuzda adet olmuştum ama bu ay 13ünde mi olmam lazım öyleyse çatlatmanın 21. gününe denk geliyor.Evet canim 16 gun oldu yaptirali bat 10nunda sen ne zaman yaptirdin
ben 24 temmuzda yaptırdım sabah göğüs ağrısı acısı var 2 gündür ama adet yok hala normalde geçen ay 13 temmuzda adet olmuştum ama bu ay 13ünde mi olmam lazım öyleyse çatlatmanın 21. gününe denk geliyor.[/QUOTE
Ya canım saçmalama hani destek olacaktık birbirimize boşver takma hangi gün olcaksak oluruz kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz kafanı bozma sen. Gitme bi yere hepberaber bekliyoruz işte o kara günü :)Kizlar catlatma ignesinden 22 gun sonra bile adet olan var iyice sikildim inanki yazilardan kendinize iyi bakin diger igneme kadar girmeyi dusunmuyorum kafam agridi ya insallah hamilesinizdir kizlar donusumde hepinizin guzel haberlerni bekliyrm . hadi Allaha emanet olun .
Ben de 23 temmuzda oldum iğnemi 11 temmuzda Regl olmuştum bakalım bu ay hangi gün olcam :) herkesin Regl olduğu gün farklı herkes farklı bişi diyo o yüzden beklemek zorundayız cnm :)ben 24 temmuzda yaptırdım sabah göğüs ağrısı acısı var 2 gündür ama adet yok hala normalde geçen ay 13 temmuzda adet olmuştum ama bu ay 13ünde mi olmam lazım öyleyse çatlatmanın 21. gününe denk geliyor.
Çok geçmiş olsun canım ama demekki hamile kalabiliyorum bu olumlu bişey peki neden düşük oluyo araştırdın mı yani lan pıhtılaşması mı var acaba??4 senedir istiyorz canm 3kere dusuk yaptim cnm
:)) dayanamadim gene girdim ya ne bilim ya moralim bozulduYa canım saçmalama hani destek olacaktık birbirimize boşver takma hangi gün olcaksak oluruz kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz kafanı bozma sen. Gitme bi yere hepberaber bekliyoruz işte o kara günü :)
Bozulmasın moralin şekerim gerçeklerden kaçamıcaz :) bak sen de olmadın Regl stres yapıyoruz belki de ondan gelmiyo:)) dayanamadim gene girdim ya ne bilim ya moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım ama demekki hamile kalabiliyorum bu olumlu bişey peki neden düşük oluyo araştırdın mı yani lan pıhtılaşması mı var acaba??
Bozulmasın moralin şekerim gerçeklerden kaçamıcaz :) bak sen de olmadın Regl stres yapıyoruz belki de ondan gelmiyo
Şey dicem iğne vurulduğun günü de sayıyor musun hesaplarken? Bence var bişiler ondan gelmiyo bak demedi deme :) çünkü senin geliyormuş yani öyle diyorsun :) bu hafta haberlerimizle şenlendirecz burayıEvet ya kesin ondan gelmiyo kafami rahat birakayim gelsn diyrm ama ona.bile cesaretm yk
Ya 22.gunde bile olanlar var moralim bozuldu bi de normalde cok sivilcelenmem yuzum sivilce doldu . bugun 17.gunum igneyle birlikte cnm benm bi de catlama sorunum var doktra tekrardan soylicem insallah dedigin gibi olur cnm yaŞey dicem iğne vurulduğun günü de sayıyor musun hesaplarken? Bence var bişiler ondan gelmiyo bak demedi deme :) çünkü senin geliyormuş yani öyle diyorsun :) bu hafta haberlerimizle şenlendirecz burayı