- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
Yakın aslında tek gidemiyomusun sor ne sorcangidemedim eşim burda değildi pazartesi sabah gidicem mecburen ya bişe sorucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın aslında tek gidemiyomusun sor ne sorcangidemedim eşim burda değildi pazartesi sabah gidicem mecburen ya bişe sorucam
Kanda baktirdinmi canim insallah bebegin seninledirİnş canım inşallah hemen burdan duyururum çok sağol ilgilendiğin için
Bence bekle canim benim bebegi kalpleri 7+3 de duyuldu sen 6+ haftadasin daha insallah bebegin seninledir progestana devam et bebeginden haber alana kadar insallah iyi haber alirsinda progestana hepten devam edersin canim rabbim sizi korusun canim... ecmainbaşka doktora gitmedim kendi doktorum dedi bunu öylemi dersin başkasına görünmeliyim bilmiyorum kafam karısık deli olucam nerdeyse
Dimi yanı herkesin bir olmuyo bende çok şükür 6+2 karından ultrasonla duymuştum mesela kiii bizim grupta bi çoğu senin gibi 7. Haftalarda yada vajinal ultrason da duydular ya da gorduler keseyi bende Dr değiştirmesini onerdim inş bizim dediğimiz gibidirBence bekle canim benim bebegi kalpleri 7+3 de duyuldu sen 6+ haftadasin daha insallah bebegin seninledir progestana devam et bebeginden haber alana kadar insallah iyi haber alirsinda progestana hepten devam edersin canim rabbim sizi korusun canim... ecmain
Canim ben dün öğlen adet oldum.sabah çift çizgi görmüştüm oda yalan çıktı ( yarın doktora gitcem insKanda baktirdinmi canim insallah bebegin seninledir
çok yoruldum eşimde destek olmuyor ne yapacagımı bılmıyorum tek dayanagım bu bebek raabıme bıraktım herseyıBence bekle canim benim bebegi kalpleri 7+3 de duyuldu sen 6+ haftadasin daha insallah bebegin seninledir progestana devam et bebeginden haber alana kadar insallah iyi haber alirsinda progestana hepten devam edersin canim rabbim sizi korusun canim... ecmain
bilmiyorum gerçekten eşim destek olmuyor cok abarttıgımı dusunuyor cok kötuyumDimi yanı herkesin bir olmuyo bende çok şükür 6+2 karından ultrasonla duymuştum mesela kiii bizim grupta bi çoğu senin gibi 7. Haftalarda yada vajinal ultrason da duydular ya da gorduler keseyi bende Dr değiştirmesini onerdim inş bizim dediğimiz gibidir
Bekle canim zaten atis alinmadiysa adet goreceksin insallahta gormezsin bebegin seninledir canim 1 hafta sonra tekrar git kalp atisi alirsin insallah 8 haftada bile duyanlar var beklediler hep sende bekle cnm rabbim sizi korusun esinde sorumsuz galibaçok yoruldum eşimde destek olmuyor ne yapacagımı bılmıyorum tek dayanagım bu bebek raabıme bıraktım herseyı
evet sorumsuz fazla umursamıyor ama lafta çocuğu en çok o istiyor bu yüzden çok yoruldum tek başıma mücadele ediyorum cok caresızım... ağustosun 3 ünde kontrole cagırdı doktorBekle canim zaten atis alinmadiysa adet goreceksin insallahta gormezsin bebegin seninledir canim 1 hafta sonra tekrar git kalp atisi alirsin insallah 8 haftada bile duyanlar var beklediler hep sende bekle cnm rabbim sizi korusun esinde sorumsuz galiba
Ne yönde abarttigini dusunuyo ? Madem cok istiyo destek olsun Rabbim yardımcın olsun inş seninledir bebeğin ya ilaci da kesmiş ağustos un 3 u geç değil mievet sorumsuz fazla umursamıyor ama lafta çocuğu en çok o istiyor bu yüzden çok yoruldum tek başıma mücadele ediyorum cok caresızım... ağustosun 3 ünde kontrole cagırdı doktor
Progestana devam et canim bakarsin bebegin seninle dusuk riskin var cunku icmeye devam et ilacini 3 agustosda belli olur zaten kalp atimi vardir insallah yoksa ilaci birakirsin canimevet sorumsuz fazla umursamıyor ama lafta çocuğu en çok o istiyor bu yüzden çok yoruldum tek başıma mücadele ediyorum cok caresızım... ağustosun 3 ünde kontrole cagırdı doktor
bilmiyorum ben deıkı gun kullanmadım ama dusundum ya gelısıyorsa dusuk ıhtımalı ıle duserse dıyedun aldım tekrarNe yönde abarttigini dusunuyo ? Madem cok istiyo destek olsun Rabbim yardımcın olsun inş seninledir bebeğin ya ilaci da kesmiş ağustos un 3 u geç değil mi
dua et olurmu ıkı gun almadım ılacı ama dun aldım bugun almıcam yarın alıcam olurmu senceProgestana devam et canim bakarsin bebegin seninle dusuk riskin var cunku icmeye devam et ilacini 3 agustosda belli olur zaten kalp atimi vardir insallah yoksa ilaci birakirsin canim
Aynen devam et sen yine de ilaca canımbilmiyorum ben deıkı gun kullanmadım ama dusundum ya gelısıyorsa dusuk ıhtımalı ıle duserse dıyedun aldım tekrar
Dua edicem canim sen her gun ic ilacini kalp sesini duyana kadar duymazsan o ihtamal olmasinda insallah o zaman birakirsin rabbim bebegini sana bagislasin hayirlisi iledua et olurmu ıkı gun almadım ılacı ama dun aldım bugun almıcam yarın alıcam olurmu sence
çok teşekkür ederim dün de aldım ilacı bakalım rabbım buyukDua edicem canim sen her gun ic ilacini kalp sesini duyana kadar duymazsan o ihtamal olmasinda insallah o zaman birakirsin rabbim bebegini sana bagislasin hayirlisi ile
ben sana birşey sorucam demıstım unuttum sımdıgeldıaklımaAynen devam et sen yine de ilaca canım
Evet sormadin halaben sana birşey sorucam demıstım unuttum sımdıgeldıaklıma
hani bir dua var 99 defa eşin okuyodu ya onu ben okusam olmazmı eşimyerine bı fıkrın varmıEvet sormadin hala