Benim Dr 15 gün geçsin demişti çok fazlada sıkıntı yapma lütfeniğne olalı 10gün oldu erkenmi sonuç için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Dr 15 gün geçsin demişti çok fazlada sıkıntı yapma lütfeniğne olalı 10gün oldu erkenmi sonuç için
Eskiler der ya ilk gün ya son gün annem zamanın da yumurta oldu çatladı böyle sıkıntılar yokmuş olur derlerKizlar bsy sorcam size adetn bttgi gun yada ertsi guni iliskiye girildgnde hamile kalinir mi ihtmal ne
Bende pko yok inşallah kalırımHmm pko olmayanlar igneyle hemen hamile kalabiliyo ama pko olunca zorlastryo hayirlisi olsun cnm insallah sagsalim kucagina alirsin
Bence kanda baktir canim en net sonuc alirsin senin icin hayirlisi olsun insallahKızlar ben simdi test yaptim 2bucuk saat idrara cikmadim. Catlatma ignemi 14 haziranda olmustum. Yine silik cizgi cikti??????? Ne yapmam gerekkkk tecrubeli biri nolur yardim etsin hala mi igne??????
Bahar bu dediğin gerçek olsaHmm pko olmayanlar igneyle hemen hamile kalabiliyo ama pko olunca zorlastryo hayirlisi olsun cnm insallah sagsalim kucagina alirsin
Bir kadının oldukça ufak bir ihtimal de olsa adet dönemi sırasında ya da hemen sonrasında hamile kalma ihtimali bulunmaktadır.Kizlar bsy sorcam size adetn bttgi gun yada ertsi guni iliskiye girildgnde hamile kalinir mi ihtmal ne
Resimde ikiz var sorasım geldi , ikiz mi hamilesin ve klomen çatlatma iğnesi yle mi birde kaçıncı deneme ? Kusura bakma çok soru sordum ama bize umut olursun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .Canim tedavi 3 ay demistir sen yanlis anlamisin o igneler 15 gunluk canim :)) mucizem-i bekliyorum
Bence kanda baktir canim en net sonuc alirsin senin icin hayirlisi olsun insallah
canim bence hamilelik baslamis rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla gelsin bebisin cuma gunu tekrarla testini ayni saatte ver yine 65 +65= 130 ustude cikabilir gozun aydin canim benimBende öyleyim asiri duygusallastim birinin bebek haberi beni okdar sevndryoki agliyorum ama bu normal değil... artik kucagi bebeklilere gipta ediyorum nasi denk getirmişler diye
Kizlar sonucum 65 cikmis agliyorum gercek mi bu
canim ben aralik ve ocak ayinda klomen ve pregniyli kullandim olmadi biraktim tedaviyi benim yumurtam catlamiyordu 5 santimlik kirste donusuyordu bende eczaneden klomen aldim madem kirst olmadi iki ay bu sekilde yumurtam catlar dedim ve klomeni kullandim catlamismi diye doktora gittim 15 gun doktor yumurtan yok catlamis dedi sonra eve geldim 28 subatta adetim gelmedi 29 gelmedi 1 martta evde ovu testi vardi bir tane kalmisti onu denedim cift cizgi aninda cikti koyu renkte bende kk arastirdim ovu testi ile hamile olduklarini eczaneye gittim gebelik testi aldim ihtimal vermiyirdum ve aninda once t cizgisi sonra c cizgi cikti ilk t cikinca sok oldum ertesi gun kan verdim saglik ocagina 1000.0 degerim mucizelerim geldi ve simdi iki prensesim olucak rabbim saglikla nasip etsin insallah arada buraya girer bakarim hep dua ederim rabbim sizlerede mucizesini nasip etsin insallah ...ecmainResimde ikiz var sorasım geldi , ikiz mi hamilesin ve klomen çatlatma iğnesi yle mi birde kaçıncı deneme ? Kusura bakma çok soru sordum ama bize umut olursun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .
adetten sonra gitmelimiyim doktorageneCanim tedavi 3 ay demistir sen yanlis anlamisin o igneler 15 gunluk canim :)) mucizem-i bekliyorum
Evet doktora git adetin 2.gunu cnmadetten sonra gitmelimiyim doktoragene
niye ikincigünüEvet doktora git adetin 2.gunu cnm
Ikinci gunu yumurtana bakiyor 3 gunu klomene baslatiyor daha once gittin bilmiyormusun yoksa gecmi gittinniye ikincigünü
klomene gerek varmı kı gene direk iğne verseIkinci gunu yumurtana bakiyor 3 gunu klomene baslatiyor daha once gittin bilmiyormusun yoksa gecmi gittin
Canim doktorun ne verirse artik klomen yumurtalarini cogaltir bebek sansin cok olur 3 yumurta olursa birinden biri tutar senin doktorun vermedimi klomen anlamadimklomene gerek varmı kı gene direk iğne verse
ama ben bayramda adet olucam ve bayramda memlekete eşimin ailesinin yanına gidiyoruz nasılyapıcmIkinci gunu yumurtana bakiyor 3 gunu klomene baslatiyor daha once gittin bilmiyormusun yoksa gecmi gittin
verdi kullandım 5 gün 4 tane olmuştu yumurtam ertesi gün gittim baktı çatlamış çatlamayan ikitane vardı onlarda önümüzdeki ay çatlar dediCanim doktorun ne verirse artik klomen yumurtalarini cogaltir bebek sansin cok olur 3 yumurta olursa birinden biri tutar senin doktorun vermedimi klomen anlamadim
Bilmem sen bilirsin onumuzdeki ay catlar diye ilk defa duydum :))verdi kullandım 5 gün 4 tane olmuştu yumurtam ertesi gün gittim baktı çatlamış çatlamayan ikitane vardı onlarda önümüzdeki ay çatlar dedi