- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
Insallah canimAdet sancılarını birebir hatta fazlasını yaşadım bende adet olcam diye beklerken hamiş oldum inş sende oylesindir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimAdet sancılarını birebir hatta fazlasını yaşadım bende adet olcam diye beklerken hamiş oldum inş sende oylesindir :)
Dün gelmisti bi kac kez lavobaya gittigimde canim.kahverengi seklinde.. Onceki hamileligimde birinde kahverengi geliyordu adet olamiyorum bir turlu diye doktora gitmistim meger hamile imisim..sonra dusuk oldu canim ondan sonra yine gebelik oldu onda ise cok acik kizmizi idi ama.onda da 2 aylikken kurtaj oldum malesef 2 seneden fazla oldu bebek icin ugrasiyorum..yoruldum cokkk ama vardir vakti zamani diyorum...[/QUOTEinşallah senin in hayırlı olan olur tez günde bebeciklerin olsun bizde müjde verirsin
inşallah pozitif çıkarKizlar ignemin 12. Gunu..gidip kan verdim. Ne olur bana da dua edin
çok sevindim rabbim hayırlısıyla dunyaya gelmesını sağlasınKizlar sonucum 65 cikmis agliyorum gercek mi bu
ben birşey saorabılırmıyımYazicam canlarim merak etmeyin dualariniz icin tesekkurler rabbim bos cevirmesin bu mubarek gunlerde bizi
ben birşey saorabılırmıyım
iğneden sonra lekelenme ve kanaman oldumu hiçSor tabiki
lekelenmen nasıldıBurdayim canim da benim.sonuc henuz cikmadi saglik ocaginda sabah vermistim.. Aksama dogru veya yarin cikar. Dun lekelenmelerim.oldu adet oldum.diye düşündüm.bugun bir sey yok ama adat olcam gibi kasiklarda agir var hayirlsi bakalim pek umudum yok amam doktoruma mesaj attim hcg baktir bi bakalim dedi.. Hayirlisi olsun
Kahverengi canim cok hafif de kirmizi.. Adet baslangici gibiydi ama bugun kesildi..26. Gunumdu adetimin dun devam etmedi ama gelir gibi bir kac gun.icindelekelenmen nasıldı
kaçgünsürdüKahverengi canim cok hafif de kirmizi.. Adet baslangici gibiydi ama bugun kesildi..26. Gunumdu adetimin dun devam etmedi ama gelir gibi bir kac gun.icinde
Dun oldu iste sadece canimkaçgünsürdü
inşallah hamilesindirDun oldu iste sadece canim
iğneden sonra lekelenme ve kanaman oldumu hiç
anladım cnm hayırlıolsunHic olmadi. Sadece normal akintim oldu
Ben hamile olduğumda öyle oldu inşallah sende hamilesindirkaçgünsürdü
Hmm pko olmayanlar igneyle hemen hamile kalabiliyo ama pko olunca zorlastryo hayirlisi olsun cnm insallah sagsalim kucagina alirsinPko yok sorun yoktu bende yinede destek amacli ilk kez klomen ve igne olmuştum canim. 14 haziranda vuruldum igneyi :)
iğne olalı 10gün oldu erkenmi sonuç içinBen hamile olduğumda öyle oldu inşallah sende hamilesindir