- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Akıntı vardı canım ama ben.cat iğneyi vurulmadan hamile kaldım o.ay kendi çatlamas yumlarsermed @sevsah07 Ikra meyra
Kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz sürece kadar sulu beyaz akıntınız oldu mu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntı vardı canım ama ben.cat iğneyi vurulmadan hamile kaldım o.ay kendi çatlamas yumlarsermed @sevsah07 Ikra meyra
Kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz sürece kadar sulu beyaz akıntınız oldu mu hiç
inşallah canım inşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı olduğunu da duyarım inşallahYumurta çatladı 15 şubatta 2 martta bthcg verdim benim yurtlar kendi.catladi canım ama 15 gittim yumlar çatlamış dedi belli olmaz bakarsın ikiz.geliyor.gonlune.gore nasip etsin insallah
Evet canım oluyor.sermed @sevsah07 Ikra meyra
canım merhaba ben bugun test yaptım evde hatta sımdı ıkıncı cızgı cıktı ılacın etkısı gıtmıstır demı ya altısında yaptırmıstım yda yedısnndesermed @sevsah07 Ikra meyra
İnş hamilesindir Can'ım bence kan vermeye koş beni de haberdar etcanım merhaba ben bugun test yaptım evde hatta sımdı ıkıncı cızgı cıktı ılacın etkısı gıtmıstır demı ya altısında yaptırmıstım yda yedısnnde
sende yapsana testİnş hamilesindir Can'ım bence kan vermeye koş beni de haberdar et
Ben şu an işteyim canım Bi de cumartesiye kadar bekleyecem çok zor tutuyorum kendimi valla. Sabahtan beri sol kasığıma bıçak saplamışlar gibi bir ağrı girdi hala da devam ediyor. İnat ettim bekleyeceğimsende yapsana test
ya ıcıme kurt dustu 13 yda 14 gun de ıgnenın etkısı gtmıstır demıBen şu an işteyim canım Bi de cumartesiye kadar bekleyecem çok zor tutuyorum kendimi valla. Sabahtan beri sol kasığıma bıçak saplamışlar gibi bir ağrı girdi hala da devam ediyor. İnat ettim bekleyeceğim
İşte onu bilemiyorum Can'ım kimi bünye hemen atar kimi bünye tutar ama biz güzel düşünelim kan vermeye git daha gitmem diyorsan testi yarın tekrarla varsa zaten biraz daha koyulaşmış olurya ıcıme kurt dustu 13 yda 14 gun de ıgnenın etkısı gtmıstır demı
Resim.atabiliyorsan paylaş canım neyse ikinci çizgi vardır mutlaka hadi hayırlısı olsun insallahcanım merhaba ben bugun test yaptım evde hatta sımdı ıkıncı cızgı cıktı ılacın etkısı gıtmıstır demı ya altısında yaptırmıstım yda yedısnnde
ya ıcıme kurt dustu 13 yda 14 gun de ıgnenın etkısı gtmıstır demı
canım 13. 14 . gunu kesın sonuc verır dıye okumustum hatta doktorlar bıle teste 14. gunu cagırıyor ınsaallah bebısın senın ledır canım kızlar bıde ne tur belırtıler hıssetınız bıraz bahsedeermısınızcanım merhaba ben bugun test yaptım evde hatta sımdı ıkıncı cızgı cıktı ılacın etkısı gıtmıstır demı ya altısında yaptırmıstım yda yedısnnde
Etkilemez Can'ım hadi hayırlı güzel haberler ver inş bizlere bekliyorum tatlımŞimdi kan verdim arkadaşlar çok heycanliyim sevinemiyorum bile sonucu görmediğim için en son sabah kahvlti yapmıştım kan verene kadar başka bişey yemedim sonucu etkilermiki
Şimdi kan verdim arkadaşlar çok heycanliyim sevinemiyorum bile sonucu görmediğim için en son sabah kahvlti yapmıştım kan verene kadar başka bişey yemedim sonucu etkilermiki
Can'ım aldın mı sonucun NasılŞimdi kan verdim arkadaşlar çok heycanliyim sevinemiyorum bile sonucu görmediğim için en son sabah kahvlti yapmıştım kan verene kadar başka bişey yemedim sonucu etkilermiki
CANIM ALDIM 76,08 CIKTI AMA SEVINEMIYORUM YA IGNENIN ETKISIDE VARDIR DYECan'ım aldın mı sonucun Nasıl
Can'ım tebrik ederim bence sevinmelisin iğnenin etkisi olsa bile inan değer bu kadar yüksek çıkmazdı tebrik ederim Can'ım Allah hayırlı etsin darısı başıma inşCANIM ALDIM 76,08 CIKTI AMA SEVINEMIYORUM YA IGNENIN ETKISIDE VARDIR DYE
Bak şu an gaza geldim ben de test yapsam mı diyeCan'ım tebrik ederim bence sevinmelisin iğnenin etkisi olsa bile inan değer bu kadar yüksek çıkmazdı tebrik ederim Can'ım Allah hayırlı etsin darısı başıma inş