Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin de geçmiş daha neyi bekliyosun bemce hiç vakit kaybetmeadet günüm geçti 2 gün ama test yapmaya cesaretim yok
sıbel ıyı haber beklıyorum senden. oyle hıssedıyorum :) dogru hıssedıyorumdur ınsallahhhHakkimizda hayirlisi olsun hepimizjn insallah canim
gözün aydın o zaman . sağlıklı devam eder inşallah.idrar testi yaptım kızlar akabinde hıçkıra hıçkıra ağladım 3 sene sonra ilk defa çift çizgi gördüm .. koşa koşa kan testi verdim 3,30 da çıkacak sonuçlar Allahım hala inanamıyorum
maşallahh .sonuçlar cıktı :)))
Beta- HCG 172.59 mlU/mL 0,5 5
çok teşekkür ederim canım ....Allahım burda sevinçli haberler vermeye devam edelim
Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder tebrik ederimsonuçlar cıktı :)))
çok teşekkür ederim canım ....Allahım burda sevinçli haberler vermeye devam edelim
Canim daha olmadim ama karnim bayabaya agridi saatlerce. Akintimda basladi yakinda gelirler.sıbel ıyı haber beklıyorum senden. oyle hıssedıyorum :) dogru hıssedıyorumdur ınsallahhh
Cok sevindim canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)sonuçlar cıktı :)))
Hayirli olsun testini atabilir misin bende de silik cikti da kan testi yarin yaptircamsonuçlar cıktı :)))
her ay en az 3-4 defa test yapardım silik bile çıkmadı yanlışlık bile olmadı ilk defa bu kadar net canm
gözün aydın canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin nişaallah. bende 3 yıllık evliyim düşünüyorum acaba bigün senin gibi çift çizgiyi görebilecekmiyim. rabbim büyüktür. bu ay bende ümit yok adet bat bekliyorum..
csnim.gozun aydin rabbom tamamina erdirsin insallah cok seviniyorum.burda gebe olanlari okudukca hadi insallah arka arka ya guzel haberler aliriz burdan :)sonuçlar cıktı :)))
Canim bende aynen senin gibi kullandim ayin 6sinda viruldum igneyi. Suan rahmim de hafif hafif kramplar oluyor. Acaba hamileleik varmidir kii. Insallah hepimiz hamileyizdirmrb arkadaşlar bende adetimin 4. günü klomen başladım 5 gün sabah 1 akşam 1 tane içtim ilaç bittikten 3 gün sonra doktora gittim yumurta takibi için. pregnyl 5000 iğne yazdı 2 kutu. adetimin 14.günü kalçadan vuruldum. iğneyi vurduralı bugun 9 gün oldu. çok merak ediyorum. günlerde geçmek bilmiyor. yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. sizce belli olur mu:)