Çatlatma iğnesinden 13 gün sonra Beta-HCG Değeri 1.45 çıkan var mı? Sizce Hamile miyim??

ecmelsefa

Umut etmek mi? Artık istemiyorum...
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
99
49
88
34
MErhaba Kızlarrrr...

5 Eylülde çatlatma iğnesi oldum dün ayın 17 sinde kan testi yaptırdım bhcg degeri 1.45 çıktı. Doktor negatif yada pozitif diyemem dedi, pazartesi tekrardan kan testi yapmamız lazım dedi. Sizce hamile miyim değil miyim? Bhcg değeri ilk başta böyle çıkıpta böyle çıkıpta hamile olan var mı? kızlar kafam çok karıştı ya belirsizlik dengemi bozdu..

Canım gebelik değerleri hakkında hiçbir bilgim yok..
Rabbim inşallah nasip etmiştir diyebilirim ancak...

kızlarrr enjalios dan başka fikir veren yada bu durumu yaşayıp örnek gösterebilecek olan yok mu yaaaa

Kızlar noktadan önceki sayı en az 4 yada 5 çıktığında gebelik şüphesi olur ve genelde iki gün sonra tekrarlanır artış varmı diye

mrh. konunun üzerinden zaman geçmiş ama ne olduğunu merak ettim. son durum nedir. hamile isen iğneden kaç gün sonra netleşti..

çok üzüldüm.. ama herseyde hayır vardır.
tekrar denedin mi. yada napıyosun simdi
tedaviye devam ettim canım ama olmadı büyümedi yumurtalar şimdi 1 ay ara verdik diyetisyene başladım kilo vericem bakalım nasip olucak mı senin durumun ne anlatsana pco musun ?

tedaviye devam ettim canım ama olmadı büyümedi yumurtalar şimdi 1 ay ara verdik diyetisyene başladım kilo vericem bakalım nasip olucak mı senin durumun ne anlatsana pco musun ?
değilim canım ama 1 yıllık evliyim 11 aydırda olmuyor bebek. doktor klomen ve iğne verdi. denedik ama sonucu bilmiyorum henüz. saadece küçük bi kist var olmazsa gel rahim filmi ile tüplere bakcaz dedi. kist tüplere yapışık ise tüp bebek yaptır dedi. benim sıkıntım yaşım. 33 yasındayım daha da gecikmek istemiyorum. Rabbim ne der tabi onu bilmem.

bu arada benim yumurtalarda çok iyi değildi o yuzden klomen verdi ama ben bide her sabah incir kurusunu kaynatıp içtim. ve işe yaradığını düşünüyorum. sen bilirsin tabiki ama denesen bence faydası olur..

bende bu ara hayıt tohumu ve bal-tarçın-çörek otu karışımı yapıyorum bakalım nasip hayırlısı diyorum. ama yaşın o kadar da geç deil ki canım olur elbet yani

ya
bende bu ara hayıt tohumu ve bal-tarçın-çörek otu karışımı yapıyorum bakalım nasip hayırlısı diyorum. ama yaşın o kadar da geç deil ki canım olur elbet yani
tatlım işte 20 li yaşlarda olsam dert etmem de Allah nasip ederse bi 3 tane yapayım diyorum. boy boy..
sen kistler için mi kullanıyosun karışımı. eğer kist varsa soağn kürünü benim arkadaşım yaptı ve olmaz denen oldu. çok sasırmıstık. 2 tane çocuğu var suan..

yok canım kistler için değil yumurtaları büyütüyor bu karısım hayıt tohumu da aynı şekilde ,,

vallahi bende istiyorum en az iki tane inşallah olur da boy boy dizeriz yanyana :)

Yok tatlim 58 kiloyum. Boyama görede normal gb... bakalım salı günü hsg çekilecek

benim kilo vermem lazım işte sen bi hsg yi çektir bakalım ben çektirdim birşey çıkmadı o zaman ama o da gebelik şansını arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…