- Konu Sahibi neyzenel1963
-
eğer kötü kokuluysa peynir kesiği gibi akıntı benim bildiğim mantar.bi doktorunla konuş fitil veriyor 2-3 günde geçiyor
Canim ayni dertten muzdaribiz benimde duzensiz pko var 25 olmustum ama ben umutsuzum idrar testi bile yapmiyorum umitsizim ama sende hamilelik belirtileri var sanirim adetinin gecmesini bekle bencearkadaşlar merhaba çok moralim bozuk
çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu. idrar testi yaptım negatif(
oysa çok ümitli idim. adetim düzensiz en son 24 ocakta olmuştum..
ne yapsam sizce bekleyimmi biraz daha..
göğüslerim çok feci sancıyor kasıklarım ara ara sızlıyor( siz kaçıncı günde
idrar testi yaptınız.. acaba kist mi oluştu
peki 15. güne kadar hiç idrar testi yaptın mı.. umarım değerin artar
yok canım hastahanede çalışınca direk kanda baktırdım en garantisi hem takibide kolay
yok canım koku yok öyle rahatsız edici göğsümdede damarla belirginleşmiş inş olur bel ağrım başladı inş adet olmam dua et
çatlatma iğnesi olup da hamile kalan yok muuu?
canim merhaba ovulasyon testiyle gebelik testi nasil nezaman yapiyorsun silik cikinca yine pozitif demek oluyormu cvplarsan sevinirim benim bat 8mart uc gun once filan yaptim silik cizgi cikti kafam karisti acikcasi
canim merhaba ovulasyon testiyle gebelik testi nasil nezaman yapiyorsun silik cikinca yine pozitif demek oluyormu cvplarsan sevinirim benim bat 8mart uc gun once filan yaptim silik cizgi cikti kafam karisti acikcasi
aayy ne güzell darısı basımıza in s canım yaa bende subat 14 de oldumm bekliyorum bakalım
fikir vermesi açısından ben betahcg değerlerinide paylaşayım sizle,
pazartesi:74,64
çarşamba:105
cuma:315
öbür pazartesi:881
canim bdn ovulasyon testinde gordum ama ikinci cizgiyi normal gebelik testi yaptirdim iki ke bisey cikmadi
Arkadaşlar bende 3*4 aydır doktra gidiyorum bu ay klomen kullandım ve ardından çatlama iğnesi vurdurdum şimdi sonucu merakla bekliyorum belimde agrılar olusru ve göğüslerim çok hassaslastı acaba adetmi olcam bilmiyorum adetime 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum sonuc için iğne vurdurduktan sonra sizdede aynı belirtiler oldu mu yoksa bu benm adet belirtim mi
İkinci değerinde iki kat artış yok ama 3.ve 4. değerin gayet güzel telafi etmiş durumu canım. Bana sorarsan bırak takibi. Ben de yaşadım ve keşke ilk testten sonra bir hafta bekleyip öyle test yapsaydım diyorum şimdi. O kadar çok evham yaptım ki değerlerim düşük artıyor diye. Hepsi boşaymış meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?