• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi...

arkadaşlar merhaba çok moralim bozuk :(
çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu. idrar testi yaptım negatif:((
oysa çok ümitli idim. adetim düzensiz en son 24 ocakta olmuştum..
ne yapsam sizce bekleyimmi biraz daha..
göğüslerim çok feci sancıyor kasıklarım ara ara sızlıyor :(( siz kaçıncı günde
idrar testi yaptınız.. acaba kist mi oluştu
Canim ayni dertten muzdaribiz benimde duzensiz pko var 25 olmustum ama ben umutsuzum idrar testi bile yapmiyorum umitsizim ama sende hamilelik belirtileri var sanirim adetinin gecmesini bekle bence

canim merhaba ovulasyon testiyle gebelik testi nasil nezaman yapiyorsun silik cikinca yine pozitif demek oluyormu cvplarsan sevinirim benim bat 8mart uc gun once filan yaptim silik cizgi cikti kafam karisti acikcasi

canım netten iyicene baktım araştırdım ana fikir şu hamilelik hormonuyla yumurtlama hormonunun alt enzimleri aynıymış.dolayısıyla ovulasyon testi hamileliğide gösteriyor.birincisi koyu çıkıyor zaten fiks hani yumurtlama olmasada.yada hamile degilsen benim ovulasyon testindeki o birinci koyu ikinci o kadar koyu degildi.yinede çift çizgi çıkınca hemen şüphelendim.direk kanda baktırdım ertesi gün

aayy ne güzell darısı basımıza in s canım yaa bende subat 14 de oldumm bekliyorum bakalım

en kolayı beklemekmiş onu anladım:)(şaka) ben öğrendim sonra beta hcg yükselecekmi daha sonra ultrasonda görecekmiyiz .....vb.tasa hiç bitmiyor inan allah gönlüne göre versin

fikir vermesi açısından ben betahcg değerlerinide paylaşayım sizle,
pazartesi:74,64
çarşamba:105
cuma:315
öbür pazartesi:881

fikir vermesi açısından ben betahcg değerlerinide paylaşayım sizle,
pazartesi:74,64
çarşamba:105
cuma:315
öbür pazartesi:881

İkinci değerinde iki kat artış yok ama 3.ve 4. değerin gayet güzel telafi etmiş durumu canım. Bana sorarsan bırak takibi. Ben de yaşadım ve keşke ilk testten sonra bir hafta bekleyip öyle test yapsaydım diyorum şimdi. O kadar çok evham yaptım ki değerlerim düşük artıyor diye. Hepsi boşaymış meğer.

Arkadaşlar bende 3*4 aydır doktra gidiyorum bu ay klomen kullandım ve ardından çatlama iğnesi vurdurdum şimdi sonucu merakla bekliyorum belimde agrılar olusru ve göğüslerim çok hassaslastı acaba adetmi olcam bilmiyorum adetime 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum sonuc için iğne vurdurduktan sonra sizdede aynı belirtiler oldu mu yoksa bu benm adet belirtim mi

Arkadaşlar bende 3*4 aydır doktra gidiyorum bu ay klomen kullandım ve ardından çatlama iğnesi vurdurdum şimdi sonucu merakla bekliyorum belimde agrılar olusru ve göğüslerim çok hassaslastı acaba adetmi olcam bilmiyorum adetime 1 hafta kaldı sabırsızlanıyorum sonuc için iğne vurdurduktan sonra sizdede aynı belirtiler oldu mu yoksa bu benm adet belirtim mi

benim ilk ayım klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum henüz bir kaç gün oldu ayın 20 sini heycanla bekliyorum ama iğne vurulduktan sonra ve öncesinde ara ara hafifte olsa belağrısı yaşadım...

İkinci değerinde iki kat artış yok ama 3.ve 4. değerin gayet güzel telafi etmiş durumu canım. Bana sorarsan bırak takibi. Ben de yaşadım ve keşke ilk testten sonra bir hafta bekleyip öyle test yapsaydım diyorum şimdi. O kadar çok evham yaptım ki değerlerim düşük artıyor diye. Hepsi boşaymış meğer.

evet kafamı oraya takmamaya çalışıyorum.düşünüpte stres olmak istemiyorum şimdiki dert.keseyi görmek:)ardından kalp atışı:) stres kaynağı hiç bitmiyor

Iyi gunler benimde catlama ignesi olalim 17 gun oldu dun idrar testi yaptim evde pozitif cikti sizce dogruluk payi yuksekmidir deneyimi olan arkadaslardan yardim cvp bekliyorum lutfen test dogrumu cikmistir yanilma payi yoktur demi

Back