• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi...

neyzenel1963

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
64
1
46
Kızlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda betahcg baktırdım sonuç:74,64 sizce hamilemiyim?

Kızlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda betahcg baktırdım sonuç:74,64 sizce hamilemiyim?

canım bu değere göre hamilesin .ama doktorundan yorumlar alman daha mantıklı git güzel cee onunlaa konuş.çatlatma iğnelerindede beta hcg olduğuu içinn sonuçların yanıltıcı olmasın.doktor kontrolündeee olman herzaman daha sağlıklı..rabbim gönlüne göree versin canım benim inşallah güzel haberlerinii alırızz.habardar ett.ben 5 senedir uğraşıyorumm benimdeee iğneden sonraa bu cuma 15 günüm ama doktorumm beni 18 gün çağırdıı .daha sağlıklı olur dedi.. rabbimden hayırlısıı kişiden kişiyede değişri.gönlünü ferah tutu..kendine iyii bak

5in ustu pozitif hayirli olsun neden catlatma ignesi yaptirdin ilk bebekmi ins

canım normal yollardan denedik olmadı klomenle çatlatma iğnesine geçtik bu ikinci denemem.bundan öncede 2 kere kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez bi şüpheyle yaklaşma durumu var

canım bu değere göre hamilesin .ama doktorundan yorumlar alman daha mantıklı git güzel cee onunlaa konuş.çatlatma iğnelerindede beta hcg olduğuu içinn sonuçların yanıltıcı olmasın.doktor kontrolündeee olman herzaman daha sağlıklı..rabbim gönlüne göree versin canım benim inşallah güzel haberlerinii alırızz.habardar ett.ben 5 senedir uğraşıyorumm benimdeee iğneden sonraa bu cuma 15 günüm ama doktorumm beni 18 gün çağırdıı .daha sağlıklı olur dedi.. Rabbimden hayırlısıı kişiden kişiyede değişri.gönlünü ferah tutu..kendine iyii bak

çok teşekkür ederim darısı başına inşallah ben sağlık memuruyum zaten ama gel görki daha önceden 2 kere kimsal gebelik yaşayınca (terzi kendi söküğünü dikemez :))hesabı çok çekimser yaklaştım.ama bundan çok eminim çünkü daha öncekiler en fazla betahcg 24 olmuştu.bu ikinci çatlatma iğnesiydi 2.denemede oldu gibi bişey inşallah gönlüne göre versin neler yaşadıgını az çok anlıyorum hemde çok iyi

Her zaman belirti olacak diye bir kaide yokki. Ben ilk hamileliğimde daha reglime 1 hafta varken hissetmiştim. 2. hamileliğimde de hissedeceğime o kadar emindim ki çatlatma iğnesi olmuş olmama rağmen hamile olmadığımı düşünmüştüm. Regli tarihimde 2 gün sonra hem idrar hem kan tahlili yaptırmıştım. 16-18 gün geçtikte sonra kan testi yaptırın öncesinde yaptırırsanız hata payı yüksek olur, çatlatma iğnesi değerleri yükseltebiliyor çünkü.

Her zaman belirti olacak diye bir kaide yokki. Ben ilk hamileliğimde daha reglime 1 hafta varken hissetmiştim. 2. hamileliğimde de hissedeceğime o kadar emindim ki çatlatma iğnesi olmuş olmama rağmen hamile olmadığımı düşünmüştüm. Regli tarihimde 2 gün sonra hem idrar hem kan tahlili yaptırmıştım. 16-18 gün geçtikte sonra kan testi yaptırın öncesinde yaptırırsanız hata payı yüksek olur, çatlatma iğnesi değerleri yükseltebiliyor çünkü.

Tesekkur ederim canim ama hesaba gore benimde reglime 1 hafta var :(

selam kızlar :)
bugün doktora gittim.ayın 30 unda progestan kullanmaya başlayacam sonrada klomenle tedaviye başlayacakmışız.hamile kalma olasılığım nedir acaba ? kolmenle hemen bebişime kavuşabilir miyim ki? tecrübesi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim bu arada pcoluyum :/

arkadaşlar merhaba çok moralim bozuk :(
çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu. idrar testi yaptım negatif:((
oysa çok ümitli idim. adetim düzensiz en son 24 ocakta olmuştum..
ne yapsam sizce bekleyimmi biraz daha..
göğüslerim çok feci sancıyor kasıklarım ara ara sızlıyor :(( siz kaçıncı günde
idrar testi yaptınız.. acaba kist mi oluştu

Gunaydinn canim cok sagol musaitsen bisey sorucam peynir kesigi gibi akintim var ama hic kasinti yok agri yok 25 inde regl olucam bu akinti ne sence ?

eğer kötü kokuluysa peynir kesiği gibi akıntı benim bildiğim mantar.bi doktorunla konuş fitil veriyor 2-3 günde geçiyor

arkadaşlar merhaba çok moralim bozuk :(
çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu. idrar testi yaptım negatif:((
oysa çok ümitli idim. adetim düzensiz en son 24 ocakta olmuştum..
ne yapsam sizce bekleyimmi biraz daha..
göğüslerim çok feci sancıyor kasıklarım ara ara sızlıyor :(( siz kaçıncı günde
idrar testi yaptınız.. acaba kist mi oluştu

canımben bu ay işi garantiye almaki için ovulasyon testide almıştım.ovulasyon testide hamilelik testiyle aynı hormonu ölçüyor onda baktım çift çizgi çıktı.çıkmasaydı hiç kanda baktırmayacaktım zaten.o kadar çok negatif sonuç alınca insan bakmak bile istemiyor.ben 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18 şubatta beta 74-64 20subatta da yani bugün 105-kusür doktor cuma en az 130 olmalı dedi

canımben bu ay işi garantiye almaki için ovulasyon testide almıştım.ovulasyon testide hamilelik testiyle aynı hormonu ölçüyor onda baktım çift çizgi çıktı.çıkmasaydı hiç kanda baktırmayacaktım zaten.o kadar çok negatif sonuç alınca insan bakmak bile istemiyor.ben 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18 şubatta beta 74-64 20subatta da yani bugün 105-kusür doktor cuma en az 130 olmalı dedi

peki 15. güne kadar hiç idrar testi yaptın mı.. umarım değerin artar

Back