- 21 Şubat 2012
- 64
- 1
- 46
- Konu Sahibi neyzenel1963
Kızlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda betahcg baktırdım sonuç:74,64 sizce hamilemiyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda betahcg baktırdım sonuç:74,64 sizce hamilemiyim?
5in ustu pozitif hayirli olsun neden catlatma ignesi yaptirdin ilk bebekmi ins
canım bu değere göre hamilesin .ama doktorundan yorumlar alman daha mantıklı git güzel cee onunlaa konuş.çatlatma iğnelerindede beta hcg olduğuu içinn sonuçların yanıltıcı olmasın.doktor kontrolündeee olman herzaman daha sağlıklı..rabbim gönlüne göree versin canım benim inşallah güzel haberlerinii alırızz.habardar ett.ben 5 senedir uğraşıyorumm benimdeee iğneden sonraa bu cuma 15 günüm ama doktorumm beni 18 gün çağırdıı .daha sağlıklı olur dedi.. Rabbimden hayırlısıı kişiden kişiyede değişri.gönlünü ferah tutu..kendine iyii bak
5in ustu pozitif hayirli olsun neden catlatma ignesi yaptirdin ilk bebekmi ins
Her zaman belirti olacak diye bir kaide yokki. Ben ilk hamileliğimde daha reglime 1 hafta varken hissetmiştim. 2. hamileliğimde de hissedeceğime o kadar emindim ki çatlatma iğnesi olmuş olmama rağmen hamile olmadığımı düşünmüştüm. Regli tarihimde 2 gün sonra hem idrar hem kan tahlili yaptırmıştım. 16-18 gün geçtikte sonra kan testi yaptırın öncesinde yaptırırsanız hata payı yüksek olur, çatlatma iğnesi değerleri yükseltebiliyor çünkü.
Bende catlatma ignesi olali 9gun oldu hala belirti yok![]()
himmm anladim canim cok cok gecmis olsun ins bu kez hediyen geliyordur canim
ins cikmaz canim yaa ins saglicakla alirsin bukez kucagina yavrunu
Gunaydinn canim cok sagol musaitsen bisey sorucam peynir kesigi gibi akintim var ama hic kasinti yok agri yok 25 inde regl olucam bu akinti ne sence ?en zor kısmı beklemek aklına getirmemeye çalış canım sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum
Bu arada hayirli olsun canim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi masip etsin :)Kızlar konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra kanda betahcg baktırdım sonuç:74,64 sizce hamilemiyim?
Gunaydinn canim cok sagol musaitsen bisey sorucam peynir kesigi gibi akintim var ama hic kasinti yok agri yok 25 inde regl olucam bu akinti ne sence ?
arkadaşlar merhaba çok moralim bozuk
çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu. idrar testi yaptım negatif(
oysa çok ümitli idim. adetim düzensiz en son 24 ocakta olmuştum..
ne yapsam sizce bekleyimmi biraz daha..
göğüslerim çok feci sancıyor kasıklarım ara ara sızlıyor( siz kaçıncı günde
idrar testi yaptınız.. acaba kist mi oluştu
canımben bu ay işi garantiye almaki için ovulasyon testide almıştım.ovulasyon testide hamilelik testiyle aynı hormonu ölçüyor onda baktım çift çizgi çıktı.çıkmasaydı hiç kanda baktırmayacaktım zaten.o kadar çok negatif sonuç alınca insan bakmak bile istemiyor.ben 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18 şubatta beta 74-64 20subatta da yani bugün 105-kusür doktor cuma en az 130 olmalı dedi