- 12 Ekim 2024
- 173
- 84
- 13
- 31
- Konu Sahibi lotusbocek
-
Benim doktorum detaylı araştırdı. Hem eşimi hem beni takibe aldı. İkimizde de bir sorun yok amh 2.41, tanı olarak sebepsiz infertilite dedi. Rahim filmi çektik ve birkaç ay çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ama umutlu değilim bu aydan. Ramazanda ara verip sonraki ay gideceğim kontrole tekrarUmarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız. Merak ettiğim bir kaç şeyi sormak istiyorum sizlere. Çatlatma tedavisi düşük amh için mi uygulanıyor. Yoksa onun için direk tüp bebek tedavisi mi istiyorlar. Amh değerim düşükmüş biraz daha deneyin ama geciktirmemek lazım şeklinde konuştu doktor. Ama o an kafam durdu ne detay sorabildim ne süreç
Geçen sene çocuk düşünmeye başladık diye eşim de ben de kontrollere gittik sorun yok dediler ama amhyi ilk defa bu sene baktılar sınıra çok yakın. Diğer testler rutin kan testleriymiş meğer buraları okuyunca anladım.Benim doktorum detaylı araştırdı. Hem eşimi hem beni takibe aldı. İkimizde de bir sorun yok amh 2.41, tanı olarak sebepsiz infertilite dedi. Rahim filmi çektik ve birkaç ay çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ama umutlu değilim bu aydan. Ramazanda ara verip sonraki ay gideceğim kontrole tekrar
Geçen sene çocuk düşünmeye başladık diye eşim de ben de kontrollere gittik sorun yok dediler ama amhyi ilk defa bu sene baktılar sınıra çok yakın. Diğer testler rutin kan testleriymiş meğer buraları okuyunca anladım.Benim doktorum detaylı araştırdı. Hem eşimi hem beni takibe aldı. İkimizde de bir sorun yok amh 2.41, tanı olarak sebepsiz infertilite dedi. Rahim filmi çektik ve birkaç ay çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek dedi. Bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ama umutlu değilim bu aydan. Ramazanda ara verip sonraki ay gideceğim kontrole tekrar
Regl döngüm düzenli 26 günde bir oluyorum. Bizde 1.5 senedir istiyoruz ancak nasipte olmayınca olmuyor işte, süreç çok yoruyor insanı. Sizin için güzel sonuçlanır inşallah süreçGeçen sene çocuk düşünmeye başladık diye eşim de ben de kontrollere gittik sorun yok dediler ama amhyi ilk defa bu sene baktılar sınıra çok yakın. Diğer testler rutin kan testleriymiş meğer buraları okuyunca anladım.
Amh değeriniz de çok güzelmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsınızregl döngünüz nasıl acaba düzenli mi yumurtlama gerçekleşiyor mu
Yumurtlama olarak da bu ay 3 yumurtam oluştu ilaç kullandimGeçen sene çocuk düşünmeye başladık diye eşim de ben de kontrollere gittik sorun yok dediler ama amhyi ilk defa bu sene baktılar sınıra çok yakın. Diğer testler rutin kan testleriymiş meğer buraları okuyunca anladım.
Amh değeriniz de çok güzelmiş İnşallah güzel sonuçlar alırsınızregl döngünüz nasıl acaba düzenli mi yumurtlama gerçekleşiyor mu
Çok teşekkür ederim. Benim de düzenli ama düşüklük dışında da bir bilgim yok. Gerçekten ben daha başlamadım ama çok zor Allah kolaylık versin tüm uğraşıp bekleyenlere.Regl döngüm düzenli 26 günde bir oluyorum. Bizde 1.5 senedir istiyoruz ancak nasipte olmayınca olmuyor işte, süreç çok yoruyor insanı. Sizin için güzel sonuçlanır inşallah süreç
Canım ne durumdasın, bende 18 şubatta iğne oldum bat 9 mart henüz test yapmadım bekliyorum sen yaptın mı acabaMerhaba kızlar, 18 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün (23 Şubat) gebelik testi yapmak istedim pozitif çıktı.İgnenin etkisi sanırım. Değişir mi sizce bu durumu yaşayan var mı ?
Sonuç nedir acabaİnşallah yarın sabah tekrarlıycam inşallah sağlıklı bi şekilde vardır
Canım test yaptınn mı ne durumdasınMerhaba canım bende 17 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Ayın 3üne hatta dayanabilirsem 5ine kadar bekleyeceğim. Kesin sonuç alabilmek için.
Benim yarın regl olacağım kuzum bugün akıntılarım gelmeye başladı. Testte yaptım negatif çıktı zaten inşallah gelecek ayCanım ne durumdasın, bende 18 şubatta iğne oldum bat 9 mart henüz test yapmadım bekliyorum sen yaptın mı acaba
Negatif maalesefSonuç nedir acaba
İnşalllaah bitanem hiç canını sıkma inşallahh gelecek aya güzel haberler vereceksinBenim yarın regl olacağım kuzum bugün akıntılarım gelmeye başladı. Testte yaptım negatif çıktı zaten inşallah gelecek ay
Gelecek aya inşallahh güzel haberler verirsinNegatif maalesef
İnşallah teşekkür ederimGelecek aya inşallahh güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?