- 23 Şubat 2025
- 109
- 13
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
-
İğneden sonra üç gün üst üste dedi doktor sonra bir gün ara ile tavsiye etti sizin ne sıklıkla önerdiİnşallahhhhsizde belirti varmı hiç ilişkiyi ne kadar sıklıkla denediniz
Bende iğne günü ile birlikte 3 gün denedim,bugün 4.gün zaten denemeyeceğim,cumartesi iğne vuruldum doktor pazar pazartesi ilişki olsun dedi gerisi sana kalmış dediİğneden sonra üç gün üst üste dedi doktor sonra bir gün ara ile tavsiye etti sizin ne sıklıkla önerdi
İnşallah güzel sonuçlar alırız regl olmama 8 gün kaldı heyecanla bekliyorumBende iğne günü ile birlikte 3 gün denedim,bugün 4.gün zaten denemeyeceğim,cumartesi iğne vuruldum doktor pazar pazartesi ilişki olsun dedi gerisi sana kalmış dedi
Benimde regl günüm 12 Mart :) ne zaman test yapıcam bilmiyorumİnşallah güzel sonuçlar alırız regl olmama 8 gün kaldı heyecanla bekliyorum
Ben şu an yapıyorum ama etkisi hala devam ediyor inşallah böyle devam ederBenimde regl günüm 12 Mart :) ne zaman test yapıcam bilmiyorum
Ben hiç yapmadım ne zaman yapsam bilmiyorum reglime de çok var kaçıncı günde yapmalıyım senceBen şu an yapıyorum ama etkisi hala devam ediyor inşallah böyle devam eder
Benim için bile çok erken daha en az 14 gün geçsin diyorlar ama dayanamadım ben tabiiBen hiç yapmadım ne zaman yapsam bilmiyorum reglime de çok var kaçıncı günde yapmalıyım sence
Hiç belirtileriniz vs var mıBenim için bile çok erken daha en az 14 gün geçsin diyorlar ama dayanamadım ben tabii
Hayır yok bugün tekrar test yaptım negatife dönmüş etkisi gitmiş artık iğneninHiç belirtileriniz vs var mı
Ne zaman reglnizHayır yok bugün tekrar test yaptım negatife dönmüş etkisi gitmiş artık iğneni
Kaçıncı günde test yaptınız benim 12.gün kaset testte çok az görünen ikinci çizgi var test markası laboquickHayır yok bugün tekrar test yaptım negatife dönmüş etkisi gitmiş artık iğnenin
Test gününü saymazsak 8. Gundeyim. Bugüne kadar hep pozitif çıktı ama bugün negatife döndüKaçıncı günde test yaptınız benim 12.gün kaset testte çok az görünen ikinci çizgi var test markası laboq
12 Mart regl günümNe zaman reglniz
Negatife dönüp sonradan pozitif olan çok okudum grupta inşallah sizinde öyle olur ben 11.gün ve 12.gün test yaptım ikisinde de hafif çizgi vardı ama daha öncesinde negatife gdöndü mü bilmiyorumTest gününü saymazsak 8. Gundeyim. Bugüne kadar hep pozitif çıktı ama bugün negatife döndü
Kaç gün kaldı regl olmanizaNegatife dönüp sonradan pozitif olan çok okudum grupta inşallah sizinde öyle olur ben 11.gün ve 12.gün test yaptım ikisinde de hafif çizgi vardı ama daha öncesinde negatife gdöndü mü bilmiyorum
Kızlar dün çektim iğnenin 16. Günü testim böyleydi siz bişey görebildiniz mi?Kaç gün kaldı regl olmaniza
Evet ben çok Silikte olsa ikinci çizgiyi görüyorum, fotoyu siyah beyaz yapın belki daha iyi belli olurKızlar dün çektim iğnenin 16. Günü testim böyleydi siz bişey görebildiniz mi?
Reglim düzenli değil maalesefKaç gün kaldı regl olmaniza
Anladım inşallah hamileyizdirReglim düzenli değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?