Çatlatma iğnesi

Kızlar 27 eylül de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. Günüm adet tarihim yarın gebelik tutmadıysa kaçıncı günde adet oldunuz
Bence test yap cnm kızlar bnmde 11. Günüm çatlatma sabah erken test yptim attığım gibi çıktı bkrmisiniz

Eklentiler

• IMG_20241021_182155.jpg
    IMG_20241021_182155.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba durumunuz nedir ben de bugün çatlatma iğnesi oldum ama vuran kişi çok tecrübesizliğinin keşke kendim yapsaydım iğneyi dedim göbek deliğinin 4 parmak çapraz sağına yaptı sıkıntı olur mu acaba
Merhaba ben de 16 Ekim gecesi oldum. Sizin durumunuz nedir test yaptınız mı. Bence sıkıntı olmaz.

Bende 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 17 gün oldu 24 ünde perşembe kan testim negatif hale regl olmadım sizce neden ?
Adet döngünüz kaç gün sürüyor. Ç i olunca gecikme olma durumu olmuyor ilaç ve gebelik dışında. Progestoran kullandınız mı

Adet döngünüz kaç gün sürüyor. Ç i olunca gecikme olma durumu olmuyor ilaç ve gebelik dışında. Progestoran kullandınız mı
Hayır kullanmıyorum herhangi bir ilaç doktor dedi test yap perşembe yaptım kanda negatif geç döllenme mi bilmiyorum. 2. İğnem daha önce 12. Gün lekelenme oldu 13. Gün regl oldum

Hayır kullanmıyorum herhangi bir ilaç doktor dedi test yap perşembe yaptım kanda negatif geç döllenme mi bilmiyorum. 2. İğnem daha önce 12. Gün lekelenme oldu 13. Gün regl oldum
Bence umut var sizde 🐣 18.güne giriyorsun idrar test yapsaydın

X