- 16 Ekim 2024
- 74
- 25
- 35
Olmaz diye düşünüyorum benimde göbek deliğimin sol alt kısmına vurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz diye düşünüyorum benimde göbek deliğimin sol alt kısmına vurdu
Benim olmadı inşaallah senin olurTamam çok teşekkürler inşallah hayırlı güzel haberler paylaşırız
Yaa öyle mi inşallah gönlünüzce olur bakalım nasip ne zamanBenim olmadı inşaallah senin olur
Bende dediği günleri değerlendirdim sonra yapmadım 4 gün ara verdim sizce yapmalımıydım ya :/
Bence iki gün önemli dediği günler gerisi çok da önemli değil gibiBende dediği günleri değerlendirdim sonra yapmadım 4 gün ara verdim sizce yapmalımıydım ya :/
Bence test yap cnm kızlar bnmde 11. Günüm çatlatma sabah erken test yptim attığım gibi çıktı bkrmisinizKızlar 27 eylül de çatlatma iğnesi oldum. Bugün 17. Günüm adet tarihim yarın gebelik tutmadıysa kaçıncı günde adet oldunuz
Bence test yap cnm kızlar bnmde 11. Günüm çatlatma sabah erken test yptim attığım gibi çıktı bkrmisiniz
Merhaba ben de 16 Ekim gecesi oldum. Sizin durumunuz nedir test yaptınız mı. Bence sıkıntı olmaz.Merhaba durumunuz nedir ben de bugün çatlatma iğnesi oldum ama vuran kişi çok tecrübesizliğinin keşke kendim yapsaydım iğneyi dedim göbek deliğinin 4 parmak çapraz sağına yaptı sıkıntı olur mu acaba
Bende 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 17 gün oldu 24 ünde perşembe kan testim negatif hale regl olmadım sizce neden ?Merhaba ben de 16 Ekim gecesi oldum. Sizin durumunuz nedir test yaptınız mı. Bence sıkıntı olmaz.
Adet döngünüz kaç gün sürüyor. Ç i olunca gecikme olma durumu olmuyor ilaç ve gebelik dışında. Progestoran kullandınız mıBende 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 17 gün oldu 24 ünde perşembe kan testim negatif hale regl olmadım sizce neden ?
Hayır kullanmıyorum herhangi bir ilaç doktor dedi test yap perşembe yaptım kanda negatif geç döllenme mi bilmiyorum. 2. İğnem daha önce 12. Gün lekelenme oldu 13. Gün regl oldumAdet döngünüz kaç gün sürüyor. Ç i olunca gecikme olma durumu olmuyor ilaç ve gebelik dışında. Progestoran kullandınız mı
Bence umut var sizde 18.güne giriyorsun idrar test yapsaydınHayır kullanmıyorum herhangi bir ilaç doktor dedi test yap perşembe yaptım kanda negatif geç döllenme mi bilmiyorum. 2. İğnem daha önce 12. Gün lekelenme oldu 13. Gün regl oldum
Normal kaset test dün yaptım negatif normal adet döngüm 29 ekim bakalım olmazsam 30 ekim de kan veririmBence umut var sizde 18.güne giriyorsun idrar test yapsaydın
Benim de bat 30 Ekim beklemedeyimNormal kaset test dün yaptım negatif normal adet döngüm 29 ekim bakalım olmazsam 30 ekim de kan veririm
Sizin iğne günü ve bat günü aralığınız uzun baya testte o yüzden çıkmıyordurNormal kaset test dün yaptım negatif normal adet döngüm 29 ekim bakalım olmazsam 30 ekim de kan veririm
Ben de 11 Ekim'de vuruldum dün yani 26 ekimde negatif çıktı kanda. Hala regl olmadımBende 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 17 gün oldu 24 ünde perşembe kan testim negatif hale regl olmadım sizce neden ?
Kiste dönüştü maalesefMerhaba ben de 16 Ekim gecesi oldum. Sizin durumunuz nedir test yaptınız mı. Bence sıkıntı olmaz.