Çatlatma iğnesi

Benim catlama iğnesi oldugu gunun 6.gunu bugun.yasadiklarım iğne etkisi mi yoksa benmi boyle hissetmek istiyorum acaba orayi cozemedim .kasığıma birden giren kramplar saniyelik sanki karnım geriliyo gibi surekli uyuma isteği kasık agrisi dokununca sanki adet olucakmisimda onun sancisiymis gibi hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum 12.güne kadar kısa kısa sizi yormucaksam gün gün belirtilerinizi yazabilme imkaniniz varmi acaba banada merak edip arastiran kardeslerime arkadaslarima yardimci olmus olursunuz
İğneyi vurduktan sonraki ilk 1 hafta iğnenin etkisiyle olan ağrılar ve sancılar 14.günden sonra iğnenin etkileri tamamen geçiyor önemli olan ondan sonrasında olan belirtiler bazı olan belirtiler psikolojik olarak olabiliyor çok fazla düşünmemeye çalış kasık ağrıları iğne etkisiyle olan bişey ama bende en büyük belirti her an adet olacakmışım gibi sancı çekmemdi sen yinede fazla düşünme fazla araştırmak da iyi değil internette okuduğun her belirtiyi sonra psikolojikmen yaşıyor insan

Adetime 10 gun var ama sanki simdi adet olucak gibiyim bazen akinti gibi bisey hissediyorum erkenmi oldum diye bakiyorum hicbisey yok tesekkur ederim cevabiniz icin dusunmek istemiyorum ama evde oturunca malumm ister istemez aklimdan cikmiyor sanirim benim pskolojik buyuk cogunluğu haklisiniz

Adetime 10 gun var ama sanki simdi adet olucak gibiyim bazen akinti gibi bisey hissediyorum erkenmi oldum diye bakiyorum hicbisey yok tesekkur ederim cevabiniz icin dusunmek istemiyorum ama evde oturunca malumm ister istemez aklimdan cikmiyor sanirim benim pskolojik buyuk cogunluğu haklisiniz
Bende aynıyımm ya bende 2 ocalta vuruldum iğne aynıı anlattıkların bende var sag kasıgım kopuyor

Daha çok varmış adetinize benim beş gün vardı bu ağrıları yaşadığım zaman

Sabırlı olmak gerekiyor bu süreçte dilerim rabbim gönlünüze göre versin 🙏

Canım yedi gün çok erken olan belirtiler felan da genel de iğnenin etkisiyle oluyor 14.günden sonrası önemli oluyor döllenmiş olsa bile şu anlık anlaşılmaz
Benim yumurtam 22. Mm iken ipneyi gurdu doktor acaba diyorum yumurta buyuyup catlamadıda kiste mi dönüştü diye bu agrı gecmiyor olabilirmi

Benim yumurtam 22. Mm iken ipneyi gurdu doktor acaba diyorum yumurta buyuyup catlamadıda kiste mi dönüştü diye bu agrı gecmiyor olabilirmi
Herkesin bunyesi iğneyi farklı kaldırıyo benimde 7.gunum olcak sabah ama herkesin yasayip hamile kaldigi herseyi yasiyorum mahsallahim var kasiğima giren anlık yanma hissim bile oluyor burda okudukca aaa bendede oyle aa benimde oyle falan diyorum pskolojikte oluyor anlicagin aklimiz hep orda oldugu icin vucudumuzun belirtilerini dinliyoruz :)22 mm catlamistir bence canım baya iyi heralde boyut olarak gun asiri mi değerlendirdiniz yoksa bi bos bi dolu mu

Herkesin bunyesi iğneyi farklı kaldırıyo benimde 7.gunum olcak sabah ama herkesin yasayip hamile kaldigi herseyi yasiyorum mahsallahim var kasiğima giren anlık yanma hissim bile oluyor burda okudukca aaa bendede oyle aa benimde oyle falan diyorum pskolojikte oluyor anlicagin aklimiz hep orda oldugu icin vucudumuzun belirtilerini dinliyoruz :)22 mm catlamistir bence canım baya iyi heralde boyut olarak gun asiri mi değerlendirdiniz yoksa bi bos bi dolu mu
Bize dr vuruldugumuz gun ve sonrası ilişki dedi 3. Gun dinlenme sonraki gun bidaha ilişki ancak ben evde ovuslasyon yaptım dr nin dinlenin dediği gun tamda kopkoyu çizgi olunca sabah 7 de alarm kurup ilişkiye girdik . İlişki sırasında cok agrımmoldu stres yaptım pekte saglıklı ilişkiler degildi . İlaçlarımda beni hormonal olarak etkilediği için aglıyorum alınıyorum sürekli degişik bir hallerde gezşyorum

Bende elimde telefon kim ne yazmis kim hangi belirtiyi yasamis sabahtan aksama aksamdan sabaha uykularim kacti artik arastirma yapmaktan 🙈ama tecrubeli olanlar sureclerinden bahsedebilirse cok memnun olurum simdiden Allah razı olsun.umarım mesajıma birileri denk gelir.
Ayyy bu yazdıkların aynı ben gözümü acıyorum direk belirtilere bakıyorum hemen araştırma moduna giriyorum saat olmuş 02:30 ben hala acaba mı diyorum 7 Ocak günü oldum ben iğnemi ogun bugundur kasıklarım öyle agrıyor ki öksürürken falan sanki içimden bişey kopacak gibi oluyorum daha önceki iğnelerimde böyle olmamıştı birde kasıgımın alt tarafı baya şişkin duruyor benden önce öğreneceksiniz pozitif olda sonra peşinden beni de sürükle😂😂

Ben 4 ocakta oldum insallah olurum senide suruklerim gün gün paylasırım ne hissettigimi :)) bende senin gibiyim ilk 3 gun cok yogun hissettim 4.gun diger gunlere gore daha hissetmeden gecirdigim gun oldu 5.gun ayni telaslar devam bugun 7.gun mide bulantisina uyandim cok erken yasiyorum herseyi benden once olanlarda yoktur bunlar belkide benimki pskolojik okudugum hersey bende etkisini gosterio🤣🤣🤣

Benim iğneden sonra 8. Gunum ve bugun beyaz katı akıntım geldi ilk defa oldu acaba bu neden dolayı oldu mantarr mı kadam karıstı ve kasık ahrım hiç gecmedi letuyu kullandıgım gunden catlatma ipnesi oldum yumurta catladı hala sag kasık agrım var
Merhaba canim Akinti yumurta catladigindan geliyordur bence ilaç etkisi de olabilir kasık ağrıları da iğneden zaten şuan benim bile arada bir kasıklarimda batma oluyor

Ayyy bu yazdıkların aynı ben gözümü acıyorum direk belirtilere bakıyorum hemen araştırma moduna giriyorum saat olmuş 02:30 ben hala acaba mı diyorum 7 Ocak günü oldum ben iğnemi ogun bugundur kasıklarım öyle agrıyor ki öksürürken falan sanki içimden bişey kopacak gibi oluyorum daha önceki iğnelerimde böyle olmamıştı birde kasıgımın alt tarafı baya şişkin duruyor benden önce öğreneceksiniz pozitif olda sonra peşinden beni de sürükle😂😂
Oy bu agrı bana her seyi unutturuyo sbah kalkınca bişe yok saat 4-5 ten sonra kasıgım belim yerinden ayrılıyor insallah hamilelik belirtisidir önceki tadvimde böyle olmamıstı . Ama cok umutlanmıyrum ayım 2 si iğne oldum bidaha 16 sı 17 si test yapacam

Ben 4 ocakta oldum insallah olurum senide suruklerim gün gün paylasırım ne hissettigimi :)) bende senin gibiyim ilk 3 gun cok yogun hissettim 4.gun diger gunlere gore daha hissetmeden gecirdigim gun oldu 5.gun ayni telaslar devam bugun 7.gun mide bulantisina uyandim cok erken yasiyorum herseyi benden once olanlarda yoktur bunlar belkide benimki pskolojik okudugum hersey bende etkisini gosterio🤣🤣🤣
İnan anlıyorum seni bu anlattıklarının hepsini bir bir yaşadım daha önce ama baktım kendi kendimi üzüyorum fazla kafaya takmamaya başladım

X