- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
İnşallah yükselir2.07 tam sınırda dediler yükselebilir dusebilirde dediler
Canım merhaba testi tekrarladın mıBen aradım ama sonuç söylerken kekeliyereknsoylediler valla bende Anlamadim doğrumu yablismi soylediler
Merhabalar canım pazartesi tekrarlamayo düşünüyorum aslında bel ağrısı ve kaşık ağrısı çekiyorum baya bir adet olacakmisim gibi ama evde testi yarın yapacagimCanım merhaba testi tekrarladın mı
Tamam canım yapınca yazarsınMerhabalar canım pazartesi tekrarlamayo düşünüyorum aslında bel ağrısı ve kaşık ağrısı çekiyorum baya bir adet olacakmisim gibi ama evde testi yarın yapacagim
Tamam canım haberlesiriizTamam canım yapınca yazarsın
Sence kan testini ne zaman yaptırayım pazartesimi salımı 12gunu oluyor pazartesiTamam canım yapınca yazarsın
Canım ben pazartesi evde testini bi tekrarla derim eğer baktın çift çizgi o zaman kan vermeye git benceSence kan testini ne zaman yaptırayım pazartesimi salımı 12gunu oluyor pazartesi
Deneyeyim o zaman bndendedigin gibi cnmCanım ben pazartesi evde testini bi tekrarla derim eğer baktın çift çizgi o zaman kan vermeye git bence
Evet canım çünkü kan verince insan daha bir heyecana kapılıyor evde yapmak daha iyi emin olduktan sonra kan verirken rahat olursunDeneyeyim o zaman bndendedigin gibi cnm
Gebeyim canımSonucunz nedr
Bel agrınız hala oluyor mu acaba veya kasık agrısı falan ben 5. Haftaödayım bel agrım kasık agrım oluyor . Beta artısım iyi dr 30 u gel dedi bana progestan kullanıyorum birde akıntım var fazlalastı gebelikten sonra normalmi acabaAmin canım isteyen herkese versin rabbim hepiniz dualarımdasınız
Gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallah ben 8. haftadayım bel ağrım ve kasık ağrılarım devam ediyor akıntı artışı da gayet normalBel agrınız hala oluyor mu acaba veya kasık agrısı falan ben 5. Haftaödayım bel agrım kasık agrım oluyor . Beta artısım iyi dr 30 u gel dedi bana progestan kullanıyorum birde akıntım var fazlalastı gebelikten sonra normalmi acaba
Değerin nerede yazıyor canım göremedimSonucum e nabiza yerlesmis
2,07 dimi senin kiSonucum e nabiza yerlesmis
Evet canım o2,07 dimi senin ki
Düşük çıkmış ama yükseledebilir ümüidini kaybetmeEvet canım o
İns cnm bnimDüşük çıkmış ama yükseledebilir ümüidini kaybetme
Hayırlı olsun. Kaçıncı gün öğrendiniz? Belirtleriniz nelerdi?Gebeyim canım
14. Gun kanda ögrendim idrar testinde negatif cıktıö bende kan verdimHayırlı olsun. Kaçıncı gün öğrendiniz? Belirtleriniz nelerdi?