- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
Hayırlısını dile herzamanBen hiç yasamamisyim ama şimdi çok kötü yaşıyorum benim de carsamba 14 gün bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısını dile herzamanBen hiç yasamamisyim ama şimdi çok kötü yaşıyorum benim de carsamba 14 gün bakalım ne olacak
Evet 7 haftalık çatlama iğnesi ile kaldım 3 sene sonra ilk gebelikSiz hamilemisiniz
İlk kan sonucunuz neydi sizin çok sevindim Allah sağlıkla versin kucaginizaEvet 7 haftalık çatlama iğnesi ile kaldım 3 sene sonra ilk gebelik
Çektim ama hiç anlaşılmıyor resimden kuzum telefon iyi çekmiyor ben kendim flaş ışığıyla gördüm iğne etkisi ya da kurumadır çünkü yarım saat sonra çıktıVar mı resmi
Sağlıkla gelsin inşallahEvet 7 haftalık çatlama iğnesi ile kaldım 3 sene sonra ilk gebelik
Amin canım allah razı olsun 1103 ilk kan sonucum iki gün geçmişti adetimİlk kan sonucunuz neydi sizin çok sevindim Allah sağlıkla versin kucaginiza
Anladım canım hayırlısı inşallahÇektim ama hiç anlaşılmıyor resimden kuzum telefon iyi çekmiyor ben kendim flaş ışığıyla gördüm iğne etkisi ya da kurumadır çünkü yarım saat sonra çıktı
Amin allah razı olsun darısı başınıza inşallahSağlıkla gelsin inşallah
Darısı başına inşallahİlk kan sonucunuz neydi sizin çok sevindim Allah sağlıkla versin kucaginiza
İnşallah cnm benimDarısı başına inşallah
Ya ben doktoru aradım doktor şöyledi e nabizdsn sonucum hala çıkmıyor yaAmin canım allah razı olsun 1103 ilk kan sonucum iki gün geçmişti adetim
Kan sonucu mu hangi hastenede verdinYa ben doktoru aradım doktor şöyledi e nabizdsn sonucum hala çıkmıyor ya
Saglik ocağı cnmKan sonucu mu hangi hastenede verdin
Benimde 10.günüm bugün aynı adet olucakmışım gibi belirtilerim var göğüs ağrısı aşırı kasıkta ara ara batmalar bel ağrısı umudumu kaybediyorum sanırım9 günüm bugun
Sağlık ocağının sonuçları e nabızdan görünmüyor diye biliyorum kendin gidip alman gerekSaglik ocağı cnm
Ben aradım ama sonuç söylerken kekeliyereknsoylediler valla bende Anlamadim doğrumu yablismi soyledilerSağlık ocağının sonuçları e nabızdan görünmüyor diye biliyorum kendin gidip alman gerek
Ne dediler gebelik için kan verdin dimiBen aradım ama sonuç söylerken kekeliyereknsoylediler valla bende Anlamadim doğrumu yablismi soylediler
Tam kaç çıktığını söylemediler miBen aradım ama sonuç söylerken kekeliyereknsoylediler valla bende Anlamadim doğrumu yablismi soylediler
Verdim cnm benimNe dediler gebelik için kan verdin dimi