Çatlatma iğnesi

Benim catlama iğnesi oldugu gunun 6.gunu bugun.yasadiklarım iğne etkisi mi yoksa benmi boyle hissetmek istiyorum acaba orayi cozemedim .kasığıma birden giren kramplar saniyelik sanki karnım geriliyo gibi surekli uyuma isteği kasık agrisi dokununca sanki adet olucakmisimda onun sancisiymis gibi hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum 12.güne kadar kısa kısa sizi yormucaksam gün gün belirtilerinizi yazabilme imkaniniz varmi acaba banada merak edip arastiran kardeslerime arkadaslarima yardimci olmus olursunuz
Benmimde suan 6. Günüm kadık batması var. Sizin sonucunuz nedir

Oy bu agrı bana her seyi unutturuyo sbah kalkınca bişe yok saat 4-5 ten sonra kasıgım belim yerinden ayrılıyor insallah hamilelik belirtisidir önceki tadvimde böyle olmamıstı . Ama cok umutlanmıyrum ayım 2 si iğne oldum bidaha 16 sı 17 si test yapacam
Sonucunz nedr

Merhabalar benimde su anda öyle ağrılarım var 9 gün oldu dayanamadım test yaptım 2,07 çıktı sağlık ocağındaki doktor düşebilir de yükselebilir de dedi sizce erken mi yada düşme imkanı daha mı yuksek
Evde test yaptınız mı peki 9.gün nasıl olur pek bi fikrim yok ama sonra ki günler evde testle deneyin derim ben

Gebeliği öğrenmeden önce bir belirtiniz oldu mu?
Merhaba evet vardi belirtilerim şişkinlik mide yanması göğüslerim çok ağrıyordu özellikle uç kısmı tuvalete çok cıkıyordum bide öğrendikten sonra belirtiler daha da çoğaldı şuanda da mide bulantilarim çok var.

IMG_20240126_155204.jpg

X