Ver için rahatladın kesin sonuc cıkarKızlar bana bir fikir verin ne olur beklemek çok zor. Bugün 14. Günüm sizce gidip kan vereyim mi?
16. Gun kan vericem adet olmazsam o zamana kadar tam olsun diyeTest yaptınmi cnm benim negatif çıktı idrar testi
Bende oluyor klomen kullandıgım 5 gun öldüm bel ağrısı ve kasım agrısından yumurtalar buyuyordu ondan dedi
Hayırlı sonuçlara inşallah cnm kaçıncı gününKan verdim canlar sonuç 1 saate çıkar herhalde. Bugünkü testim de silikti kafam rahat olsun istedim
Valla ben dayanamadım bugün yaptım 11. Gün idrar testi negatifBen yapmadım ki daha erken degilmi
Ayy hadi inşallah cnm çıkmadimi sonuc11 benim de negatifti 12-13-14 silik
Heycanlanla bekliyorum güzel haberini inşallahh11 benim de negatifti 12-13-14 silik
Heyecanla bekliyorum güzel haberini inşallahh
Sonuç negatif kızlar 0,68 çıktı. Bu değerle nasıl silik çıkıyor test gerçekten şoktayımHeycanlanla bekliyorum güzel haberini inşallahh
İnşallah yükselir cnm adet olana kadar umudunu kesmeSonuç negatif kızlar 0,68 çıktı. Bu değerle nasıl silik çıkıyor test gerçekten şoktayım
İdrar testi foto varsa atarmisin cnm benimki gibimi çıkmış Acebaİnşallah yükselir cnm adet olana kadar umudunu kesme
Evet silik bu kaç dk sınra cektiniz kuruma çizgisi falan diyolar ya öylemi acabaBöyleydi canım
Bnm de böyle hemen hemen cnm bugün 11. Gün inanılmaz kasık ağrım var adet krampları var ped taktım hatta adet oldum sandım aşırı ağrım oldu bugün 5 gün var adeteBöyleydi canım
Bendede aynı agrı vsr ve akıntı yogun bir akıntım varBnm de böyle hemen hemen cnm bugün 11. Gün inanılmaz kasık ağrım var adet krampları var ped taktım hatta adet oldum sandım aşırı ağrım oldu bugün 5 gün var adete