Hayırlısı olsun canımBiri 16 bir 15 ti canim yarin tekrar gidicem çarşamba günü tekrar gel dedi ona göre igne yapicak sanirim
Erken yapmışsın canım birkaç gün daha testle takip etMerhaba kızlar bende bu ay iğne oldum, 4 kasım, bugün 11.günüm oluyor, sabah ilk idrarda test yaptım negatif çıktı, erken mi yaptım acaba? Bide herhangi belirtim yok şuana kadar
Erken yapmışsın canım birkaç gün daha testle takip etsağ ol canım, bu benim ikinci denemem, geçen ay tutmadı , bu ay iğneden sonra eşime test yaptırdık, sonuçlar biraz kötüydü, doktor tüp bebek önerdi, haftaya regl olursam görüşmeye gidiyoruz, bununla ilgili de hiç araştırmadım,
Gittim canim bugün 2 tane yumurta 20 20 olmus tekrar vurdu iğne ilişki tarihi verdi tekrar 16 gün bekle sakın test yapma dedi 1 aralıkta gidicem tekrarHayırlısı olsun canımbende pazartesi günü gidicem kontrole bakalım yumurtam gelişmiş mi? Senin maşallah güzel gelişmiş benim sadece hapla gelişmiyo ila ignede olacak ikitane ignemi vurdurdum 2 tane kaldı cuma, pazar onlarıda vurulcam pazartesi günü kontrol doktor 17 kasımda 23 kasım arası ilişki olsun dedi 20 kasım kontrol kontrole gelene kadar çatlatma olabilir diye öyle onundışında günlük bol bol yürüyorum bol bol vitamin bol bol su içerek geçiriyorum
16 gun beklemen lazım canım 16 gun içinde değişkenlik gösterir benim 8. Gün pozitif çıkmıştı iğne etkisi demisti doktorum 16 gün den önce onermiyorlar test felanMerhaba kızlar bende bu ay iğne oldum, 4 kasım, bugün 11.günüm oluyor, sabah ilk idrarda test yaptım negatif çıktı, erken mi yaptım acaba? Bide herhangi belirtim yok şuana kadar
Hayirlisi olsun inşallah canım sık sık test yapma bence biraz bekleKızlar ne yaptınız? Gelişme var mı? Ben az önce test yaptım yine dünküne göre daha silik çıktı ya günden güne artması gerekmiyor mu çok kafam karıştı hamile değilim galiba
Çok iyi canım 20 20 inşallah bu defa letu sana bebişini getirir valla bana doktor bol bol yürü suyu da bol tüket dedi ben zaten ilaç alıyorum diye çok su içiyorum hem enfeksiyon için hem vitamin falan hem eşin hem sen enfeksiyon için ilaç kulanıca dedi eşime iyi gelmedi diye kulanmadı ben kullanıyorum 10 günlük 7 günlükde vajina ilaç vermişti o bitti bu ay diyer aylardan farklı kansulandır ması için ilaç vermiş her gün akşam 8 de içiyom birde eşimede selyum omega 3 birde e vitamini birde andromen diye bir toz halinde suya katıp içiyo sabah akşam 2 paket sperm hızlandırıyormuş eşimde sıkıntı yoktu test yaptı yinede takviye yapalım dedi belki bu ay olur böyle diye baklım hayırlısı artıkGittim canim bugün 2 tane yumurta 20 20 olmus tekrar vurdu iğne ilişki tarihi verdi tekrar 16 gün bekle sakın test yapma dedi 1 aralıkta gidicem tekrar
Bu sefer letu ile denedi bakalım hayırlısı artık insallah olur hakkımızda hayırlısı olsunkiz ben hiç yürumüyorum ya su felanda içmem oyle günde 5.6 bardak anca bana hiç demedi yürü felan diye
Keşke hiç yapmasaydım test kafa karışıklığı daha kötü ya. Doktorum bana hangi gün test yapacağımı söylemedi. Geçen ay 15. Gün acilde kan verdim negatifti. Bugün de 13. Günüm bekleyelim bakalım yarın ne olacak ona göre kan veririm yarın hiç yoktan yoksa da kafam rahat olurHayirlisi olsun inşallah canım sık sık test yapma bence biraz bekle
Canım seninde yumurta gelişince yumurta agrı oluyormu kasıklarındaGittim canim bugün 2 tane yumurta 20 20 olmus tekrar vurdu iğne ilişki tarihi verdi tekrar 16 gün bekle sakın test yapma dedi 1 aralıkta gidicem tekrar
Bu sefer letu ile denedi bakalım hayırlısı artık insallah olur hakkımızda hayırlısı olsunkiz ben hiç yürumüyorum ya su felanda içmem oyle günde 5.6 bardak anca bana hiç demedi yürü felan diye
Anladım benimde akıntı olmaya başladı iki gündür kask karnım altında agrı oluyo doktor yumurta gelişince agrı olmaya başlar demişti geçen ayda agrım oluyordu da bu ay bugün baya agrı oldu bacagıma bile vuruyordu agrısı içerden neler oluyor acabaVajinal akintim oluyor canım kasik ağrım bugün iş felan yaptım temizlik bi o zaman oldu
Vallahi benimde aynı şekilde sen ne zaman gidiceksin kontrole bellimi tarih felan verdimiAnladım benimde akıntı olmaya başladı iki gündür kask karnım altında agrı oluyo doktor yumurta gelişince agrı olmaya başlar demişti geçen ayda agrım oluyordu da bu ay bugün baya agrı oldu bacagıma bile vuruyordu agrısı içerden neler oluyor acaba
20 kasım pazartesi günü cuma ve pazar son ignem vurup pazartesi günü kontrol ama doktor 17 kasımdan itibaren ilişki olsun bana gelene kadar çatlayabilme olabilir diye deyerlendirin bakalım hayırlısı artık nasipse olurVallahi benimde aynı şekilde sen ne zaman gidiceksin kontrole bellimi tarih felan verdimi
İki defa olmadıgını görünce bunda çok ümitli değilim hakımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nasip eder rabim bizlere20 kasım pazartesi günü cuma ve pazar son ignem vurup pazartesi günü kontrol ama doktor 17 kasımdan itibaren ilişki olsun bana gelene kadar çatlayabilme olabilir diye deyerlendirin bakalım hayırlısı artık nasipse olur
Benim bugün 11. Gün idrar testi negatif Aceba olmadımiKızlar ne yaptınız? Gelişme var mı? Ben az önce test yaptım yine dünküne göre daha silik çıktı ya günden güne artması gerekmiyor mu çok kafam karıştı hamile değilim galiba
Test yaptınmi cnm benim negatif çıktı idrar testiBende 7 kasımdaaa ama suan o kadar fazla bel ve kasım agrım var ki adet olacam sanırı
Ben yapmadım ki daha erken degilmiTest yaptınmi cnm benim negatif çıktı idrar testi