Çatlatma iğnesi

İki defa olmadıgını görünce bunda çok ümitli değilim hakımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nasip eder rabim bizlere
Amin Öyle oluyor insan ilkinde daha ümitli heyecanlı sonunda çok üzgün oluyo ikincidede biraz daha sakin ben öyleydim bir tık ümidim doktor deyişmiş ti bata vitamin falan kullanmıştım diye ikici belki olabilir diye ama sonunda olmayınca yine üzülüyon ama ilik kadar deyil çünkü aklını bir köşesinde olmam ihtimalline hazırsın ama ben yorulmuş yıpranmıştım üzülmek istemiyordu 3 cüyü doktorum ikna ederek başladı hayırlısı belki bu ay nasip eder bizlere ama biliyorumki olmaya biliyo onun için çok sakinim acabamılar ım o heyecanım yok bakalım hakımızda hayırlısı olsun canım rabim dileyen isteyen bekleyen herkese nasip etsin sizede inşallah

Kızlar bana bir fikir verin ne olur beklemek çok zor. Bugün 14. Günüm sizce gidip kan vereyim mi?
Bence bir kaç gün daha bekle canım 17 günü olsun öyle git test yap birde sana tavsiyem ümitdini duan olsun eksik etme ama olmam ihtimallini aklını bir köşesinde olsun çünkü çok sabırsızlık ümit bekleyiş ardından olmasa çok fazla üzülüyo insan inşallah bu ay olur böyle birşey yaşamasın canım

Canım erken test yapma bence. 14. Günde git direk kan ver. Ben bu ay yanıldım idrar testinde. Bir sonraki ay tedavimde test yapmayı düşünmüyorum gün doldurup kan vericem direk
Benim 14. Gun regl tarihime denk geliyo zaten. Olmazsam öyle yaparim ama sanki olucakmisim gibi agriliarim var buyuk ihtimalle olurum galiba ya

Benim bugün iğne günümü saymazsam 13.gün, yine negatif çıktı, adet belirtilerimde başladı, artık gelecek hafta tüp bebek görüşmesine gidecem, amerikan hastanesi düşünüyorum fikri olan var mı aranızda?

İğnemin 21. Adet gecikmemim ikinci günü kaset test yaptım bu şekilde çıktı dayanamadım kan vermeye geldim sonucunu bekliyorum sizce var mıdır

Eklentiler

• IMG_20231117_112451.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 58
Sağol canım ben kan verdim dün negatif çıktı

Kızlar bugün 12. Gün adet ağrısına benzeyen ağrılarim durdu bugün test yaptım idrar testi gözle görülür silik çizgi çıktı 10 -11. Günler tamamen negatifti

Sağol canım ben kan verdim dün negatif çıktı
Erken deyil mi Doktorunla görüştün mü? Benim ilk denememde 17 günde test yap dedi doktor ben sabah test yaptım sonuçu beklerken regli olmuştum çık üzülmüştüm ikinci denemede de doktorum 17 gün sonra demişti ben biraz daha beklemek istedim geçen ayki gibi olmamak adına ondanda 19 cu günde regli oldum bu ay yine yumurta gelişimi için igne kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var hakımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…