Aminİki defa olmadıgını görünce bunda çok ümitli değilim hakımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nasip eder rabim bizlere
Bence bir kaç gün daha bekle canım 17 günü olsun öyle git test yap birde sana tavsiyem ümitdini duan olsun eksik etme ama olmam ihtimallini aklını bir köşesinde olsun çünkü çok sabırsızlık ümit bekleyiş ardından olmasa çok fazla üzülüyo insan inşallah bu ay olur böyle birşey yaşamasın canımKızlar bana bir fikir verin ne olur beklemek çok zor. Bugün 14. Günüm sizce gidip kan vereyim mi?
Benim 14. Gun regl tarihime denk geliyo zaten. Olmazsam öyle yaparim ama sanki olucakmisim gibi agriliarim var buyuk ihtimalle olurum galiba yaCanım erken test yapma bence. 14. Günde git direk kan ver. Ben bu ay yanıldım idrar testinde. Bir sonraki ay tedavimde test yapmayı düşünmüyorum gün doldurup kan vericem direk
Bende bugun 11. Gunum test yaptım çizgi mizgi hiçbişe yok adet bekliyorum daha kan da vermicem olmadı hu ay benimdeGeçen ay 15. Günde kan vermiştim negatifti ondan sonra test yapmadım canım
Bende aynı seyi düşünüyorum asılama yapmadan direk tüpKararsızım bilmiyorum ki olmazsa tüp bebek denerim doğal yolla olacağını düşünmüyorum artık
Var gibi görünüyor canım inşallah seninledir bebeğin haber verirsin sonucuİğnemin 21. Adet gecikmemim ikinci günü kaset test yaptım bu şekilde çıktı dayanamadım kan vermeye geldim sonucunu bekliyorum sizce var mıdır
Sağol canım ben kan verdim dün negatif çıktıBence bir kaç gün daha bekle canım 17 günü olsun öyle git test yap birde sana tavsiyem ümitdini duan olsun eksik etme ama olmam ihtimallini aklını bir köşesinde olsun çünkü çok sabırsızlık ümit bekleyiş ardından olmasa çok fazla üzülüyo insan inşallah bu ay olur böyle birşey yaşamasın canım
Erken deyil mi Doktorunla görüştün mü? Benim ilk denememde 17 günde test yap dedi doktor ben sabah test yaptım sonuçu beklerken regli olmuştum çık üzülmüştüm ikinci denemede de doktorum 17 gün sonra demişti ben biraz daha beklemek istedim geçen ayki gibi olmamak adına ondanda 19 cu günde regli oldum bu ay yine yumurta gelişimi için igne kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var hakımızda hayırlısı olsunSağol canım ben kan verdim dün negatif çıktı
Var gibi gözüküyor canım inşallah olmuştur güzel haberlerini bekliyoruzİğnemin 21. Adet gecikmemim ikinci günü kaset test yaptım bu şekilde çıktı dayanamadım kan vermeye geldim sonucunu bekliyorum sizce var mıdır
Sağol canım ben kan verdim dün negatif çıktı
İnşallah ya sonuç bekliyorum
Ayyy bar gibiiii inşalllahh pozitif cıkarr erlen gebelik testmi yapıyosunuz sizİğnemin 21. Adet gecikmemim ikinci günü kaset test yaptım bu şekilde çıktı dayanamadım kan vermeye geldim sonucunu bekliyorum sizce var mıdır