- 10 Ekim 2022
- 68
- 10
- 25
Silik çizgi var inşallah gebeliklik cnm yarında yap ilk idrarlaKızlar testime bakar mısınız bugün 12. Günüm
İnşallah canım yarında yapıcam bakalım Allah nasip eder inşallah benim gibi evlat hasretiyle yanan herkeseSilik çizgi var inşallah gebeliklik cnm yarında yap ilk idrarla
Senin kaçıncı gün canım bende görüyorum senin çizgiyiSekizinci gün tamamen negatifti
Bugün 9. GünSenin kaçıncı gün canım bende görüyorum senin çizgiyi
Erken daha canım 12. Gündeyim ben bile kesin gözüyle bakamıyorum birkaç gün daha sabret tekrarla inşallah hamileyizdir haberleşelim mutlakaBugün 9. Gün
12. Günde kan verdiniz mi 12 14 gün içinde sonuç netleşir yazıyor araştırınca daErken daha canım 12. Gündeyim ben bile kesin gözüyle bakamıyorum birkaç gün daha sabret tekrarla inşallah hamileyizdir haberleşelim mutlaka
Merhaba letuya adetin kaçıncı günü başladınız acabaMerhaba canim aramıza hoşgeldin insallah güzel sonuçlar alırsın ama doktorun demeden test yapmagenelde 16. Günden sonra test öneriyolar ben 7. Gün yapmıştım kan da pozitif çıkmıştı sevinmiştim ama ilacın etkisiymis suan letu kullandım bakalım yarın kontrole gidicem sanırım igne vurucak tekrardan
Yok canım kan vermedim erken gebelik testi yaptım bugün dün negatifti bugün 2. Çizgi silik ama bayağı belli oluyor12. Günde kan verdiniz mi 12 14 gün içinde sonuç netleşir yazıyor araştırınca da
Ne güzel inşallah tutmuştur olumlu sonuçlanır bizi de haberdar edinYok canım kan vermedim erken gebelik testi yaptım bugün dün negatifti bugün 2. Çizgi silik ama bayağı belli oluyor
Evet cnm inşallah haber veririm mutlaka 11. Günü kan vermeyi düşünüyorumErken daha canım 12. Gündeyim ben bile kesin gözüyle bakamıyorum birkaç gün daha sabret tekrarla inşallah hamileyizdir haberleşelim mutlaka
Evet cnm inşallah haber veririm mutlaka 11. Günü kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım bakalım yarın da pozitif çıkarsa 14. Gün kan vermeyi düşünüyorum haber veririm mutlaka sizde verinNe güzel inşallah tutmuştur olumlu sonuçlanır bizi de haberdar edin
Haber ver canım inşallah dua edelim birbirimizeEvet cnm inşallah haber veririm mutlaka 11. Günü kan vermeyi düşünüyorum
Bende 7 kasımdaaa ama suan o kadar fazla bel ve kasım agrım var ki adet olacam sanırı19 mm tek yumurtam vardı owitrelle çatlatma iğnesi yaptım 6 Kasım'da
Benim bu ay çatlatma iğnesi olmadan çatladı nasip artıkBiri 16 bir 15 ti canim yarin tekrar gidicem çarşamba günü tekrar gel dedi ona göre igne yapicak sanirim
Aynı gün olmuşuz sizinle ama daha erken değil mi adet olmak için belki hamilelik belirtisidir yerleşme olamaz mi ?Bende 7 kasımdaaa ama suan o kadar fazla bel ve kasım agrım var ki adet olacam sanırı
Bilmiyorum ki ya kafam karıstı böyle bayar tarzda sağ belimde agrı kasıgıma yayılıyor bide sag tarafın ates gibi yanıyor sonra geciyor ara ara oluyor beni ateste basıyor cok sıcaakAynı gün olmuşuz sizinle ama daha erken değil mi adet olmak için belki hamilelik belirtisidir yerleşme olamaz mi ?
Hiç hamile kalmadım bilgim yok ama inşallah tutunma aşamasıdır onun belirtisidirBilmiyorum ki ya kafam karıstı böyle bayar tarzda sağ belimde agrı kasıgıma yayılıyor bide sag tarafın ates gibi yanıyor sonra geciyor ara ara oluyor beni ateste basıyor cok sıcaak