- 22 Mart 2023
- 105
- 21
- 29
Yok canım 5 dkda çıktı diğer günler de böyleydi ama kan negatifEvet silik bu kaç dk sınra cektiniz kuruma çizgisi falan diyolar ya öylemi acaba
İnşallah sizden alırız güzel haberleri benim umudum bitti bu ay için. Bir sonraki ay son tedavimi olcam sonra rahim filmi sonra da aşılama yolu görünüyorBnm de böyle hemen hemen cnm bugün 11. Gün inanılmaz kasık ağrım var adet krampları var ped taktım hatta adet oldum sandım aşırı ağrım oldu bugün 5 gün var adete
İnşallah sendende güzel haberi alırız cnm ama ben hiç sanmıyorum tuttuğunu çünkü sivilcelerim bile çıktı adet belirtileri yaşıyorum 5 gün kaldı Aceba iğneden dolayı erken mi girerim adeteİnşallah sizden alırız güzel haberleri benim umudum bitti bu ay için. Bir sonraki ay son tedavimi olcam sonra rahim filmi sonra da aşılama yolu görünüyor
Az önce resmen bıçak girer gibi ağırdı uzandım biraz öyle geçti iğne etkisimi Acebaİnşallah sendende güzel haberi alırız cnm ama ben hiç sanmıyorum tuttuğunu çünkü sivilcelerim bile çıktı adet belirtileri yaşıyorum 5 gün kaldı Aceba iğneden dolayı erken mi girerim adete
Bilmiyorum ki canım ben geçen ay 19. Günde olmuştum senin ilk ayın mı?İnşallah sendende güzel haberi alırız cnm ama ben hiç sanmıyorum tuttuğunu çünkü sivilcelerim bile çıktı adet belirtileri yaşıyorum 5 gün kaldı Aceba iğneden dolayı erken mi girerim adete
O bende de oldu geçen ay çok. Bu ay iğnenin etkisi pek etkilemedi beniAz önce resmen bıçak girer gibi ağırdı uzandım biraz öyle geçti iğne etkisimi Aceba
Ya beni yanlıs anlamayın ama rahim filminizde bir sey cıkmazsa yine bence dogal yöntemle deneyin asılama ile mantık aynı bence yaknız sırıngaya spermi koyup yolluyolar tutarsa tutuyorİnşallah sizden alırız güzel haberleri benim umudum bitti bu ay için. Bir sonraki ay son tedavimi olcam sonra rahim filmi sonra da aşılama yolu görünüyor
Bendede alnım sivilce doldu dün mesela bel agrımdan kasık agrımdan ölüyodum bugun hiçbir sey yok kayboldu gittiİnşallah sendende güzel haberi alırız cnm ama ben hiç sanmıyorum tuttuğunu çünkü sivilcelerim bile çıktı adet belirtileri yaşıyorum 5 gün kaldı Aceba iğneden dolayı erken mi girerim adete
19. Günde test yaptiginizda negatifti demi. Benim adetime 5 gün var bu gün ignenin 9. Günü hayalet cizgi gördum. 7. Günde görünen silik bi cizgi vardi. Adet agrisi gibi agrilarim oluyo ama hayirlisi.Bilmiyorum ki canım ben geçen ay 19. Günde olmuştum senin ilk ayın mı?
Valla herkes adet agrılsrıyla benzer oldugunu söylüyor hamilelik belirtilerinin de ama bilemşyorum ancak kan verince emin olucaz hepimiz19. Günde test yaptiginizda negatifti demi. Benim adetime 5 gün var bu gün ignenin 9. Günü hayalet cizgi gördum. 7. Günde görünen silik bi cizgi vardi. Adet agrisi gibi agrilarim oluyo ama hayirlisi.
Galiba öyle olucak. Valla iyice delirtti beni bu. Bu ay olmazsa diger ay ilac felan kullanmicam pskolojik olarak biraz dinlenmem gerekValla herkes adet agrılsrıyla benzer oldugunu söylüyor hamilelik belirtilerinin de ama bilemşyorum ancak kan verince emin olucaz hepimiz
Evet cnm ilk ayımBilmiyorum ki canım ben geçen ay 19. Günde olmuştum senin ilk ayın mı?
Aşılama işleminde çatlama da takip ediliyor mu? Yani çatlama görülüp öyle mi aşılama yapılıyor?Benim 6 yumurtam vardı 4 ü çatlamıştı
benim 6 yumurtam vardı 4 ü çatlamıştı aşılama öyle yapıldı
Evet galiba da zaten iğnedede anlıyorsun catladıgını bence ve iğnedede cogunlukla catlıyorAşılama işleminde çatlama da takip ediliyor mu? Yani çatlama görülüp öyle mi aşılama yapılıyor?
Geçen ay 15. Günde kan vermiştim negatifti ondan sonra test yapmadım canım19. Günde test yaptiginizda negatifti demi. Benim adetime 5 gün var bu gün ignenin 9. Günü hayalet cizgi gördum. 7. Günde görünen silik bi cizgi vardi. Adet agrisi gibi agrilarim oluyo ama hayirlisi.
Kararsızım bilmiyorum ki olmazsa tüp bebek denerim doğal yolla olacağını düşünmüyorum artıkYa beni yanlıs anlamayın ama rahim filminizde bir sey cıkmazsa yine bence dogal yöntemle deneyin asılama ile mantık aynı bence yaknız sırıngaya spermi koyup yolluyolar tutarsa tutuyor
Umarım tutar canım ilk aydanEvet cnm ilk ayım
Ben geçen ay 19. Günde oldum canım 20 fazla değil mi tekrar bir kan verseydin ya 11. Günde erken vermişsin yükselmiş olabilirBende sizlerle çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 20. günüm hâlâ gelen giden yok 11. gün kan vermiştim 0.735 çıktı doktor adet gününü bekle demişti vermedim kan gecikme olsun diye bekliyorum birkaç gün göğüs uçlarımda ağrı var bir haftadır sadece kasık ağrım bide
Canım erken test yapma bence. 14. Günde git direk kan ver. Ben bu ay yanıldım idrar testinde. Bir sonraki ay tedavimde test yapmayı düşünmüyorum gün doldurup kan vericem direk19. Günde test yaptiginizda negatifti demi. Benim adetime 5 gün var bu gün ignenin 9. Günü hayalet cizgi gördum. 7. Günde görünen silik bi cizgi vardi. Adet agrisi gibi agrilarim oluyo ama hayirlisi.