Çatlatma iğnesi

İlk debemem pkos var bende 1 buck yıldır olmuyor
Aaa sende benden sin 17 aylık evliyim neredeyse 1 buçuk yılık evliyim evlendiğinden beri çocuk istiyoruz daha hiç olmadı bendede polikist Oliver var çok uzun bir zaman deyil ama ben bu süre içerisinde çok yıprandım evlilgimin ilk ayında düzensiz regli olmaya başladım evlige farlı ülkeye bagladım bu arada evlendim 12 gün sonra eşimin işinden dolayı yurt dışına geldik ben düzensizligimi ona yordum 4 ay sonra doktora gidelim dedim normal değil orda bana önce miyon. dendi ama cok büyük deyil kanamaların düzensilik ondan dolayı dogum kontrol hapı verelim düzene girsin bende inandım kulandım ama yüksek doz iki aylıgı bir ayda kulanadırlar benim prolaktin yükeldi onu düşürmek için ilaç sonrasında takip yaptılar benim yumurta gelişmiyor görünce pcos olabirdendi beni başaka bölüme gönderince ben Türkiye geldim orda doktor muayene etti pcos var miyon falan yok dedi son hsg filmi çektirdim 6 aylık duphaston ilacı verdi birada kilo ver olur dendi benim fazla kilom yoktu zaten yürüyüş spor falan 4 kilo verdim 4 ayda yine olmayınca ben tekrar türkiyeyedeki doktora gittim odaya yumurta gelişimi için femara verdi ama tek başına gelişim olmayınca birdahaki aya igne ile beraber yapalım dedi diyer ay 5 gün femera ardından gonal f 300 5 doz şeklinde kulandım 3 yumurtam gelişince çatlatma iğnesini verdi eşim yurt dışında oldugu için geliş saati göre ayarlayacak çatlatma iğnesi vurdum ve 17 gün sonra regli oldum olmadı ikinci ayı yurtdışında denedim burda ilaçlar yabancı isimleri ama içerik aynı burdaki tedavi farkı baya vitaminler insülin direnci için ilaç progestoron vajina tabletler verdi gelişim ine ilaçına ek yine olmadı 19 gün sonra regli oldum 3 denemeyi yapmak istemiyordum doktorum ikna etti çk yorulmuş çok yıprandım diye ama şunu anladım gerçekten sürekli oldum acaba olacakmı gün sayıp ümitlenip sonunda olmayınca çok üzülüyor çabuk pes ediyo insan ama bu aya kendim onu yapmıyacam çok rahatım belirti aramıyacam çok ümitli olmayacam normal bir ay gibi geçiricem yoksa önümde nekadar süre olmayacak bilmiyorum ne kadar tedavi geçireceğimi bilmiyorum kendimi yıpratırsam çabuk pes ederim onu için sizde kendinize rahat bırakın rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah o zaman gelmiştir inşallah daha fazla aratmaz hayırlı salih evlatlar nasip eder isteyen herkese bizlerede

Bende kendimi rahat bırakıcam diyprum ama olmuyor işte bir türlü bu fikri aklımdan atamıyorum tatillere gidiyorum ama hep aklımın bir kösesinde bu konu var bilmiyorum nasıl olacak ama yoruldum eşimde benim yüzünden stres oldu ben kendimi sorunlu gibi hissediyprum hsg temiz vıktı pkos var bende sdece bende kilo verdim 6 ay denedim onun üzerine olmadı yine eşime sperm verdir test ondsda sorun yoo e bu cocuk neden olmuyor şimdide iste 7 kasımda iğneyi vuruldum günelri degerlendirdim dünde dedim gebelik testi yapıyım yorumlar üzerine çift cıkacakmı diye tek cıktı bende moralim bozuldu çöpe aattım testi sabah baktıgımda çift çizgiydi gebelik testi kafam allak bullak oldu bide doktor bana hu ay cyclo ile baslayan bi ilaçta vermişti ilacı okudugumda yan etkileri coktu onuda kullanmadım cunku herkes ilaç için kullanırken gebe kalınınca gebeliğe son verilmesi lazım yazmıstı . Bikaç doktora daha sordugmda böyle bir protokol biz uygulanıyoruz dediler bende tek catlatma ipnesi ve takviye olarak pıkassos diye bi hap kullanıyorum allah buyuk 15 gun sonra tekrar test yapıcam ama umudum yok gerci yumurtada gelişmez diyordum gelişince sadırmıstım

Yok canım umudunu yitirme daha erken bende bu ay denemek istiyorum dedim doktorum beni ikna etti bunu tedavi olarak görme dedi çünkü normal bir kadının her ay birkez yumurtalar pcos olanlar yani biz gibi olanlar daha az yumurtlar yada ilaç takviye yele yumurtlatırız spermle karşılaşırsa gebelik oluşur karşılaşmada olmaz her ay yumurtanız gelişince % 15 şansınız oluyor normal bir kadını yurtlaması gibi polikist Oliver olmayan kadın her ay yumurtalar korunmasız ilişki olur ama gebe kalamayan biliyor 5 ay 10 bazende ilk denemede kalabiliyor sizi kide normal bir süreç olarak düşünü kendiniz strese sokarsanız olmaz aslında vucut kendini kitler yapmayın kendinize bunu normal bir ay gibi geçirin regli olmasanız bizim dediğimiz tarihde test yapıp sonuca göre bakılır öbürtürlü sürekli test yap acaba oldumu olacakmı a bu belirti var oldu gibi kendimiz ümitlendirip boşuna üzüyoruz ki canım şöyle söyleyeyim benim teyzemde pcos var 4 çogu var tedavisiz ablamda var oda 4 çocugu var tedavisiz hata şöyle diyediym o 3 cü çocuktan sonra ögrendi polikist Oliver oldugun daha bu kistle çocugun olamaz dedigi için doktor ablam korunmayı bırakmıştı 4 cüye hamile kadı kuzenim var o bizim gibi çok süreçten geçti 2 defa bizim gibi gelişim çatlatma iğnesi 2 kez aşılama en sonunda tüp bebek ilk denemede 2 oglu oldu olmaz diye birşey yok rabim nasip ettimi olur elbet zamanı var demeki biz sabırsızlık yapıyoruz kendimizi üzüyoruz bende bu denemem olmasa türkiyeye 3 ay sonra dönücem o zaman tüp bebek deniyecem rabim nasip ederse olur inşallah

Gün sayarken iğneden sonrası mi baz alınır yoksa aşılama mi kızlar siz neye göre gün sayıyorsunuz?

Selam kızlar bende 2 Kasımda çatlatma iğnemi vuruldum. Bugün 12. Günüm olacak. 11. Gün test yaptım negatif acaba sonradan pozitife dönüyor mu bilemedim 2. Ayım bu tedavide

Selam kızlar bende 2 Kasımda çatlatma iğnemi vuruldum. Bugün 12. Günüm olacak. 11. Gün test yaptım negatif acaba sonradan pozitife dönüyor mu bilemedim 2. Ayım bu tedavide
Doktorunuz gün verdi mi bana 14 gün bekle test için dedi. Sizinde belki 2 gün sonra netlesir sonucunuz yorumlarda negatiften pozitife dönen kişileri okumuştum

Benimde yarın 18.günüm 11. gün kan vermiştim 0.735 çıkmıştı doktorum adeti bekle dedi yarın veya diğer gün olmam lazım en geç ama bilmiyorum inşallah pozitife dönmüştür

Canım
Canım naptın gittin mi doktora ne dedi

Anladim çok teşekkür ederim inşallah tutar hepimizin yüzünü güldürsün Allah
Amin canım inşallah benim şimdi aklım karıştı iğnenin 8. Günü yani dün hem ilk idrarla hem gün içindeki 2. İdrarla test yaptım silik çizgi bile yoktu bu sabah yani 9. Gün ilk idrarla test yaptım silik çıktı aynı marka testler bu arada

Kızlar testime bakar mısınız bugün 12. Günüm

Eklentiler

• 14F5C822-C5A9-46B6-9223-FD03B8C1ACD3.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 45
Canım çok erken iğnenin etkisi olabilir bende 12. Gün yaptım ama şaibeli beklicem 2 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…