Aaa sende benden sin 17 aylık evliyim neredeyse 1 buçuk yılık evliyim evlendiğinden beri çocuk istiyoruz daha hiç olmadı bendede polikist Oliver var çok uzun bir zaman deyil ama ben bu süre içerisinde çok yıprandım evlilgimin ilk ayında düzensiz regli olmaya başladım evlige farlı ülkeye bagladım bu arada evlendim 12 gün sonra eşimin işinden dolayı yurt dışına geldik ben düzensizligimi ona yordum 4 ay sonra doktora gidelim dedim normal değil orda bana önce miyon. dendi ama cok büyük deyil kanamaların düzensilik ondan dolayı dogum kontrol hapı verelim düzene girsin bende inandım kulandım ama yüksek doz iki aylıgı bir ayda kulanadırlar benim prolaktin yükeldi onu düşürmek için ilaç sonrasında takip yaptılar benim yumurta gelişmiyor görünce pcos olabirdendi beni başaka bölüme gönderince ben Türkiye geldim orda doktor muayene etti pcos var miyon falan yok dedi son hsg filmi çektirdim 6 aylık duphaston ilacı verdi birada kilo ver olur dendi benim fazla kilom yoktu zaten yürüyüş spor falan 4 kilo verdim 4 ayda yine olmayınca ben tekrar türkiyeyedeki doktora gittim odaya yumurta gelişimi için femara verdi ama tek başına gelişim olmayınca birdahaki aya igne ile beraber yapalım dedi diyer ay 5 gün femera ardından gonal f 300 5 doz şeklinde kulandım 3 yumurtam gelişince çatlatma iğnesini verdi eşim yurt dışında oldugu için geliş saati göre ayarlayacak çatlatma iğnesi vurdum ve 17 gün sonra regli oldum olmadı ikinci ayı yurtdışında denedim burda ilaçlar yabancı isimleri ama içerik aynı burdaki tedavi farkı baya vitaminler insülin direnci için ilaç progestoron vajina tabletler verdi gelişim ine ilaçına ek yine olmadı 19 gün sonra regli oldum 3 denemeyi yapmak istemiyordum doktorum ikna etti çk yorulmuş çok yıprandım diye ama şunu anladım gerçekten sürekli oldum acaba olacakmı gün sayıp ümitlenip sonunda olmayınca çok üzülüyor çabuk pes ediyo insan ama bu aya kendim onu yapmıyacam çok rahatım belirti aramıyacam çok ümitli olmayacam normal bir ay gibi geçiricem yoksa önümde nekadar süre olmayacak bilmiyorum ne kadar tedavi geçireceğimi bilmiyorum kendimi yıpratırsam çabuk pes ederim onu için sizde kendinize rahat bırakın rabim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah o zaman gelmiştir inşallah daha fazla aratmaz hayırlı salih evlatlar nasip eder isteyen herkese bizleredeİlk debemem pkos var bende 1 buck yıldır olmuyor