Çatlatma iğnesi

Bende bu ay ilk kez kullandım iğneyle 11. gün kan verdim 0.735 çıktı doktorum adet günü tekrarla dedi salı olmam lazım normalde bugün kaset test yaptım silik oldu sonradan bide kasıklarımda çok ağrı var göğüs uçlarım ilk kez ağrıyor ve çok şiddetli 16. günüm
İnşallah güzel haberi alırsın cnm

Arada bir kasıklarıma ağrı giriyor batma hissi gibi gohuslerim hassas iğne etkiside oluyor ama inşallah güzel haberi paylaşırım nasip olursa

nasılsın canım belirti falan var mı
Adet oldum ama kahverengi leke şeklinde geliyo üçüncü gün bugün hiç böyle adet olmadım ilk defa başıma geliyor adetim kırmızı kan ve pıhtı şeklinde gelir üç gündür pet takıyorum dolmuyor ki az az kahverengi geliyor anlamadım valla

Adet oldum ama kahverengi leke şeklinde geliyo üçüncü gün bugün hiç böyle adet olmadım ilk defa başıma geliyor adetim kırmızı kan ve pıhtı şeklinde gelir üç gündür pet takıyorum dolmuyor ki az az kahverengi geliyor anlamadım valla
Anlamadım canım üzüldüm olmadıgını inşallah hayırlısıla fazla bekletmeden bizde bebişlerimize kavuşuruz regli şöyle söyleyeyim beni ilk denememde olmayınca akıntı gibi bir kanamaydı bende önceki reglilerim gayet normaldi sonra bir aya ara ver demişti doktor sonra 21 gün sonra yine regli oldum çok erken olmuştum ve az az böyle ped bile demiyordu 10 gün sürdümüştü ben pocos var ama benim reglim evlene kadar normal düzeliydi taki evlendikten sonra düzen bozuldu öyle doktor kontrolü ile ögermiştim pocos oldumu sonra ikinci denemeyi yaptım yine olmadı aba bu defaki kanama kırmızı pıhtılı 9 gündür halen ara ara devam ediyor bu ayda yine deniyorum inşallah bu aya olur ama diyer aylar gibi deyilim çok rahatım diyer aylar çok stresli sabırsızdım gün sayıyordu iki kez olumsuz olunca artık pek umutlu sabırsız oluyormuşsun zamanı gelmişse rabim nasip eder inşallah zamanı gelmiştir🙏

Sen bu doktora gittin mi tekrar tedavi başlamıycan mı

Arkadaslar ben bu ay adetin 5. Gununden itibaren gunde ikş kez klomen kullandım kontrolde 16-18-19 mm yumurtam oldu 07.11 de saat 12 de ovitrelle vuruldum aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 36. Saatte cizgi cok koyu oldu ve 2 gun sonra t çizgisi silikleşti galiba yumurta catladı dedim. Bugun de gebelik testi yaptım tek çizgi var ilactan dolayı bile 2. Çizgim yok yanş bu ay gebe kalmadıgım ablamına mı geliyor cok üzgünüm bilgisi olan yardım edebilir mi Kafam allak bullak

Sen bu doktora gittin mi tekrar tedavi mıİ
Anlamadım canım üzüldüm olmadıgını inşallah hayırlısıla fazla bekletmeden bizde bebişlerimize kavuşuruz regli şöyle söyleyeyim beni ilk denememde olmayınca akıntı gibi bir kanamaydı bende önceki reglilerim gayet normaldi sonra bir aya ara ver demişti doktor sonra 21 gün sonra yine regli oldum çok erken olmuştum ve az az böyle ped bile demiyordu 10 gün sürdümüştü ben pocos var ama benim reglim evlene kadar normal düzeliydi taki evlendikten sonra düzen bozuldu öyle yaptım yine olmadı aba bu defaki kanama kırmızı pıhtılı 9 gündür halen ara ara devam ediyor bu ayda yine deniyorum inşallah bu aya olur ama diyer aylar gibi deyilim çok rahatım diyer aylar çok stresli sabırsızdım gün sayıyordu iki kez olumsuz olunca oluyormuşsun zamanı gelmişse rabim nasip eder inşallah zamanı mı
Bana yardım edin ne olur soru sordm

Arkadaslar ben bu ay adetin 5. Gununden itibaren gunde ikş kez klomen kullandım kontrolde 16-18-19 mm yumurtam oldu 07.11 de saat 12 de ovitrelle vuruldum aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 36. Saatte cizgi cok koyu oldu ve 2 gun sonra t çizgisi silikleşti galiba yumurta catladı dedim. Bugun de gebelik testi yaptım tek çizgi var ilactan dolayı bile 2. Çizgim yok yanş bu ay gebe kalmadıgım ablamına mı geliyor cok üzgünüm bilgisi olan yardım edebilir mi Kafam allak bullak
Bugün çatlama ignesi de sonra kaçıncı günü olur

Sen bu doktora gittin mi tekrar tedavi başlamıycan mı
Şuan eşim iş için şehir dışında maalesef ara vermek zorundayım anlamadığım şey adet olacağmı zannediyordum ama kahverengi akıntı geliyor hiç kırmızı kan vs gelmedi kahverengi ve pembe akıntı neden böyle oldu

Haa pardon şimdi tarihi
Şuan eşim iş için şehir dışında maalesef ara vermek zorundayım anlamadığım şey adet olacağmı zannediyordum ama kahverengi akıntı geliyor hiç kırmızı kan vs gelmedi kahverengi ve pembe akıntı neden böyle oldu
Doktorunla görüş canım kulandıgımız ilaç igneler vucutdumuzda farklı etkiler bırakıyo bunu anca doktor anlar adet söktürücü verir belki

Haa pardon canım şimdi fark ettim tarihi anladığım kadarıyla çatlatma ignesi ni vurdun gün sayarsak 7 ci günü bugün test çıkmaması ilaç etkisi geçmiş demektir bunda sonra sında test pozitife dönerse hamilesindir demek olur senin daha çok erken canım şimdiden hamile olup olmasını anlayamasın bana doktorum igneden 17 gün sonra test yap dedi ozaman çıkar demişti ondan öncesi yanıltabilir bence sen sakin ol günleri saymayı bırak stres yapma bak canım benim ilk deneme 17 günde regli oldum 2 denememde 19 cu günde oldum belirti acabamılar çok yoruyor insanı belirti de yaşayabilirsin bu ine ilaç etkisi oluyor çogu ümitlenip sabır gün sayar olmuyo yaşayan bir olarak söylüyorum rahat ol nolmal bir ay ki gibi sonra olmayınca çok üzülüyor çok yıpranıyor insan ben kendime öyle yaptım ve üçüncü kez denemeyi bile istemiyordum çok yorulmuştum çünkü ama doktorum 3 deneme için ikna etti bu ay diyer aylarda yaptıgım gibi yapmıyacam kendime rahat bıraktım çünkü önümüzde ne kadar süre tedavi göreceğimiz bilmiyoruz kendimiz çok üzer yorarsak çabuk pes ederiz onu için gün saymayı acaba oldumu bırak eyer doktorun sana ne zaman test yap dediyse o zaman yap öncesinde yapıp kendini beklentiye sokma inşallah rabim emeklerimiz boşa çıkarmaz güzel haberleri alırız🤲🙏🥰

Kızlar süreçlerinizi okudum sabırsızlık içinde hepiniz adına ama inşallah bu ay hep birlikte gebe kalırız 🤗 bende 5 gün letu kullandım sonra 7 Kasımda çatlatma ignesi ve 9 kasımda aşılama oldum ağrılarım var iğnenin etkisi diye düşünüyorum ilk aşılamamdi ister istemez insan heyecan yaşıyormuş. Allah hepimizin gönlüne göre versin 🧡

Şuan eşim iş için şehir dışında maalesef ara vermek zorundayım anlamadığım şey adet olacağmı zannediyordum ama kahverengi akıntı geliyor hiç kırmızı kan vs gelmedi kahverengi ve pembe akıntı neden böyle oldua

Kızlar süreçlerinizi okudum sabırsızlık içinde hepiniz adına ama inşallah bu ay hep birlikte gebe kalırız 🤗 bende 5 gün letu kullandım sonra 7 Kasımda çatlatma ignesi ve 9 kasımda aşılama oldum ağrılarım var iğnenin etkisi diye düşünüyorum ilk aşılamamdi ister istemez insan heyecan yaşıyormuş. Allah hepimizin gönlüne göre versin 🧡
Amin canım rabim daha fazla aratmasın hayırlı saglıklı Salih evlatlar nasip etsin bizler isteyen bakabilecek herkes inşallah 🤲🙏🥰

X