Çatlatma iğnesi

Yok vallahi birsey demedi bende çoğunlukla evdeyim ev içinde nasıl hareket edilirse okadar
Anladım bende genelde evde olurum ama doktor deyince günlük 40 dk 1 saat falan yürüyorum şimdidilik hava şartlarında bir sıkıtı olmasa kontrole kadar yürüyüşe devem ederim yürümek çok iyi geliyo ama insan rahatlı yo sürekli evde kalmak çok iyi deyil

Canım siz hasta oldunuz mu ben daha hasta olmadım kan verdim negatif dün de açık pembe renk kan geldi adet ağrısı gibi karın ağrım var ama daha hastalanmadım

Canım siz hasta oldunuz mu ben daha hasta olmadım kan verdim negatif dün de açık pembe renk kan geldi adet ağrısı gibi karın ağrım var ama daha hastalanmadım
Evet canim ben 20. Gun hasta oldum şuan doktorum letu 2.5 hap verdi onu kullanicam 5 gün günde 2 kere cuma günü biticek
Pazarteside kontrole gidicem

Evet canım 19 cu günde hastalandım cumartesi günü yani salı günüde doktora gittim yeni bir tedaviye başladım bende hastaladıgımda önce leke şeklinde oldu sonra yavaş yavaş kanama artı senin kaçıncı günün inşallah hasta olmasın yerleşme kanamasıdır

21.gün

Bende pazartesi gideceğim doktora bende bugün son ilacımı içtim bakalım bende 10 tane içtim artı folik asit
Bende aynı şekilde canim cuma günü bitti benimde 5 gün kullandım günde 2 kere 10 tane bakalım cumartesi pazar icmicem pazarteside gidicem ekstradan folik asit folbiol kullanıyorum pazartesi kontrole gidicem bakalım nasıl bir yol izlicek merak ediyorum

19 mm tek yumurtam vardı owitrelle çatlatma iğnesi yaptım 6 Kasım'da
Merhaba canim aramıza hoşgeldin insallah güzel sonuçlar alırsın ama doktorun demeden test yapma genelde 16. Günden sonra test öneriyolar ben 7. Gün yapmıştım kan da pozitif çıkmıştı sevinmiştim ama ilacın etkisiymis suan letu kullandım bakalım yarın kontrole gidicem sanırım igne vurucak tekrardan

Bende bu ay ilk kez kullandım iğneyle 11. gün kan verdim 0.735 çıktı doktorum adet günü tekrarla dedi salı olmam lazım normalde bugün kaset test yaptım silik oldu sonradan bide kasıklarımda çok ağrı var göğüs uçlarım ilk kez ağrıyor ve çok şiddetli 16. günüm

Hoş buldum teşekkür ederim dayanamadım evde test yaptım pozitif çıktı artık yapmiycam adet tarihimi bekliycem çok heyecanli bir bekleyiş rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…