Merhaba canım ben 19 günde cumartesi günü regli oldum sen ne yaptın test yaptınKızlar merhaba naptınız
Aaa tamam canım
15.gün yaptım canım 2 çıktı doktorum şüpheli çıkmış iki gün sonra tekrarla dedi yarın kan vericem tekrardanMerhaba canım ben 19 günde cumartesi günü regli oldum sen ne yaptın test yaptın mı
Yükselir canım erken olmuş test için senin adına sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın senin kaçıncı denemen aşılama mı kaç yaşındasın biraz tedavi hakında Bilgi verir isin?Test yapmıştım kandan bir gün önce böyle çıkmıştı kan verdim 2 çıktı şaşırdım valla daha yüksek bekliyordum
15.gün kan test için erken miYükselir canım erken olmuş test için senin adına sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın senin kaçıncı denemen aşılama mı kaç yaşındasın biraz tedavi hakında Bilgi verir isin?
Merhaba canim bende 20.gun regl oldum sende durumlar nasılKızlar merhaba naptınız
benim 9. Gun negatifti canim 16. Gün doktoruma gittim erken test yapmışsın iğne etkisidir demisti tekrar kan verdim 16. Gün negatif çıktı ama 20..günde regl oldum smdi letu hap verdi günde 2 kere 5 gün kullanicam pazartesi tekrar gidicem doktora bu seferde igne vurucak sanirim tekrardan yanlış anlamazsan bisey sorucam kimyasal oldu demissin ya kimyasal nedemek oluyor nasıl oluyor yani15.gün kan test için erken mi
24 yaşındayım ilk aşılamam onun öncesinde doğal oldu ama kimyasal oldu denedik tekrar olmayınca aşılama yapmak istedik o da tutarsa işte
Ben iki defa denediğimde doktorlar 17 günden sonra yap test dediler çünkü bazen geç döllenme olabilir 19, 20 bile beli olabiliyor erken yaptın mı test tekrarlamak gerekir demişlerdi 14 günden öncesinde ilaç etkileyebilir demişlerdi ondan biliyorum ki benim aşılama deyildi yumurta gelişme çatlatma ignesi şeklindeydi ilk denememde 17 ci günde regli oldum 2 denememde 19 cu günde regli oldum15.gün kan test için erken mi
24 yaşındayım ilk aşılamam onun öncesinde doğal oldu ama kimyasal oldu denedik tekrar olmayınca aşılama yapmak istedik o da tutarsa işte
Merhaba canım nasıl ben bugün kontrol gittim yumurtan. çatlamış kist falan yok beni tekrar ikna etti bu ay yine deneyelim dedi olmasa tüp bebek yaparsın bana geçen ayki tedaviye başlamadan önce sinde enfeksiyon az var demişti eşimle bana enfeksiyon ilacı bana vajina tablet vermişti enfeksiyon için ben 5 ci günde regli olmuştum 10 günlük tedavi iydi yarım kalmıştı bu ay yine başlayacan dedi yarın vitamin içicem Letroz 2.5 mg 2 tane 5gün 6 cı gün igne birer gün arayla 75 şeklinde 4 defa vurulcam 20 kasımda kontrol dedi 17 kasımdan başlayıp 22 kasımda ilişki önerdi birde bol bol yürüyüş yap dedi yumurtaların gelişsin diyeAaa tamam canım
Banada letu verdi doktorCanim ne yapiyosun bugunn nasılsın ben sabah doktora gittim adet oldum bugun 2. Günüm dedim Letu 2.5m adında ilaç vericem dedi çok etkili bi ilac ve ağır bi ilaç dedi bunun içinden 10 tane kullanacaksın günde 2 kere sabah akşam tok karnına dedi ve pazartesi günü kontrole geliceksin dedi letu kullanıp hamile kalan varmi
Anladim canim hayirlisi olsun inşallah denemekten birsey kaybetmeyiz pazartesi gidicem bende tekrar kontrole galiba catlatma ignesi vurucak tekrarBen iki defa denediğimde doktorlar 17 günden sonra yap test dediler çünkü bazen geç döllenme olabilir 19, 20 bile beli olabiliyor erken yaptın mı test tekrarlamak gerekir demişlerdi 14 günden öncesinde ilaç etkileyebilir demişlerdi ondan biliyorum ki benim aşılama deyildi yumurta gelişme çatlatma ignesi şeklindeydi ilk denememde 17 ci günde regli oldum 2 denememde 19 cu günde regli oldum
Merhaba canım nasıl ben bugün kontrol gittim yumurtan. çatlamış kist falan yok beni tekrar ikna etti bu ay yine deneyelim dedi olmasa tüp bebek yaparsın bana geçen ayki tedaviye başlamadan önce sinde enfeksiyon az var demişti eşimle bana enfeksiyon ilacı bana vajina tablet vermişti enfeksiyon için ben 5 ci günde regli olmuştum 10 günlük tedavi iydi yarım kalmıştı bu ay yine başlayacan dedi yarın vitamin içicem Letroz 2.5 mg 2 tane 5gün 6 cı gün igne birer gün arayla 75 şeklinde 4 defa vurulcam 20 kasımda kontrol dedi 17 kasımdan başlayıp 22 kasımda ilişki önerdi birde bol bol yürüyüş yap dedi yumurtaların gelişsin diye
Yenimi verdi canın bana dün verdi 5 gün kullanicam günde 2 kere sabah aksam pazarteside kontrole gidicem 10 tane iç başka içme dediBanada letu verdi doktor
Amin canım hepimizin hakında hayırlısı olsun bu ay güzel sonuçlar alırız inşallahAnladim canim hayirlisi olsun inşallah denemekten birsey kaybetmeyiz pazartesi gidicem bende tekrar kontrole galiba catlatma ignesi vurucak tekrar
Ben yurt dışında oldugum için ilaçlar yabancı canım farklı olur sonuçda hepsi yumurta gelişimi için seninden hakında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınBanada letu verdi doktor
Canım sanada doktorun yürüş yapmanı söyledi mi? Bana bol bol yürüyüş yap dedi yumurtan gelişsin diyeInsallah canim benim
Hımm ama yürümek iyimiş yumurta gelişimi içinYok can birsey demedi pazartesi gel dedi sadece