Çatlatma iğnesi

Test yapmıştım kandan bir gün önce böyle çıkmıştı kan verdim 2 çıktı şaşırdım valla daha yüksek bekliyordum

Test yapmıştım kandan bir gün önce böyle çıkmıştı kan verdim 2 çıktı şaşırdım valla daha yüksek bekliyordum
Yükselir canım erken olmuş test için senin adına sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın senin kaçıncı denemen aşılama mı kaç yaşındasın biraz tedavi hakında Bilgi verir isin?

Yükselir canım erken olmuş test için senin adına sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın senin kaçıncı denemen aşılama mı kaç yaşındasın biraz tedavi hakında Bilgi verir isin?
15.gün kan test için erken mi
24 yaşındayım ilk aşılamam onun öncesinde doğal oldu ama kimyasal oldu denedik tekrar olmayınca aşılama yapmak istedik o da tutarsa işte

24 yaşındayım ilk aşılamam onun öncesinde doğal oldu ama kimyasal oldu denedik tekrar olmayınca aşılama yapmak istedik o da tutarsa işte
benim 9. Gun negatifti canim 16. Gün doktoruma gittim erken test yapmışsın iğne etkisidir demisti tekrar kan verdim 16. Gün negatif çıktı ama 20..günde regl oldum smdi letu hap verdi günde 2 kere 5 gün kullanicam pazartesi tekrar gidicem doktora bu seferde igne vurucak sanirim tekrardan yanlış anlamazsan bisey sorucam kimyasal oldu demissin ya kimyasal nedemek oluyor nasıl oluyor yani

Ben iki defa denediğimde doktorlar 17 günden sonra yap test dediler çünkü bazen geç döllenme olabilir 19, 20 bile beli olabiliyor erken yaptın mı test tekrarlamak gerekir demişlerdi 14 günden öncesinde ilaç etkileyebilir demişlerdi ondan biliyorum ki benim aşılama deyildi yumurta gelişme çatlatma ignesi şeklindeydi ilk denememde 17 ci günde regli oldum 2 denememde 19 cu günde regli oldum
Aaa tamam canım
Merhaba canım nasıl ben bugün kontrol gittim yumurtan. çatlamış kist falan yok beni tekrar ikna etti bu ay yine deneyelim dedi olmasa tüp bebek yaparsın bana geçen ayki tedaviye başlamadan önce sinde enfeksiyon az var demişti eşimle bana enfeksiyon ilacı bana vajina tablet vermişti enfeksiyon için ben 5 ci günde regli olmuştum 10 günlük tedavi iydi yarım kalmıştı bu ay yine başlayacan dedi yarın vitamin içicem Letroz 2.5 mg 2 tane 5gün 6 cı gün igne birer gün arayla 75 şeklinde 4 defa vurulcam 20 kasımda kontrol dedi 17 kasımdan başlayıp 22 kasımda ilişki önerdi birde bol bol yürüyüş yap dedi yumurtaların gelişsin diye

Banada letu verdi doktor

Anladim canim hayirlisi olsun inşallah denemekten birsey kaybetmeyiz pazartesi gidicem bende tekrar kontrole galiba catlatma ignesi vurucak tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…