Çatlatma iğnesi

Letu bilmiyorum canım ben femera kulandı bu ayda farklı yabancı bir markaydı yarında ben gidicem doktora insülin direnci falan ölçtürücem tahlil muayene falan birdaha tedavi falan girmek istemiyorum bu ay

Letu bilmiyorum canım ben femera kulandı bu ayda farklı yabancı bir markaydı yarında ben gidicem doktora insülin direnci falan ölçtürücem tahlil muayene falan birdaha tedavi falan girmek istemiyorum bu ay
Anladim canim banada ilaçlarına devam et vitaminlerine dedi letu yumurta gelistiriyormus araştırdigima göre yumurta için etkiliymis 10 tane kullanicam günde 2 tane 5 gün bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole 1 hafta sonra tamam canım sana insülin için glukofen mi vermisti ben glukofene devam ediyorum bırakma ilaçlarını dedi

Kesinlikle aynı anda oldu gerçekten duamda sında canım benim bugün 3 gün bana 4 günü gel demişti yarın birkaç tahlil istemişti onları yaptırıcam bana nasıl bir tedavi önerisi olurmu bilmiyorum ben tekrar tedavi süreci düşünmüyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama yinede aklıma yatacak bir tedavi önerisinde bulunur benim kararım deyiştir mi nilemiyorum

Yok canım bana

Bence pes etme canim tedaviye devam etmelisin doktor zaten yönlendiriyor smdi benimde pazartesi tekrar yumurta kontrolü yapicak ona göre tekrar iğne vurucak sanirim bende tekrar beklicem yani pes etme derim Sadece biz çok takıyoruz kafaya üzülüyoruz yani bu da bizi yıpratıyor ister istemez stres yaptırıyor ama pes etmek yok vallahi sabah bi girdim sistemde arıza gösterdi direk sana mesaj atayım haber edeyim dedim 1 saat önce açılmadı şimdide tam yazdım sen yazdın vallahi sende benim hep duamdasin inşallah güzel sonuçları birbirimize haber veririm

Reactions: Lim
Banada vitaminlerine devam et dedi birde inositol slideron diye bir ilaç verdi insülin direnci ilacıyla
Aynen sitem arıza veriyordu bende yazacaktım ne yaptın diye canım ben şimdi yurt dışındayım iki defa bu tedavi denedim şubat dönüş düşünüyoruz direk tüp bebek yaptırmak gibi bir düşüncem var ama bakalım nasip bende pes etmek istemiyorum ama çok yıpratıyor insan gerçekten yıllarca bu süreci yaşayanlar rabim yarım etsin bizide inşallah daha fazla aratmasın

Amin canım benim inşallah dualarımız kabul olur güzel sonuçları birbirimize veririz insallah üzülmek yok vallahi moralimizi yüksek tutalım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun

Reactions: Lim
Amin canım benim inşallah dualarımız kabul olur güzel sonuçları birbirimize veririz insallah üzülmek yok vallahi moralimizi yüksek tutalım hakkımızda en hayırlısı olsun insallah

Çok doğru canım stres üzüntü yapmamak gerek canım sen hangi şehirdesin ben özbekistandayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…