- 24 Ekim 2023
- 22
- 8
- 27
Evet geldiğimde böyle silik çizgi vardı acaba geçersiz olarak mı görmeliyim biraz da ümitlendim açıkçası ama ilj yaptığımda direk çıkmadı tabi o çizgiBirinci resimde bişey yok karışmış yani ama iki de silik var
Bunda kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum ama yarın sabah ilk idrarda fene istersenEvet geldiğimde böyle silik çizgi vardı acaba geçersiz olarak mı görmeliyim biraz da ümitlendim açıkçası ama ilj yaptığımda direk çıkmadı tabi o çizgi
Benim olmuyor canım ayaklarıma hep panduf giyiyorum ama gece yatarken çok içim yanıyor ateş basıyor sanki atletle feln yatiyorumKızlar yüzünüzde ve boynunuzda ayağınızın altında sıcak basması oluyor mu benim yüzüm yanıyor sıcak basıyor
Amin inşallah canım güzel sonuçlar alırız inşallah hepimizİnşallah istediğimiz sonuçları alırızben de ilk defa catlatma iğnesi sürecine başladım pazartesi günü klomen ile. Daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim tedavi planları yapmadan önce. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Yumurta catladigi zamanlar da akıntı artışı oluyormuş sanırım normal mis yani benimde var akintim benimde ilk catlatma ignesi 16. Günüm bugün gittim negatif dedi ama şuan belli olmayabilir diye 19. Gün gel dedi yani cumartesi tekrar gidicem tahlil yapmayaBenimde 5. günüm bugün akıntım bu ay çok fazlaydı zaten iğneden sonra da devam ediyo enfeksiyon da var biraz kasıklarım hep ağrıyor karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor arada inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ilk denemem benim belirtileri birşeye yormamaya çalışıyorum ama aklım hep olacak mı diye düşünmekte
Ozaman hamişsinYok canım ondan eminim çünkü test yapım negatif erken gebelik yaptım iğne etkisi geçmişti
Yani çatlama ignesi çatlatmış yumurtanı çatlama mış olsaydı daha regli olmamışsın halen dururdu ama göremeyince çatlamıştır eyer dölenmişse çıkar hamilelik belki bugün erkendir diye cumartesi gel bakalım demiş benim doktorumumda cumartesi günü test yap dedi inşallah regli olmamda cumartesi gün evde yapıcam eyer çıkmaz reglide olmasam pazartesi günü kan testi yapıcamKizlar yumurta catlamasi ne demek doktor hiç ilişki felan önermedi yumurtan çatlamış dedi bugün negatif çıktı kan sonucum 16. Günümdeyim cumartesi tekrar gel bakalım geç belli olur belki dedi
Amin inşallah İlacın etkisi getigini kaçıncı günkü teste gördün canımAy inşallah rabbim bana da herkese de isteyen herkese nasip etsin teste devam edicem 4 ün de kan vericem bakalım
Ama zaten benim regl tarihim 5 Kasıma kadarYani çatlama ignesi çatlatmış yumurtanı çatlama mış olsaydı daha regli olmamışsın halen dururdu ama göremeyince çatlamıştır eyer dölenmişse çıkar hamilelik belki bugün erkendir diye cumartesi gel bakalım demiş benim doktorumumda cumartesi günü test yap dedi inşallah regli olmamda cumartesi gün evde yapıcam eyer çıkmaz reglide olmasam pazartesi günü kan testi yapıcam
Vallahi hakkımızda hayırlısı olsun sen gitmedin mi peki doktora 16. Gün gel felan demedimiAma zaten benim regl tarihim 5 Kasıma kadar
Vallahi hakkımızda hayırlısı olsun sen gitmedin mi peki doktora 16. Gün gel felan demedimi
Kaç günde bir adet oluyon senAma zaten benim regl tarihim 5 Kasıma kadar
Anlamadım canım inşallah kanda da çıkar11.günde yaptım belki daha önce gitmiştir ama test yoktu 11.gün yaptım mecbur
Canim ben agustos 18te felan adet oldum eylülde tedaviye başladım ilaç tedavisi Eylül ayında hiç olmadım 52 gün boyunca sonra 5 ekimde adet oldum 4 gün sürüyor zaten normalde deKaç günde bir adet oluyon sen