Çatlatma iğnesi

Kızlar yüzünüzde ve boynunuzda ayağınızın altında sıcak basması oluyor mu benim yüzüm yanıyor sıcak basıyor
Benim olmuyor canım ayaklarıma hep panduf giyiyorum ama gece yatarken çok içim yanıyor ateş basıyor sanki atletle feln yatiyorum

Amin inşallah canım güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz

Yumurta catladigi zamanlar da akıntı artışı oluyormuş sanırım normal mis yani benimde var akintim benimde ilk catlatma ignesi 16. Günüm bugün gittim negatif dedi ama şuan belli olmayabilir diye 19. Gün gel dedi yani cumartesi tekrar gidicem tahlil yapmaya

Ben 8. Günü test yaptım kandada idrarda da pozitif çıktı ama doktor 16.gunden önce test önermiyorum hormonları iğne yükselttiği için pozitif çıkıyor dedi ben bugün gittim negatif çıktı ama yumurtan çatlamış 4 gün sonra gel dedi cumartesi tekrar gidicem kızlar

Kizlar yumurta catlamasi ne demek doktor hiç ilişki felan önermedi yumurtan çatlamış dedi bugün negatif çıktı kan sonucum 16. Günümdeyim cumartesi tekrar gel bakalım geç belli olur belki dedi

Kizlar yumurta catlamasi ne demek doktor hiç ilişki felan önermedi yumurtan çatlamış dedi bugün negatif çıktı kan sonucum 16. Günümdeyim cumartesi tekrar gel bakalım geç belli olur belki dedi
Yani çatlama ignesi çatlatmış yumurtanı çatlama mış olsaydı daha regli olmamışsın halen dururdu ama göremeyince çatlamıştır eyer dölenmişse çıkar hamilelik belki bugün erkendir diye cumartesi gel bakalım demiş benim doktorumumda cumartesi günü test yap dedi inşallah regli olmamda cumartesi gün evde yapıcam eyer çıkmaz reglide olmasam pazartesi günü kan testi yapıcam

Ama zaten benim regl tarihim 5 Kasıma kadar

Kaç günde bir adet oluyon sen
Canim ben agustos 18te felan adet oldum eylülde tedaviye başladım ilaç tedavisi Eylül ayında hiç olmadım 52 gün boyunca sonra 5 ekimde adet oldum 4 gün sürüyor zaten normalde de
Sonra 16 sinda ignemi vuruldum yani adet takvimine göre benim 2 Kasım yada 5 Kasım regl olmam gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…