Çatlatma iğnesi

Rabim hayırlısıyla dogru zamanında hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize 🤲bende bu ay pek ümitli deyilim ama rabim inşallah nasip etsin 🤲💕insll

Rabim hayırlısıyla dogru zamanında hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize 🤲bende bu ay pek ümitli deyilim ama rabim inşallah nasip etsin 🤲💕😔
Amin inşallah bende ümitli değilim vallahi

Şuan bir gebelik varmı sizin🙏🏻
Evet dogurmak uzereyim :)) ama catlatma ignesi ile kaldigim gebelik kimyasal ile sonuclandi. Ondan sonraki ay kendiligimden kaldim tedavisiz.
Kimyasal nasil oluyor canım
Cok sevindim senin adına inşallah darısı başımıza 👼
Benim 16. Gün kontrole gittim bugün
Yumurta çatlamış dedi ama kanda suan yok dedi 4 gun sonra tekrar gel dedi bazen geç sonuç alinabiliyormus

Kızlar yüzünüzde ve boynunuzda ayağınızın altında sıcak basması oluyor mu benim yüzüm yanıyor sıcak basıyor

İnşallah istediğimiz sonuçları alırız 🙏🏻 ben de ilk defa catlatma iğnesi sürecine başladım pazartesi günü klomen ile. Daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim tedavi planları yapmadan önce. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

Benimde 5. günüm bugün akıntım bu ay çok fazlaydı zaten iğneden sonra da devam ediyo enfeksiyon da var biraz kasıklarım hep ağrıyor karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor arada inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ilk denemem benim belirtileri birşeye yormamaya çalışıyorum ama aklım hep olacak mı diye düşünmekte 🤦🏻‍♀️🌺

Benimde 5. günüm bugün akıntım bu ay çok fazlaydı zaten iğneden sonra da devam ediyo enfeksiyon da var biraz kasıklarım hep ağrıyor karnımda adet olacakmışım gibi ağrıyor arada inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ilk denemem benim belirtileri birşeye yormamaya çalışıyorum ama aklım hep olacak mı diye düşünmekte 🤦🏻‍♀️🌺
Bide grip oldum halsizim çok bel ağrısı da var bakalım

Kızlar ilk iki dk da çıktı şimdi yaptım 12.günüm 11.gün erken gebelik negatifti silik çizgiyi görebiliyor musunuz
IMG_4652.jpeg

Rabim hayırlısıyla dogru zamanında hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize 🤲bende bu ay pek ümitli deyilim ama rabim inşallah nasip etsin 🤲💕😔
Amin amin dua etmekten vazgeçmeyelim rabimin vereceği dogru bir zamanı vardır o zaman tez vakitte gelsin diye ondan isteyelim🤲🥰
Kızlar ilk iki dk da çıktı şimdi yaptım 12.günüm 11.gün erken gebelik negatifti silik çizgiyi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 3327639
Canım ben ikinci cizgiyi göremedim sen yakından görüyon mu kaçıncı günü test için erken değil mi

Amin amin dua etmekten vazgeçmeyelim rabimin vereceği dogru bir zamanı vardır o zaman tez vakitte gelsin diye ondan isteyelim🤲🥰

Canım ben ikinci cizgiyi göremedim sen yakından görüyon mu kaçıncı günü test için erken değil mi
Canım şuan elimde daha belirgin 11.gün testim negatifti 12.gün bugün öylesine yapayım dedim silik çıktı telefondan kaynaklı göremiyor olabilirsin ama ben görüyorum 😁🥰

Kızlar merhaba çatlatma iğnemin 13. günündeyim erken gebelik testi yaptım çok az bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz bunu yorumlar mısınız sizce gebelik olabilir mi
IMG_5733.jpeg

Kızlar merhaba çatlatma iğnemin 13. günündeyim erken gebelik testi yaptım çok az bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz bunu yorumlar mısınız sizce gebelik olabilir mi
Eki Görüntüle 3327717
Gördüm canım ben onun öncesinde test yaptın mı iğnenin etkisi geçmiş mi diye ben yaptım 11.gün negatif bugün yaptım benim de silik çizgi var

Gördüm canım ben onun öncesinde test yaptın mı iğnenin etkisi geçmiş mi diye ben yaptım 11.gün negatif bugün yaptım benim de silik çizgi var
Hayır hiç yapmadım etkisi geçmiştir diye düşündüm. Ve sabah bu testi ilk idrarla yaptım ilk baş bu şekilde çıktı sonucum 1. Resim
2. Resim eve geldiğimde gördüğümdü silik çizgili olan. İşe yetişmem gerektiği için 5 dakika içinde baltım ve çıktım ama hangisi doğru sonuç bilemiyorum atıyım sizde bakın

Eklentiler

• IMG_5726.png
    IMG_5726.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5733.jpeg
    IMG_5733.jpeg
    149,8 KB · Görüntüleme: 61
Hayır hiç yapmadım etkisi geçmiştir diye düşündüm. Ve sabah bu testi ilk idrarla yaptım ilk baş bu şekilde çıktı sonucum 1. Resim
2. Resim eve geldiğimde gördüğümdü silik çizgili olan. İşe yetişmem gerektiği için 5 dakika içinde baltım ve çıktım ama hangisi doğru sonuç bilemiyorum atıyım sizde bakın
Birinci resimde bişey yok karışmış yani ama iki de silik var

X