AySonucu bilmiyorum canım bilgisayara düştü direk
Bana 16. Gün gel demisti bugün gittim ultrason ile bakti yumurta çatlamış dedi kan testi istedi 25 dk sonra gel dedi gittim yanına sonuc suan yok dedi ama cumartesi tekrar gel bakalım dedi kimi insanda geç belli oluyor hormonal dedi 16. Gün değilde 19.20 gunde belli oluyor dedi tekrar gel ozaman bakalim dedi
Olabilir geç döllenme olabilir canım inşallah öyledir benim doktorumumda o yüzden bana cumartesi gününe kadar regl olasan test öyle test sonucu pozitif olursa gel ben cumartesi günü evde yapıcam pazar eyer o güne kadar regli olmasa pazartesi kan tahlili yapıcam acele etmek istiyorum diye ayki tedavi gibi beklemek zor ama yapabileceğimiz birşey yokKizlar ben gittim doktora ultrason ile bakti yumurta catlamis bi kan ver dedi sonuç negatif çıktı dedi ama cumartesi günü tekrar gel tekrar tahlil yapalım bazen 16. Gunde değilde biraz geç bellide olabiliyor dedi o yüzden cumartesi gel dedi
E nabızadan görebilirsin bazen yeterli yükseliş olmayınca 2 günde bir tekrarlatıyorlar yükselirse hamilelik vardır gibisinden bakabiliyorsan bak istersenSonucu bilmiyorum canım bilgisayara düştü direk
Bana 16. Gün gel demisti bugün gittim ultrason ile bakti yumurta çatlamış dedi kan testi istedi 25 dk sonra gel dedi gittim yanına sonuc suan yok dedi ama cumartesi tekrar gel bakalım dedi kimi insanda geç belli oluyor hormonal dedi 16. Gün değilde 19.20 gunde belli oluyor dedi tekrar gel ozaman bakalim dedi
Bana hiç öyle bisey demedi ya ultrasonla bakti karnıma yumurtan çatlamış dedi kan testi verdim sonuç şuan yok gözüküyor dedi bi kac gün bekleyelim belki kendini geç belli eder dedi cumartesi gel dedi neden öyle dedi acaba zaten yok dedi bi ihtimal olur diye 4 gün sonra cagirdi 4 gunde nasil olucaksaAy hadi İnşallah hamilesindir canım o zaman bizlerde erken ve aceleci davranıyoruzbirde mesela çatladı ama bana mesela doktorum tedaviye başladığımızda ilk ay hastalığına a kalmış demişti alttan ultrason muayenesinde şaşırmıştım. Ve dediği gibide hasta oldum 3 gün sonra o zaman daha ilaç falan kullanmamıştım
Şuan bir gebelik varmı sizinCOk erken igneden 14 gun sonra test yapin mesela nrnim 14.gun negatifti 17.gun pozitife dondu
Ama gec dollenmede olsa kanda çıkmaz mı anlamadım yani benOlabilir geç döllenme olabilir canım inşallah öyledir benim doktorumumda o yüzden bana cumartesi gününe kadar regl olasan test öyle test sonucu pozitif olursa gel ben cumartesi günü evde yapıcam pazar eyer o güne kadar regli olmasa pazartesi kan tahlili yapıcam acele etmek istiyorum diye ayki tedavi gibi beklemek zor ama yapabileceğimiz birşey yok
Özel hastane ya hemen düşmüyor sisteme ya bide 25 dk da çıktı sonuç beta hemen cikiyormu kiE nabızadan görebilirsin bazen yeterli yükseliş olmayınca 2 günde bir tekrarlatıyorlar yükselirse hamilelik vardır gibisinden bakabiliyorsan bak istersen
Ben çıkmaz diye biliyorum geç döllenme olduğunda haliyle değerler ve hormon seviyeleri de o zaman artmaya başlıyorAma gec dollenmede olsa kanda çıkmaz mı anlamadım yani ben
Negatif çıktı benimde 4 gün sonra tekrar gidicem bakalım nasip inşallah vardır ama pek umudum kalmadıBen çıkmaz diye biliyorum geç döllenme olduğunda haliyle değerler ve hormon seviyeleri de o zaman artmaya başlıyor
Evet dogurmak uzereyim :)) ama catlatma ignesi ile kaldigim gebelik kimyasal ile sonuclandi. Ondan sonraki ay kendiligimden kaldim tedavisiz.Şuan bir gebelik varmı sizin
Evet dogurmak uzereyim :)) ama catlatma ignesi ile kaldigim gebelik kimyasal ile sonuclandi. Ondan sonraki ay kendiligimden kaldim tedavisiz.
Deyer düşük olabiliyo öyle olunca pozitif kabul etmiyorlar seninki belki öyle birşeydirAma gec dollenmede olsa kanda çıkmaz mı anlamadım yani ben
AminYa Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbizede ve isteyen herkese de nasip etsin
Hımm inşallah sen moralini yüksek tut peki o mide bulantıların neden oluyormuşNegatif çıktı benimde 4 gün sonra tekrar gidicem bakalım nasip inşallah vardır ama pek umudum kalmadı
Rabim hayırlısıyla dogru zamanında hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemizeInsallah canim cumartesi tekrar gidicem
Dogru durVallahi hiç sormadım ama yumurta catladigi zamanlar sislik ve ağrı normal mis