Çatlatma iğnesi

Amin inşallah sabretmek insanoğluna zor geliyor işte her zaman aslında herşeyin zamanı var biliyoruz ama bende o zaman adet günlerini bekleyeyim yani birdaha yapmim mi tutabilir miyim kendimi

Bana da 6 sinda gel dedi ama bklm nasip hayırlısı Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize isteyen herkese ben 24 ekimde aşılama oldum bugün 11. Gün

Nasılsın canım kaçıncı günün neler oldu konuşmayali merak ettim benim bugün 11 günüm
Bugün 17 günüdeyim iyim agıstosda ayındada böyle tedavi olmuştum 17 17 günde regli olmuştu bu korkak acaba bugün regli olurmu yum diye bekledim ama hiç belirti yok olma yarın evde gebelik testi yapıcam çıkan sonuca göre kanda yaparım yine haber ederim sizede sen nasılsın nasıl gidiyor belirti varmı

Amin inşallah sabretmek insanoğluna zor geliyor işte her zaman aslında herşeyin zamanı var biliyoruz ama bende o zaman adet günlerini bekleyeyim yani birdaha yapmim mi tutabilir miyim kendimi
İlk denemen mi? bende ilk denememde böyle ne zaman yapsam bilmiyor çok sabırsızdım olmayınca baya üzülmüştüm bunda daha sabırlıyım hata korkuyorum test yapmaya birdaha üzülmek istemiyorum rabim isteyen herkese nasip etsin sizede nasip etsin inşallah

Bana da 6 sinda gel dedi ama bklm nasip hayırlısı Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize isteyen herkese ben 24 ekimde aşılama oldum bugün 11. Gün
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allahım bizlerede

Belirti sadece sırtım belim agrio kasiklarda hafif hafif gelip giden ağrılar var dün akşam üzeri çok hafif pembe leke geldi bide kabiz oldum bugün okadar birazda dudaklarda kuruluk inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız canım

İnşallah canım

Evet ilk dememem iğneyi de aslında bende korkuyorum hamile olsam dahi inanmam gibi her ay husran olunca sonu tedaviden sonra ama bu ay iğne olduğu için yüksek dedi şans da doktor insan umutlanıyor sabırsızlanıyor hakkımızda hayırlısı hepimizin

Sen kaç yılık evlisin kaç yaşındasın canım ben 28 yaşındayım 15 aylık evliyim pcos var ikinci denemem bu seferde olmasa şimdi yurt dışındayım şubat türkiyeye gelicem Ankara bahçeci tüp bebek merkezleri dr berfu demir tedavi görmek istiyorum inşallah olurda bu ay o zamanlara kalmaz

İnşallah gerek kalmaz bende 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senesi vajinismusla geçti 6 7 aydır tedavideyim hiçbir problemimiz yok ikimizinde ama şimdilik olmuyo

İnşallah gerek kalmaz bende 27 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senesi vajinismusla geçti 6 7 aydır tedavideyim hiçbir problemimiz yok ikimizinde ama şimdilik olmuyo

Amin inşallah canım inşallah tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip bizlere

İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar haber veririz birbirimize
Bugün nasılsın canım ben bugün 17 gün belki regli olurum diye bekledim olmadım hiç belirtisi de yok bir önceki ay tedavide 17ci günde regli olmuştu bu ayda belki öyle olurdiye korkarak bekledim Allah var sabah idrar testi yapıcam baklım pozitif görebilicem mi çok merak ediyorum korkuyorum o kadar ümitli değilim bu ay diyer ayda olmayınca psikolojik herhalde bir çok duyguyu bir anda yaşıyorum

Canim merhaba bende 16 sinda iğne vurulmuştum 8 gün sonra evde test yapmıştım 2 side belirgin hafif çizgilerdi sonra kan testi için hastaneye gittim oda hemen öğrenmek isterseniz 1 saat içinde gelin dedi yani pozitif negatif olarak öğrenmek isterseniz 1 saat içinde sonuç cikicak ama gebelik var kac haftalık felan derseniz beta test yapalım bi kac saate çıkar dediler bende çok beklememek için 1 saatlik olanı seçmiştim benim sonucum pozitif çıkmıştı doktora gittiğimde doktor erken test yapmışsın dedi yani iğne etkilemiştir dedi ve oyle bir test var bende o sekil test verdim bazı özel hastaneler de o sekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…