Çatlatma iğnesi

Canim ben agustos 18te felan adet oldum eylülde tedaviye başladım ilaç tedavisi Eylül ayında hiç olmadım 52 gün boyunca sonra 5 ekimde adet oldum 4 gün sürüyor zaten normalde de
Sonra 16 sinda ignemi vuruldum yani adet takvimine göre benim 2 Kasım yada 5 Kasım regl olmam gerekiyor sanırım

Hmm 3 ünde bana haber 🥰 insalalh güzel sonuç alirsin bende 4 dunde gidicem doktora
İnşallah pozitif görürüm sanada haber ederim se inşallah güzel sonuçlar alırsın burda bekleyen herkese hamiş oluruz güzel haberleri veririz🤲dua ederim dua beklerim 🥰

Anla
Canim ben agustos 18te felan adet oldum eylülde tedaviye başladım ilaç tedavisi Eylül ayında hiç olmadım 52 gün boyunca sonra 5 ekimde adet oldum 4 gün sürüyor zaten normalde de
Sonra 16 sinda ignemi vuruldum yani adet takvimine göre benim 2 Kasım yada 5 Kasım regl olmam gerekiyor sanırım
Yaa canım bizlerin imtihanı kolay değil rabim kolaylaştırsın tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰🥰

Anla

Yaa canım bizlerin imtihanı kolay değil rabim kolaylaştırsın tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🥰🥰
Evet vallahi çok zor beklemek Amin inşallah Rabbim tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah canım ♡

• Beğen
Reactions: Lim
İnşallah pozitif görürüm sanada haber ederim se inşallah güzel sonuçlar alırsın burda bekleyen herkese hamiş oluruz güzel haberleri veririz🤲dua ederim dua beklerim
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar haber veririz birbirimize 👼

• Beğen
Reactions: Lim
Yumurta catladigi zamanlar da akıntı artışı oluyormuş sanırım normal mis yani benimde var akintim benimde ilk catlatma ignesi 16. Günüm bugün gittim negatif dedi ama şuan belli olmayabilir diye 19. Gün gel dedi yani cumartesi tekrar gidicem tahlil yapmaya
İnşallah hamilesindir pozitif çıkar Allah'ım hepimize nasip etsin bana doktorum şu kadar gün sonra falan yap demiyo hiç bu ay da demedi adetin gecikirse 5. Günü gel olursan da 2 veya 3. günü gel diyo hiç test de denemedim 6. Gün yarın bakalım 🌺

İnşallah hamilesindir pozitif çıkar Allah'ım hepimize nasip etsin bana doktorum şu kadar gün sonra falan yap demiyo hiç bu ay da demedi adetin gecikirse 5. Günü gel olursan da 2 veya 3. günü gel diyo hiç test de denemedim 6. Gün yarın bakalım 🌺
Banada adet olursan 2. Günü gel dedi ama cumartesi tekrar gidicem kontrole

İnşaallah guzel haberler alırız 👼

Kızlar merhaba ben 19 Ekim de çatlatma iğnesi yaptım yumurta takibi yaptık yani bugün 1 Kasım da kan verdim 5.96 çıktı son adet tarihim 7 Ekim acaba o yüzden mi düşük çıkmış? Cuma günü tekrar kan vereceğim hayırlısıyla sizlerde dua edin lütfen Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Salih evlat. Sizde durumlar ne pozitifi gören var mı aranizda ? Bu arada 4 tane kimyasal gebeliğim olunca korkuyorum endişeleniyorum haliyle 😏😞

Merhabalar arkadaşlar bir bilgi alabilirmiyim ben ayın 15 çatlatma iğnesi vuruldum 29 da beta testi yaptım 2.00 çıktı ama adet olmamıştım sonra 31 de gene gittim beta testi verdim 9.49 çıktı çatlatma iğnesi nedeni ile yüksek çıkmış olmaz dimi bugün de bir tıp merkezinde test verdim beta almadılar ama kanımı aldılar kaset teste baktılar 10 dk içinde pozitif yada negatif diye belirtiyorlar değer yüksekliği söylemiyorlar normal idrar kaset testi gibi 10 dk bekliyorlar 2 cızgı olursa pozitifmiş ben ilk defa öyle test duydum bilen varmı negatif diyince moralim çok bozuldu bilgisi olan biri cevap vere bilir mi

O daha iğnenin etkisiyle pozitif olmuştur bekle biraz da 12 13.gün kan ver strese girme
Merhaba ben ilacsiz adet goremiyorum . Rahim duvarim ince ve estroidim cok dusuk. Estrodiol ilaclarla adet oluyorum. Doktorum adete gerek yok femara kullan 5 gun sonra gel aşılama için basliycaz dedi. Adet gormeden aşılamaya basliyarak yumurta buyutmek oluyormu? Yumurta rezervlerim yuksek. Amh falanda normalinde ama 3 aydir ilaci birakdim diye adet olmadim adetsizken femaraya basladim aşılama olucak. boyle bisey gordunuzmu hic?

Bugün nasılsınız kızlar
Bugün 6. günüm bi test yapmak istedim t silik iğnenin etkisi geçiyor sanırım net kaçıncı gün kan versem acaba doktorum adetin gecikirse 5. Günü gel dedi o da iğnenin 22 23. gününe denk geliyo o kadar bekleyemem

Eklentiler

• IMG_20231102_132912.jpg
    IMG_20231102_132912.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 51
Benim hafif pembe leke geldi dün açık pembe renk de ve çok az di bugün de kabiz oldum
Yaa yerleşme lekesi olabilir ben birkaçgün dür kabızlık var bende bugün regli olmasam yarın evde gebelik testi yapıcam doktor öyle dedi 3 4 kasım evde yap çıkan sonuca göre gelirsin çıkmasa pazartesi günü gidip kanda baktırıcam

Bugün 6. günüm bi test yapmak istedim t silik iğnenin etkisi geçiyor sanırım net kaçıncı gün kan versem acaba doktorum adetin gecikirse 5. Günü gel dedi o da iğnenin 22 23. gününe denk geliyo o kadar bekleyemem
Canım ben 16 ekim çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 34 kasımda evde yap test çıkan sonuça göre gelirsin kanda bakarız dedi ben agustos ayında da böyle tedavi oldum ignede 17 gün hastalamıştım bu ayki tedavide bugün 17 ci günüm ama regli olacakmış gibi hiç belirti yok eye olmasa yarından itibaren evde test yapmaya başlıcam canım zor bir süreç Allah kolaylık versin beklemek sabretmek zor inşallah sonunda hamiş haberlerini burdan veririz🧚‍♀️🧚‍♂️

X