- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 53
- 34
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.961
İkiz olunca bellı oluyor mu ilk aylardaÇok geçmiş olsun tekrardan canımmmçok şükür çok sevindim sağlıcakla doğsun inşallah ben kese görmeye gittim birazda idrara sıkışık gittim bilerek minicik bir kese göründü öteki yumurtan kist olmamış kaybolmuş dedi belki ikinci kese oluşabilir bu daha minicik dedi ili hafta sonra kalp sesi için geleceksin dedi aklım karıştı öteki yumurta nere gitti ki
Canım benım amin birbirimizi bizden baska kımse anlayamaz zaten ben 4 seneden sonra emın ol o kadar yıkılmıyorm suan gercekten kafam cok rahat birtanem yalan solemıyorm adet oldugum için üzülmüyorum olmamak ben de buhran yapıyor aksıne Rabbim beni darlatmadı aklımı karıstırmadan hayırlısıyla adet gormemı nasip ettı bir taraftan bu da bir mucize saglıklıyım cok şükür en dogru zaman da nasıp olacaktr emınım sizin hamılelıgınızı takıpteyımAllah razı olsun canım benim güzel duaların içinbende seni cook sevdim seni de çok iyi anlıyorum uğraştıktan sonra hamile kaldığım için. İnşallah sende en kısa zamanda hayirlisiyla bizlere güzel haber verirsinnn amiin amiiinn
Evet canım benim bi kere adetim 1 haftayi geçmişti gecikmisti kan veriyorum yok adette olamıyorum o kadar stresli bi durumki. Başka durum mu var, bi problem mi var yoksa geç döllenme mi vs vs. Bir sürü soru işareti. En iyisi gününde adet olmak yani o bile nimet aslında. Çok şükür sende sağlıklısın, insallah bebeğin zamanını bekliyor seninde dilerim en kısa zamanda olurCanım benım amin birbirimizi bizden baska kımse anlayamaz zaten ben 4 seneden sonra emın ol o kadar yıkılmıyorm suan gercekten kafam cok rahat birtanem yalan solemıyorm adet oldugum için üzülmüyorum olmamak ben de buhran yapıyor aksıne Rabbim beni darlatmadı aklımı karıstırmadan hayırlısıyla adet gormemı nasip ettı bir taraftan bu da bir mucize saglıklıyım cok şükür en dogru zaman da nasıp olacaktr emınım sizin hamılelıgınızı takıpteyımMutlulugunuzla gercekten mutluyum
İnşAllah canım ben de oyle dusumuyorm herşey Rabbımden o nasıp ederse olur en dogru zamanı bilir Rabbim tüm isteyenlere anne olmayı nasıp etsınEvet canım benim bi kere adetim 1 haftayi geçmişti gecikmisti kan veriyorum yok adette olamıyorum o kadar stresli bi durumki. Başka durum mu var, bi problem mi var yoksa geç döllenme mi vs vs. Bir sürü soru işareti. En iyisi gününde adet olmak yani o bile nimet aslında. Çok şükür sende sağlıklısın, insallah bebeğin zamanını bekliyor seninde dilerim en kısa zamanda olur
Aynen öyle canım buraya kocaman bir AMİİİNN bırakayımİnşAllah canım ben de oyle dusumuyorm herşey Rabbımden o nasıp ederse olur en dogru zamanı bilir Rabbim tüm isteyenlere anne olmayı nasıp etsın
Büyük ihtimal hamilesin, yarin sabah bidaha dene, koyulaşıcaktır muhtemelenKızlar iğne hariç 12. günüm. Üstteki test yarım saatten uzun süre sonra bu hali aldı. Güvenmedim bir daha yaptım alttaki 1 dakika sonra böyle belirdi.
Öyle yapcam sanırım. Bir erken gebelik testim bir de normal olandan var. Hangisini kullansam korkuyorum tek çizgi çıkmasındanBüyük ihtimal hamilesin, yarin sabah bidaha dene, koyulaşıcaktır muhtemelen
Biraz geç oldu cevap vermem ama kaç kilosunuz ki kilo engel olduğunu sanmıyorum 70 kilo çok mu yaaBenim doktorum da öyle demişti bende 1,5 aydır hem diyetteyim hem spor yapıyorum. Toplam 9,8kg verdiminşallah bi işe yarar
Bana ilk doktorum pcos var ama kilonla alakalıdır diye düşünüyorum kilo verirsen düzelir her şey demişti. Tabi ben o dediği dönem zayıflamadım. 73.8 kg dan 64 e düştüm. Hala vermeye devam ediyorum. Pcos olduğu için insülin direnci yapıyor tuhaf tuhaf bir sürü şeyBiraz geç oldu cevap vermem ama kaç kilosunuz ki kilo engel olduğunu sanmıyorum 70 kilo çok mu yaapko olduğu için bide seker onlar engelliyo olabilir dedi pko kalmadi aslında bende ameliyat oldum gecti
Evet bende suanda o durumdayım kaderimiz. Ama çok iyi vermişsin kilo.bende 75 den 70 e zor düştümBana ilk doktorum pcos var ama kilonla alakalıdır diye düşünüyorum kilo verirsen düzelir her şey demişti. Tabi ben o dediği dönem zayıflamadım. 73.8 kg dan 64 e düştüm. Hala vermeye devam ediyorum. Pcos olduğu için insülin direnci yapıyor tuhaf tuhaf bir sürü şey
Diyet listeme tam uyuyorum zor oluyor cünkü yemek yemeği seviyorumEvet bende suanda o durumdayım kaderimiz. Ama çok iyi vermişsin kilo.bende 75 den 70 e zor düştüm
Canımmm çift yumurta ikiziyse iki tane kese görünüyor ilk aylarda belli oluyor tek yumurta ikiziyse o da tek kesenin içinde iki bebek görünüyor o da belli oluyorİkiz olunca bellı oluyor mu ilk aylarda
Sen ıkızlere mı hamılesın inşAllahCanımmm çift yumurta ikiziyse iki tane kese görünüyor ilk aylarda belli oluyor tek yumurta ikiziyse o da tek kesenin içinde iki bebek görünüyor o da belli oluyor
Yok kuzum tek kese varmış Allah bilir en iyisini bi bebeğim bi ben başbaşayız inşallah kalp sesini duyarımSen ıkızlere mı hamılesın inşAllah
Kuzum 02.02 de kesemizi gördük ama dün korona olduğumu öğrendim bende
Çok geçmiş olsun kuzum sizede.Kızlar ben regly oldum ya hastanedeydık kayınvalıdem yuzunden esım de korona oldu evıme gecemedık kayınvalıdem de kalıyorm doktoruma gıdemedım şimdş kızlar benm reglym bıttı ve kasık agrılarım başladı kist ya da iltıhaplanma da boyle seyler yasayan var mı ?
İnşAllah hayırlısıyla kolay bir şekilde atlatırsın bırtanem cok sevındım keseyı görmeneKuzum 02.02 de kesemizi gördük ama dün korona olduğumu öğrendim bendeevde iyileşmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun kuzum sizede.
Bende kist olduğu zaman adet dönemlerinde çok ağrı oluyordu üsüttün falan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?