- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.425
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.621
Yarin gidecegim endokrinoloq hem de dietoloq. Ona sorucam nasil beslenmeliyim bir diyet yazsinYok canım pazartesi adet günüm artık onu beklicem canım sende havuç suyu ile destekle canım ben hep 15 den sonra havuç suyuyla destekliyorum kist olmadı hiç Allah'a şükür
Evet bence de. Sende ayni gun çatlamadilar. Aralarinda fark vardi. O yuzden hemen umutsuzluga kapilmaDoktorum da öyle diyor adetinin geçmesini bekle lekelenme olmuştu ya ona bağlıyor canım bu ay ben son iki yumurtam âdetin 23 günü çatladı çünkü pazartesi günü de turuncu lekelenme olmuştu bekle diyor bakalım beklicem artık
Elviranin yanina getmişdin?Dedi en uzagi 10 gune sovurulacaq. Uwaqliq boynu açiqdi aybaşiya uygundu herseyn zaten ele uzi eleeikce normal qan gelmeye başladi. Vidyosun sehifesinde paylaşacaq baxarsan meşhur oldumarakesmeli kista 6 ay evvel ekiz zad deyir. Ayi sehv deyir ama ne ferqi
Hee onun yaninaElviranin yanina getmişdin?
Ayfercim nasilsin. Kan verdin mi?Bunlar da dün akşam yaptıklarım ama bana göre aynı
Vusale necesen. Uziye duşdun?Elviranin yanina getmişdin?
Yok vermedim canım pazartesiye kadar beklicem olmadı akşam eve giderken vericem ama umut sıfır bu ayda olmadıAyfercim nasilsin. Kan verdin mi?
Üzülme canim. Eşin de test versin, rahim filmi çekil olmazsa. Sıkma canini lutfenYok vermedim canım pazartesiye kadar beklicem olmadı akşam eve giderken vericem ama umut sıfır bu ayda olmadı
Öyle canım eşim 3 aylığına il dışına gidiyor bu arada bende aldığım kiloları vericem diyetisyen ve spor eşliğinde 10 kilo aldım onu verim diyorum bu arada sperm testinde bir sıkıntı olursa onu tedavi ederiz sonra da hemen aşılama ile başlicaz 3 ay sonraÜzülme canim. Eşin de test versin, rahim filmi çekil olmazsa. Sıkma canini lutfen
Yaxşıyam şükür sen necesen? Yox hele hekim demişdi ayin axırı gel, gözlüyürem mendeVusale necesen. Uziye duşdun?
Benim hala umudum var canim, inşallah yanılmıyorumYok vermedim canım pazartesiye kadar beklicem olmadı akşam eve giderken vericem ama umut sıfır bu ayda olmadı
Evet 3 ay kafani dinlendirirsin. Bebek dusuncesi insani çok yipratiyor. Takviyeler vitaminler. Saglik beslenme sporla ilgilenirsin bu 3 ayda. Walk with leslie diye youtubda bir kanal var. Dişari çikmasan bile kiz insani evde yurutuyor. Şu an biraz rahatsizim. Bogazim da şişti. Aciyor. Iyileşiyim hergun 30-40 dakikalik yuruyusler yapicam evde o vidyolarlaÖyle canım eşim 3 aylığına il dışına gidiyor bu arada bende aldığım kiloları vericem diyetisyen ve spor eşliğinde 10 kilo aldım onu verim diyorum bu arada sperm testinde bir sıkıntı olursa onu tedavi ederiz sonra da hemen aşılama ile başlicaz 3 ay sonra
Biraz soyuqlamişam sizden uzaq. Birde menevi cehetden biraz uzgunrm. Dunen qaynatam yoldaşimla danişanda dediki 'men hele sebreliyirem gorum nevaxta kimi sebreliyecem biraz da keçsin ikvizide qoyub qabagima danişacam' ele pjs tesir elediki. Qaynatamnan küsmüşem. Bayaq zeng eledi goturmedim heç. Cavab vermirem deye anadi atadi ureklerin qirmiyaq dedikce agin çixarirlar. Cavablarin verecem bir defeYaxşıyam şükür sen necesen? Yox hele hekim demişdi ayin axırı gel, gözlüyürem mende
Evet canım aynen öyle eşim de şimdi tutturmuş sorun bende belki de diyor daha önce bakilmisti tedaviye başladık başlayalı takviyeyi hiç ihmal etmiyor oda beni üzüyor dedim böyle böyle yapalım zaten 3 ay ne zaman da bir geleceğin belli değil herşeyi akışına bırakalım dedim sonra gelince direk aşılamaya geçeriz dedim oda morali düzeldi tamam dediEvet 3 ay kafani dinlendirirsin. Bebek dusuncesi insani çok yipratiyor. Takviyeler vitaminler. Saglik beslenme sporla ilgilenirsin bu 3 ayda. Walk with leslie diye youtubda bir kanal var. Dişari çikmasan bile kiz insani evde yurutuyor. Şu an biraz rahatsizim. Bogazim da şişti. Aciyor. Iyileşiyim hergun 30-40 dakikalik yuruyusler yapicam evde o vidyolarla
Bilmiyorum ağrılarım var ama karnıma vuruyor kasıklarıma vurup geçen bakalım kuzumBenim hala umudum var canim, inşallah yanılmıyorum
Benim eşim de tup yaptiralim tedaviyi birakalim diyor. Her ay sonu uzuluyorsun seni boyle gormek istemiyorum diyor. Tiroiditimi tedavi ettireyim belki artik tupe geceriz bilmiyorum. Yipraniyorum artikEvet canım aynen öyle eşim de şimdi tutturmuş sorun bende belki de diyor daha önce bakilmisti tedaviye başladık başlayalı takviyeyi hiç ihmal etmiyor oda beni üzüyor dedim böyle böyle yapalım zaten 3 ay ne zaman da bir geleceğin belli değil herşeyi akışına bırakalım dedim sonra gelince direk aşılamaya geçeriz dedim oda morali düzeldi tamam dedi
Orayı bilmiyorum ama Türkiye'de tüp Bebek fiyatları da aldı başını gidiyor kuzum 15 bin olan fiyatlar 30-40 bine çıktı vallaBenim eşim de tup yaptiralim tedaviyi birakalim diyor. Her ay sonu uzuluyorsun seni boyle gormek istemiyorum diyor. Tiroiditimi tedavi ettireyim belki artik tupe geceriz bilmiyorum. Yipraniyorum artik
Ne kötü( burda daha kalkmadi fiyatlar ama az da degil. Biriktirmeye başliyoruz bakalim hayirlisiOrayı bilmiyorum ama Türkiye'de tüp Bebek fiyatları da aldı başını gidiyor kuzum 15 bin olan fiyatlar 30-40 bine çıktı valla
Allah şefa versin, mene çatmırda o boyda kişi bilmirki övladı Allah verir istiyirsen qabagina qoy danış istiyirsen apar bütün dünyanın gezdir hekimlerin olmuyacaqsa olmuyacaq , olacaqsada heçne elemesende olacaq, mene birdefe qaynanam qayitdiki bir defe elinizi açın dua eliyin heç olmasa uşaq istiyin Allahdan , men uje özümü saxlaya bilmedim dedim hardan bilirsen elemirik ,menden cox istiyessiz o uşağı? Helede onun yadindan çıxmıyıb o sözüm ama yerinde demişem, besdide bu qeder düşüncesizlikBiraz soyuqlamişam sizden uzaq. Birde menevi cehetden biraz uzgunrm. Dunen qaynatam yoldaşimla danişanda dediki 'men hele sebreliyirem gorum nevaxta kimi sebreliyecem biraz da keçsin ikvizide qoyub qabagima danişacam' ele pjs tesir elediki. Qaynatamnan küsmüşem. Bayaq zeng eledi goturmedim heç. Cavab vermirem deye anadi atadi ureklerin qirmiyaq dedikce agin çixarirlar. Cavablarin verecem bir defe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?