- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.601
Çok dikkat etmeye çalışıyorum canim ordan da takip edicem yarın sabah yapicam. Bir de sende kasık ağrısı olmuş muydu bende şuan sadece kasık ağrısı var sızlıyor gibi bazen de batma şeklindeCok teşekkür ederim canim rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, evde idrar testiyle de takip ede bilirsin ben öyle yapmıştım, ama yinede en sağlıklısı kan testi, sen yinede dikkat et yeni tutunuyodur bebişin muhtemelen
Anlamı da ne kadar güzelmis ya eğer olurda gebe kalırsam kız filan olursa ismini çalarız teyzesi ona göreAzerbaycanda çok işlenen bi isim canim, arapca sevgiliye kavuşmak demek , yani ben öyle biliyorum, Vüsale kız ismi ,Vüsal olunca da erkek ismi oluyor
İnşallah canim , evet şuanda adet olucak gibi sancım oluyor, bi kaç saniyelik, bende dikkat ediyorum agri olunca dinleniyorum geciyorÇok dikkat etmeye çalışıyorum canim ordan da takip edicem yarın sabah yapicam. Bir de sende kasık ağrısı olmuş muydu bende şuan sadece kasık ağrısı var sızlıyor gibi bazen de batma şeklinde
Bende 18 ay sonra ilk defa bu değeri görebildim çok iyi anlıyorum Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahh
Yaa cok mutlu olurum biliyomusunnAnlamı da ne kadar güzelmis ya eğer olurda gebe kalırsam kız filan olursa ismini çalarız teyzesi ona göre
Yaa cok mutlu olurum biliyomusunninşallah ya Allahim nasip et cok guzel bi kizin olsun ismimi seve seve veririmm
Benimde sancılar var şuan adete 2 gün var uzanıyorum bol bol canim teşekkür ederim cevaplar içinİnşallah canim , evet şuanda adet olucak gibi sancım oluyor, bi kaç saniyelik, bende dikkat ediyorum agri olunca dinleniyorum geciyor
Günaydin canim, ne kadar silik çıkıyor fotoda belli oluyormu?Canlarım günaydın size güzel haberler vermek isterdim ama ne yazık ki hala silik çıkıyor onun için kısmet diğer aylara diyelim
Günaydin canim, ne kadar silik çıkıyor fotoda belli oluyormu?
Çok sevindim canım ilaçla hemen düşer inşallah canım demek ki gecikmeyi kist yapmış oda stresten oluyor çoğu zamanKizlar nasilsiniz. Bugun ultrason oldum. Kafam kadar kistim var. Ve tiroidit oluşmuş. Hamilelik oncesi yoktu buyuk ihtimal dusuk sonrasi stres kaynakli yaranmiş. Yarin endokrinoloq yanina gidicem. Adet bitince de kist geçmişmi diye tekrar ultrason olucam. En azindan sorun ne bulundu
Evet ama bu ay stres yapmadim. Zaten kendimi bildim bileli tedavisiz ya yumurtalarim buyumez ya da aşiri buyuyup kiste doner. Trdavi almadim yine ayni şey oldu ama ilk defa bu kadar buyukdu. Belki de once ay femaranin etkisidir bilemiycem. Kalmaz etkisi ama yine de insan acaba mi diyor. Sen de sıkma canini cuma kan ver test yapmayi birak benceÇok sevindim canım ilaçla hemen düşer inşallah canım demek ki gecikmeyi kist yapmış oda stresten oluyor çoğu zaman
Bakıp siz karar verin
Yaxşıki getdin men texmin elemişdim onnan olacagin, cünki mendede olmuşdu, ama mendeki balacaydi sovrulub gedir olar qorxulu deyil, evvel onunçün müalice al xestelen sora inşallah femaraya davam eliyersenKizlar nasilsiniz. Bugun ultrason oldum. Kafam kadar kistim var. Ve tiroidit oluşmuş. Hamilelik oncesi yoktu buyuk ihtimal dusuk sonrasi stres kaynakli yaranmiş. Yarin endokrinoloq yanina gidicem. Adet bitince de kist geçmişmi diye tekrar ultrason olucam. En azindan sorun ne bulundu
Yok canım pazartesi adet günüm artık onu beklicem canım sende havuç suyu ile destekle canım ben hep 15 den sonra havuç suyuyla destekliyorum kist olmadı hiç Allah'a şükürEvet ama bu ay stres yapmadim. Zaten kendimi bildim bileli tedavisiz ya yumurtalarim buyumez ya da aşiri buyuyup kiste doner. Trdavi almadim yine ayni şey oldu ama ilk defa bu kadar buyukdu. Belki de once ay femaranin etkisidir bilemiycem. Kalmaz etkisi ama yine de insan acaba mi diyor. Sen de sıkma canini cuma kan ver test yapmayi birak bence
Dedi en uzagi 10 gune sovurulacaq. Uwaqliq boynu açiqdi aybaşiya uygundu herseyn zaten ele uzi eleeikce normal qan gelmeye başladi. Vidyosun sehifesinde paylaşacaq baxarsan meşhur oldumYaxşıki getdin men texmin elemişdim onnan olacagin, cünki mendede olmuşdu, ama mendeki balacaydi sovrulub gedir olar qorxulu deyil, evvel onunçün müalice al xestelen sora inşallah femaraya davam eliyersen
Doktorum da öyle diyor adetinin geçmesini bekle lekelenme olmuştu ya ona bağlıyor canım bu ay ben son iki yumurtam âdetin 23 günü çatladı çünkü pazartesi günü de turuncu lekelenme olmuştu bekle diyor bakalım beklicem artıkBen daha koyu cizgi bekliyodum aslında , ama geç döllenme de ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?